Přejít na obsah

matyasvane

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení matyasvane

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, Tak ráno se rozsvítila dokonce i kontrolka motoru. Odvezl jsem auto hned do servisu, kde bylo zjištěno po rozebrání, že rozvodový řemen nějak tlačil na nějakou oblast motoru (vačka?) a tím došlo k závadě, že motor zněl jako traktor. Servis také řekl, že absolutně neví jak se to mohlo stát. Potom udělali ještě diagnostiku auta s tím, že jediná závada co se objevila byla vadná lambda sonda. Takže když se kontrolka objeví znovu, budu lambdu řešit :) Díky, (můžeme lock)
  2. Ale je divné, že takto po výměně rozvodů se stane taková závada, ne?
  3. Ahoj komunito, Tento pátek jsem si nechal vyměnit rozvody v servisu u OIII 1.6 TDi 77kw. Na rozvody byl použit materiál od společnosti Ina. Ale co se neděje, první den bylo naprosto vše v pořádku, ale další den se motor začal po vyšším nájezdu km ozývat daleko více (větší hlasitost) a takový prapodivný zvuk. Nejsem mechanik a nevím jak probíhá výměna rozvodů, ale přijde mi, že auto má i menší výkon - ale to si nejsem jist. Na budíkách žádná kontrolka nesvítí, otáčky drží a auto se neklepe, pouze zní jako silný traktor. Z relativně tichého vozu se stalo cosi traktorového. Samozřejmě zítra jedu do servisu kde to dělali, ale zajímal by mi spíše i váš názor, co si o tom myslíte. Schválně i odesílám videa, která jsem pořídil v různých situacích před chvílí. Interiér O3 2014: https://youtu.be/ymbX56z5SYI Exteriér O3 2014 - zavřená kapota: https://youtu.be/mxAkl2-jyLo Exteriér O3 2014 - otevřená kapota: https://youtu.be/LDtx7ajf_h8 Jízda: https://youtu.be/9tkgjAk-wEk Ano i uznávám, kdybych měl auto se sportovním motorem tak to budu brát, ale na 1.6 TDi 77kw to má velice neobvyklý zvuk. Díky za případné vaše postřehy, M.
  4. Takže teoreticky pokud bych vyměnil dvojhmotu tak by se problém mohl vyřešit? Mám totiž jednu na stole, tak jestli to mám zkusit
  5. Dobrý den, Mám takový problém s autem. Když dám tempomat nebo začnu rychle zrychlovat, tak mi začnou prapodivně skákat otáčky. Jedná se o DSG Myslím, že video bude nejvhodnější Problém: https://youtu.be/G4k1qNxr9VI Neměl někdo z vás podobný problém? Nebo neví někdo jak tohle vyřešit? Díky
  6. Ahoj, Mohu prosím požádat někoho, že by mi vyfotil jak protáhl kabel od autobaterie do interieru? Snažil jsem se o to několik hodin, nalést nějakou záslepku a nic. Koukal jsem na různé návody, ale motorově se liší. Vlastním O1 2.0 MPi. Děkuji mnohokrát..popřípadě jestli mi někdo pošle fotografii kde přesně mam šáhnout.
×
×
  • Vytvořit nový...