Přejít na obsah

MaBi1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MaBi1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobry den, Mozno tu uz taka tema je, ale nenasiel som presne to iste. Mam Skoda Fabia II 1.2HTP. Prosim vas uz dlhsie bojujem s problemom, ze zapocujem tupe buchnutie od podvozku (mozno motor ale skor podvozok). Nie je to kazdy den kedy to pocujem. Deje sa to tak ze idem povedzme na 3-jke a potom dam dole nohu z plynu a ked ide motor do zaberu vtedy to buchne. Niekedy pocuje to buchnutie aj pri rozbiehani. Pri plynulej jazne s plynom to nepocut. Co by to mohlo byt? Silenblok motora mal slabo zatiahnutu skrutku to som dotiahol. Dakujem.
  2. MaBi1

    Zadný stierač

    Vsimol som si ze tento problem bude asi naviazany na startovanie. Lebo ked stierac nejde a vypnem auto a nastarujem znova tak zase ide.
  3. MaBi1

    Zadný stierač

    este doplnim ze zmes do ostrekovaca strieka vzdy aj ked sa rameno neotaca
  4. MaBi1

    Zadný stierač

    Rozmyslal som aj nad tym kablom ale moc mi nedava zmysel ako by sa nalomil, zacalo to ked boli mrazy tak to moze suvisiet s tym.
  5. MaBi1

    Zadný stierač

    Dobry den, viete mi niekto poradit cim by to mohlo byt, ze niekedy ked zapnem zadny stierac tak vobec nejde. Ked vyjdem z auta trocha s nim pohybem a postlacam zvykne to zrazu ist. Skusal som dat dolu krytku a dotiahnut, ale mam pocit, ze problem nie je v dotiahnuti ramena stieraca. Dakujem.
  6. Ahoj, tak som to vyskusal a vyzera to tak ze to bude sposobene tym ze som auto zamykal DO a otvaral klucom. Na to aby auto startovalo po otvoreni klucom musi byt auto zamknute klucom ale nejaky cas. Ked som to urobil tak ze hned zamkol a odomkol tak to neslo. Ked som zamkol klucom a po 2 hodinkach odomkol klucom tak som nastartoval. Dakujem ti ze si reagoval v tejto diskusii a naviedol ma.
  7. Este ma napadla jedna vec co vyskusam. Ci to nefunguje nahodou tak ze cim auto zamknem, musim tym aj otvorit. Cize skusim auto otvorit klucom/zatvorit klucom a znova otvorit klucom a potom nastartovat.
  8. To by znamenalo ze ak sa mi vybiju baterky v DO resp. stratim DO auto je nepouzitelne? Si si prosim ta isty s tym ze to je takym sposobom osetrene v META systeme? Dakujem
  9. Ahojte, prosim vas vedel by mi niekto poradit kde moze byt problem u Skoda Fabia II HTP. Ked pridem k autu otvorim s DO (META system) auto v pohode nastartujem. Ked som sa raz zabudol a otvoril som klucom auto naskocilo a hned asi za 1s zhaslo. Skusil som to viac krat a problem je stale rovnaky. Povedal by som ze problem moze byt s imobilizerom ale nechapem to spravanie s a bez DO. Dakujem velmi pekne za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...