Přejít na obsah

Octavia31

Uživatel
  • Počet příspěvků

    171
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 565 zobrazení profilu

Oznámení Octavia31

  1. Neví někdo jak v servisu dělají dezinfekci výparníku. Už to bylo docela cítit, tak jsem to zkusil přes odtok kondenzátu a moc to nedoporučuji. Když jsem hadičku oddělál v místě napojení na karoserii a pak po aplikaci pěny vrátil zpět už to nedrží jak předtím. Volně se to pohybuje a mám obavu že to bude prosakovat.
  2. Zdravím, je tu někdo z Prostějova, Vyškova, Olomouce a okolí kdo umí pACC??
  3. Taky jsem to řešil když jsem jel na dovolenou, ale jen tak vyndat nejdou tak jsem to vzdal.
  4. LEdit: můžeš udělat jeden pokus Na té první fotce máš napsáno pod nezávislým topení aktualizováno před několika sek. Můžeš zkusit provést změnu nastavení délky spuštění když tam bude napsáno aktualizováno před 15 min. Jsem u mě zjistil, že když je tam delší doba než 12min tak to změnu doby zapnutí neakceptuje.
  5. Tak to asi můžu být rád že já to vůbec zapnu, a řešit na jak dlouho, tak to už bych chtěl moc. Nejvíc mě....., že když jsem auto vybíral, tak jsem schválně šel do auta pozdějšího data výroby, protože u dříve vyrobených nezávislé topení ovládat přes aplikaci nešlo.
  6. Řeším to, že zapnu aplikaci najedu na nezávislé topení kde je nastaveno že topení bude zapnuto třeba 10min Já to změním třeba na 30min odešlu a topení se zapne ne na 30min ale jen na 10min. Tak ho musím vypnout znovu nastavit 30min odešlu a už se zapne na těch 30min. Nejsou schopni mě říci čím to je. Pořád dokola chtějí vědět jakou verzi aplikace používám. https://www.youtube.com/watch?v=_HgDpFaebZE&feature=youtu.be Patrik1971:myslím si že nezávislé topení se zapne na dobu jakou máš nastavenou a ne podle okolní teploty
  7. Už 6 měsíců řeším nefunkčnost nastavení jak dlouho má být zapnuto nezávislé topení. Auto bylo 2x v servisu. Problém prý je v aplikaci, takže mě byla reklamace zamytnuta. Já si ale myslím že to je forma nějaké služby za kterou se platí a měla by existovat možnost to nějak reklamovat. Jaký je Váš nazor.
  8. Mám aguri prestige, nehučí. Jen nejde otevřít panorama, což v zimě není taková tragédie. Neruší siluetu auta jako ostatni. Umístění příčniků podle střešního boxu.
  9. No raději bych si ověřil jestli tam opravdu 17 nejdou, pokud nemáš Kodiaq RS tak by neměl být problém.
  10. Octavia31

    brzdy

    Za cca 14 dní jdu do servisu kvůli skoda connectu tak se chci zeptat jestli je něco oficiálního ze strany škodovky ohledně zadních brzd. Chci reklamovat hluk od zadních brzd, mám nejeto jen 11tis km a už slyším technika, že je to normální nebo že nic neslyší. Tak bych mu vysvětlil, že o tom fabrika ví a že to určitě normální není. Díky
  11. U mě si auto 8/2018 mód pamatuje po nastartování ale dsg se přepne na normal
  12. Octavia31

    Panorama

    Ahoj, nevíte když nechám u zaparkovaného auta otevřenou panoramu a začne pršet jestli se sama zavře? Jestli si vzpomínám prodejce mě něco takového tvrdil. Dnes jsem to zkoušel (lil jsem vodu na dešťový senzor na skle) a nic se nedělo.
  13. Octavia31

    brzdy

    Mám najeto 8500km, minulý týden jsem poprvé seděl ve třetí řadě a byl jsem nemile překvapen jak je tam slyšet hluk od zadních brzd. Když řídím tak to nevnímám. Zkus si sednout dozadu a nahrát to tam.
  14. Octavia31

    Eco

    Mě se tedy ještě nestalo že na režim Normál by plachtil. Eco nepoužívám, stejně bych po startu musel režim znovu aktivovat, aby se dsg přepnula na Eco řazení. Rozdíl ve spotřebě jsem nepozoroval a to neustálé řazení neutralu asi životnosti mechatroniky neprospěje. Nejčastěji jezdím Comfort.
  15. rayx: já řešil sněhové řetězy a chtěl jsem vědět proč mám konkrétní rozmer kola jako alternativu v TP, ne jaký rozměr mohu dát, ale to nepatří do tohoto vlákna držme se původního tématu. Je sice pěkné tvrzení, že ŠA na problému pracuje, ale docela dlouho to trvá. Představa že bych měl jeden z prvních vozu a update je teprve slibovan tak bych velkou radost neměl
×
×
  • Vytvořit nový...