Přejít na obsah

Dannys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 635 zobrazení profilu

Oznámení Dannys

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Mám 2.0 4X4 Tdi nájezd 80 000 dlouhodobá spotřeba je 7,2 v létě 18" v zimě 16".Jinak si myslím že spotřeba je v normě nejezdím zrovna nějak na spotřebu.
  2. Dik borci zajdu do Škody a nechám nastříkat a potom namontovat :-)
  3. Ahoj, mám Citigo Elegance plus.Koupil jsem paket Monte Carlo (křídlo,přední lízo) Barva auta je pearl chci to nechat nastříkat na černou ale nevím jakou ? Nejlépe která se dává na Monte carlo.Nevíte někdo kdo barvy ? dík za info
  4. Hravec dík už to mám jasný lišty,zrcátka a máska a lep
  5. Já to nechám zrovna ve škodovce i lepem na boku.Ale ta černá maska vypadá fakt parádně ještě přemýšlím nad zrcátkama.
  6. Ahoj Všem, chtěl jsem se zeptat zdali má někdo na autě : Dekorativní fólie Octavia Combi,Dekorativní lišta předního nárazníku.Docela mně to zajímá jak to vypadá na autě jelikož nad tím přemýšlím.Má někdo foto ? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-folie-octavia-combi-iii-5e9064317ax/0/1/24/43/1001 http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vnejsi-vybava/dekorativni-lista-predniho-narazniku--5e0071311x/22/2/24/43/1001
  7. Dannys

    DSG vs manuál

    Do automatu bych šel hned bohužel jsem chtěl 2.0Tdi 4x4 takže bohužel mohlo být rsko ale né zas 4x4 a pro mě byl hlavní fakt 4x4.Jinak co se týče automatu tak je to fakt komfortní a hlavně rychlé jestli si někdo myslím že kvedlačkou zařadí dřív tak to ani náhodou a dsg je super.
  8. Star/stop mám u 4x4 2.0 TDI prej to tam dávají automaticky co se týče systému nemám problém start je fakt rychlej akorát si pořád řikám jestli to nežere víc když se auto startuje.Ale je to o zvyku a vážne to zas neotravuje a když už tak to lze vypnout.Když člověk stojí v koleně tak proč nemít vypnuto když to startuje fakt rychle.
  9. Tak já mohu jen doporučit THULE koupil jsem na O3 http://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-octavia-ii-combi-s-podelniky-aero.htm wing BAR a držáky kol mám pro ride 591.Jinak mám ještě i na tažný na 3 kola takže časem přibude asi tažné zas nechci se toho zbavovat doma to nic nežere .Nechci nějak rozhořet debatu ale jel jsem s kolama na střeše přes 180kmh a v pohodě akorát spotřeba 9.8 (2.0Tdi 4x4).Ale bohužel se u Thule platí za nápady a značku jelikož to májí važně blbuvzdorný a nemusím používat žadné nářadí jako imbus atd.Ale dají se koupit levnější řešení npař: hakr compass,wjenzek, prostě je to na každém.
  10. střílet znám to mě rsko ukradli 01.dubna a dotedka nic třeba budeš mít štestí mě ho ukradli vedne během oběda
  11. Dannys

    MISS ALU

    Bych se teda taky ukázal 1.Papučky jsou Dotz Shuriken 17" 2.Papučky jsou BSA Motorsport 17" 3.Zimni sada Speedline 15"Magnesium white
  12. Dannys

    Chiptuning

    Chtěl bych chipnout Fabia VRS rv2007 chtěl bych poradit od koho nebo mě můžtee někoho doporučit .dík moc Přemýšlím nad DP a Cimbu ale tam je to už docela palka takže by mě zajímal rozdil.
×
×
  • Vytvořit nový...