Přejít na obsah

pixel101

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pixel101

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Co mám já info. Tak bez hmotnosti v TP na technické ti tažné nezapíší. Jedině nějaká výjimka od škodovky a to je velmi málo pravděpodobné. Muselo by se auto s tažným nechat otypovat a schválit jako nový model nebo nějaká úprava a to stojí velký peníze. Kdysi jsem četl takový článek kde to někdo vysvětloval. Neoficiální rada ze škodovky je, že si to můžu namontovat na černo ale spíše jen když budu vozit občas kola nebo vozík kolem baráku. Horší asi potom v případě nehody. Pokud chceš tahat člun k moři tak do toho bych nešel. Asi bych koukal na skladovky a auto vyměnil. Myslím, že to bude míň starosti i peněz. Kupoval jsem Scalu a řešil podobný problém. Zjišťoval jsem možnosti domontáže. Ve finále jsem koupil jen s přípravou a tažný budu montovat sám. Ale já ho využijí jen občas okolo domu.
  2. Nějaké novinky. Lze už funkci nakodovat F3 2017?
  3. Určitě doporučuji rozdělat. Dřív než bude pozdě. U mne stačilo lehce sešlápnout spojku 2-3cm a bylo ticho. Může to být ještě vadný setrvak to je otázka? Rozdělat a budeš chytřejší.
  4. Na tomto aute jiz po druhe. Nejprve v 70tis a ted 200tis. Poprve v zaruce menen i obal prevodovky. Tak premyslim jakou dat spojku Luk? nebo opet Sachs?
  5. Tak odpovim si sam. Videt tam neni. Dnes prevodovku dolu a vysledek viz foto. Praskly pritlacak vydrena prevodovka. Je tam drazka cca 2-3 mm hluboka co s tim? Olej netece.
  6. Myslite ze je sance kouknout na ten obal prevodovky bez demontaze? Mam podezreni na hluk od spojky. Na volnobech je slyset solichani jak od spojkoveho loziska pri seslapnuti spojky prestane. Pedal spojky staci lehce pritlacit a zvuk je pryc.
  7. Muze mi nekdo poradit odkud kam natahnout kabel aby jsem zprovoznil funkci Auto- tunel. Mam octavu 2012
  8. Tak jsem dnes taky zkusil tuto apku. Octavia 2FL 198tis.
  9. Když máš ledku která ti nehlasi závadu tak to znamená že v ledce je zabudovaný rezistor( odpor) který oklame canbus. Ten odpor se hřeje a pálí patici.
  10. Tak aby jsem tě uklidnil. Jestli jsi koupil Kiu benzínový motor 1.4 nebo 1.6 tak tam jsme dělali rozvody jak na běžícím páse. :)
  11. Taky jsem řešil co koupit. Nejvíc se mi líbil Yeti. Chtěl jsem diesla, ale nakonec jsem vše zvážil a koupil 1.2tsi rv2020. vždy jsem míval naftaky s výkonem 80-100kw. Tak jsem počítal s tím že to bude slabota. Už jsem starší a vybourenej tak jsem výkon využíval hlavně při předjíždění. Tady je to opoznani linějši, ale dá se zvyknout. Docela mě překvapilo jak takový moturek hezký tahá. Turbo je znát. Spotřebu po asi 1500km kombinovane jízdy mám kolem 7litru. Což považuji za ok.
  12. Neví někdo jestli lze nastavit citlivost sensoru steracu? Na pačce stěračů mám nastavenou nemenší citlivost a stěrače stírají zbytečně brzy. Snaží se udržet sklo úplně bez kapek.
  13. Je tu nikdo z Brna kdo by uměl aktivovat asistent rozjezdu?
  14. Mám originální opravnou sadu s kompresorem. Jakou mám koupit tu lepící tekutinu?
×
×
  • Vytvořit nový...