Přejít na obsah

j0ska

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 029
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem j0ska

  1. Z OIII RS do OII RS jde, ale musí se sehnat tlačítka ze SII FL a trochu pozměnit zapojení.
  2. Stereo zvuk je potřeba jen pro poslech hudby z mobilu. Jsou to jen dva vodiče navíc mezi jednotkou HF a rádiem. Vodiče včetně pinů můžu dodat. Barvy sedí. Černomodrá a černozelená. Práce je s tím celkem dost. Rádio ven, kastlík spolujezdce ven, kryt prahu ven.
  3. svazek mám, jestli cheš, tak mi napiš SZ jednotka 729B funguje s Columbem v OII predFL
  4. Diky. Mas sedan nebo combi?
  5. j0ska

    Hodiny zo Superbu

    svorkovnice 3T0 972 704 C piny 000 979 009
  6. No, ono se to z FB ani stáhnout nedá. Je to na českém xda. Bez urážky, ale jako součást programu dát iso, které udělal josi a software, který je Continentalu resp. Volkswagenu... tak potom je titulek ve spodní části okna programu dost na místě. :-)
  7. j0ska

    Výměna volantu

    Ano, CH nebo CK bude fungovat. Ještě je potřeba kablík k airbagu a FL airbag.
  8. Servis by ti ho mel rict. Nekde za to chteji penize, nekde ne. Vse zalezi jen na ochote lidi v servisu resp. na tom jak dobre vztahy tam mas.
  9. Co ti za ty 3500Kč budou měnit? Máš seznam dílů, které jsou potřeba?
  10. Jakou chybu ti to pise a na jake jednotce? Pridal jsi do instalation listu jednotku 77? Kodovani tel. jednotky by melo byt OK.
  11. Problém je především v tom, že teď majitel nahlásí ten díl jako kradený a pokud se někdy objeví v servisu, tak to jde automaticky policajtům. Teda jestli už někdo tu ochranu neumí obejít. Jinak je ten panel tak maximálně na náhradní díly a to jen v případě, že ho ta fetka neponičila.
  12. j0ska

    Octavia III

    před chvílí jsem to hodil jako samostatné téma. http://forum.skodahome.cz/topic/122701-ukraden%C3%BD-columbus-%C5%BEe-by-prvn%C3%AD/
  13. Asi to je těm hajzlům na nic a ještě při tom zničili nové auto. Jednotku od spolujezdce tam nechali. zdroj: http://www.jenproauta.cz/novinky/4674-prvni-vykradena-nova-octavia-zase-ta-navigace-zrovna-jsme-ji-meli-v-testu
  14. Je potřeba zapojit celkem 4 vodiče. Kostra(hnědý) na kostřící bod, plus(červený) za rádiem a 2 CANy taky za rádiem. Ostatní je už zapojené na kabeláži. Jednotka má svoje místo pod sedadlem spolujezdce. Je potřeba držák. K rádiu projdeš prahem a pak za schránkou spolujezdce. Mikrofon se musí natáhnout do stropní lampičky A sloupkem a stropem. Kabeláž můžu dodat. Kdyžtak napiš SZ.
  15. Ten problém s padělanými výbojkami je nepříjemný, ale jak bylo napsáno, tak zákazník dostal peníze zpět. Je asi dobré vědět, na co si dávat pozor. Já mám také s cc-autodily ty nejlepší zkušenosti. Když se jednou vyskytl problém, tak byl hned vyřešen k mé spokojenosti. Žádné vymlouvání. Jelda se k tomu postavil čelem. Proto ho doporučuju dál. A určitě nejsem sám.
  16. Není problém nakódovat. Poslal jsem mail.
  17. To co prodávají za ty 4 tis. ani není z originálního kabelu u kterého je vícenásobné stínění. Kabeláž se dá sehnat zhruba za polovinu. Kamera se do škodovek ani nedává, proto nepasuje.
  18. Nejdřív vyloupnout krytku s nápisem AIRBAG a odšroubovat šroubek pod ní. (torx20) Pak teprve trhnout.
  19. Jednotka 5N0 D, právě umí ty SMSky. Osobně bych doporučil nějakou novější GSMII jednotku 5K0 nebo 7P6.
  20. A umíš to nahrát přes kartu bez vyndání navi ven?
  21. Je to asi špatně vypálené DVD nebo vadná mechanika.
  22. Možná jen nezapojený černý konektor. Měnil jsi u bagu kablík pro multifunkci?
×
×
  • Vytvořit nový...