Přejít na obsah

Čečulák

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 013
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    4

Vše zveřejněné uživatelem Čečulák

  1. Nevedel by nekdo prosim, proc pri pouzivani bezdratoveho Carplay mi prestanou fungovat aplikace Youtube a Spotify v momente, kdy pripojim kabelem mobil k nabijeni? Co mam blbe prosim...
  2. Zkusil bych do hrdla strcit treba hadici, nedavno jsem si trochu odsal do sekacky a pokud bude plna, bude mokra. Plovak bych hned neresil, jak se sploucha benzin, tak pri prudsim rozjezdu se to muze uvolnit i samo. Nebo si dej do kufru 5 L a proste jezdi 😊.
  3. Rekl bych, muzes mit treba i sekly plovak, ale pokud Ti to obcas odfoukne, tak bude plna 😊. Asi si ztratil prehled.
  4. Dostal jsem se náhodou do Škodovky a prošel jsem si jednotlivé haly a viděl jsem místo určené pro vozidla k odstavení, které byla poškozena při výrobě nebo bylo na nich značeno křídou místo, kde je nějaká vada a neprošla asi výstupní kontrolou. Jedno mělo sedřený dokonce celý bok. Takže toto asi nebude zase tak vyjímečné...
  5. V paměti si matně pamatuji, že jsem tady někde něco podobného četl, že po instalaci led jim něco nešlo. Zkus vrátit žárovku.
  6. Čečulák

    Palivo

    Ztratil jsem stravenkovou kartu Edenred a po přihlášení na učet u této společnosti jsem zjistil, že pokud jako zaměstnanec mám jejich kartu, tak si mohu doobjednat sám kartu Benziny, kterou si sám budu dobíjet a dle toho co je tam psáno, úspora na litr cca 1.50 kč. Karta stojí 45 kč, strhnou si to z prvního nabití.
  7. Kolem dokola jsou nacvakávací spony. Musíš tam něco opatrně strčit, nejlépe od rohu a mírně zapáčit. Jde o první, pak už to půjde. Musíš opatrně, aby sis nepoškodil to uložení pro ty spony. Jsou co si pamatuju tak po 25 cm od sebe.
  8. Ja mel origo plechy 15 a zimni Nokiany dva roky a hucelo to. Prodal jsem je a poridil komplety jine znacky s origo hliniky a je klid. Najezd na pneu minimalni, manzelka s tim jezdi pouze do prace. Nevim, kde byla chyba, kazdopadne vyreseno.
  9. Reklamoval jsem stejnou vec u VW a po jejich kontrole, ze se nejednalo o mechanicke poskozeni ok.
  10. A neni to urceno pro kratkou verzi?
×
×
  • Vytvořit nový...