Přejít na obsah

wombat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem wombat

  1. Napište jak byste si to cca. představovali a zkusím nad tím přemýšlet.. :-)
  2. Ano, je to čistě na radary, samozřejmě import vlastních bodů by šel, ale bylo by to zbytečně komplexní a navíc doména by nebyla relevantní. Jiné nástroje neznám, toto jsem dělal čistě pro svou potřebu jak co nejvíc zautomatizovat. Až budu mít auto se Škoda Connect, tak bych to automatizoval na úrovní importu přímo do něj - jedním klikem.
  3. Pokud si použil poi radary, pošli mi do SZ tvojí IP. Podívám se co se ti vygenerovalo.
  4. Obrázky asi jedno v čem předpokládám, že to zvládne standartní formáty JPG, PNG, BMP apod. z poi.cz vygeneruješ GPX soubor, k tomu stejný název jako obrázek a nahraješ do navigace.
  5. Čus, Rakousko opraveno. Nový zdroj dat, jsou tam divné popisky, takže nejspíš problém s divnýma znakama, zkus i to Slovensko případně (zrušil jsem je) kdyby to dělalo problém, tak ty popisky dám do pryč úplně.
  6. Je to poseldní databáze z 1.7.2019 (SCDB) používám pouze stacionární, úsekové a semafory - nikoliv mobilní.. Na Slovensku mají nejspíš jen toto (resp. v aktualizovaných věrohodných databázích je "pouze" toto).
  7. To bude nejspíš chybou těch souřadnic, to už nijak neovlivním, sbírám pouze databáze CZ(poi.cz) zahraniční (některé (SCDB), Chorvatsko (nějaká komunitní) atd. takže tam už jedině spoléhat na správnost. *sry chtěl jsem spojit do jednoho příspěvku, ale nejde už smazat.
  8. Ahoj, v případě CZ je použito poi.cz, kde jde nahlásit opravu. U těch zahraničních už je to větší problém, pže se těch databázi používá víc, z různých zdrojů.
  9. na poi-radary.eu - zpátky přidaná možnost vygenerovat data přes Škoda portál.
  10. Ale nejspíš si to při importu převede, pže knihovny, které jsou dostupné to převádí rovnou.
  11. Standartně by si to mělo dělat resize na 39x39 podle specifikace, takže je nejspíš jedno jakou ikonu tam dáte :-)
×
×
  • Vytvořit nový...