Přejít na obsah

ESkaba

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ESkaba

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ESkaba

    Zimní pneumatiky

    Zdravím měl bych dotaz. Zakoupil jsem v lednu u autorizovaného prodejce novou Fabku a dokupoval jsem si hned origo obuté zimní kola na plechových discích, a zajímalo by mě jestli disponuje v infotainmentu kontrola tlaku pneu. Nebo to mají pouze letní alu disky zakoupené s vozem? Mám Fabia combi style 1.0 TSI 81 kW. Všem moc díky za odpovědi.
  2. Tak super, co je teď z toho správně ?. Teď jsem se dočetl v knížce že by se po vyjmutí tažného ramene mělo ukládat v pohotovostní poloze zpět do boxu klíčkem nahoru, tak teď fakt nevím jestli je to správné poklepávat kuličku, nebo může rameno zůstat dlouhodobě s klíčkem a pákou dolů a nijak se celý mechanismus neunaví. Když jsem ho poprvé vyndal s boxu tak byli klíčky připevněny páskou k ramenu.
  3. Zdravím, chtěl bych se zeptat. Včera jsem poprvé vyzkoušel nasadit tažné rameno, a nevím jestli jsem pochopil správně podle příručky, že po sundání ramene z držáku auta zůstane páčka dole a klíč nejde ven. Jdemi mi to že když jsem ho vyndal z boxu tak v něm bezpečnostní klíč nebyl zasunutý a teď mi zas pro změnu nejde ven když mám rameno venku z držáku. Je to tak správně, má zůstat v něm zasunutý z bezpečnostních důvodu? Jo zapoměl bych, mám namontováno originál z výroby s novým vozem. Děkuji za odpovědi.
  4. ESkaba

    Zimní pneumatiky

    Děkuji, nebyl jsem si jistý.
  5. ESkaba

    Zimní pneumatiky

    Ano, tohle už jsem také na internetu četl, jen si to chci ověřit, že to tak může být. Tyhle předpisy jsou nějaký rok starší a tak jsem nevěděl jestli se něco náhodou nezměnilo.
  6. ESkaba

    Zimní pneumatiky

    Zdravím, chtěl bych se zeptat. Mohu použít na F combi na plechových discích s ET38 tyto zimní pneu 185/60 R15 88T. Chtěl bych si pořídit tyto gumy a potřeboval bych si upřesnit jestli ano. Nejsem si jistý jak je to s těmi indexy. Děkuji za odpovědi.
  7. Jak je to tedy s licencí smartlink+ jak se prodává na eshopu škoda, k čemu je dobrá, potřebuji jí k swingu+, nebo co mi odemkne na infotainmentu? Díky za odpověď.
  8. Já myslel že displeje jsou totožné 6,5 palců, swing a +, a smartlink má jen teda +? Protože nikde na netu nemohu najít přesný popis čím který infotainment swing disponuje.
  9. Ahoj, měl bych dotaz. Mohl by mi někdo odpovědět jaký je přesný rozdíl v infotainmentu ve Fabii III style nejnovější model, swing a swing plus? Všem moc dík za odpovědi
  10. ESkaba

    Brzdy

    Děkuji za info, věděl jsem že jsou kotouče za příplatek 2000kč, jen jsem nevěděl jestli jsou na 81kW v základu.
  11. ESkaba

    Brzdy

    Ahoj, měl bych dotaz. Má FIII style kombi 1,0 TSI 81kW v základu vzadu brzdové kotouče nebo tam jsou bubny? Letošní model. Díky za info
  12. Zdravím, chtěl bych se zeptat. Nevíte někdo kdo si někdy všiml večer detailů podsvícení u FII? Jedná se mi o to když při vypnutem motoru zapnu parkovačky, tak všechny spínače svítí normálně kromě tlačítek u climatronicu. Má to tak být nebo je někde chyba? Dík všem za odpověď.
  13. OK, děkuji za návod, podsvícení spínačů a zásuvek budu řešit jinde, nechtěl jsem zakládat nové téma.
  14. Ještě to asi na tomto fóru nikdo neměnil :( Zeptám se ještě je podsvícená zásuvka zapalovače pod ruční brzdou?
×
×
  • Vytvořit nový...