Přejít na obsah

JohnnieM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení JohnnieM

Nováček

Nováček (1/14)

24

Popularita

  1. Tahle apk je fake :-( Už jsem to zkoušel před dvěma hodinama. Aplikace se sice nainstaluje a po registraci spustí, ale bohužel není platný Mirrorlink certifikát. Takže jí mohu vidět pouze na telefonu offline. Na infotaimentu se přes Mirrorlink nezobrazí. Připojení je dle mého jen přes USB pro O3FL.
  2. Tady je informací spousta. Řekl bych oficiálních. https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.oneapp
  3. Aplikace je na Google Play, ale zatím ne pro náš trh.
  4. Já mohu pouze potvrdit, že auto automaticky přepíná mezi dalkovým a potkávacím světlem (protijedoucí auto, obec, atd.) . Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
  5. Nemohu moc srovnávat. Ale oproti halogenům na mé předchozí OIII to svítí super. Moc velký rozdíl. Jsem nadmíru spokojený. Dálková světla také super. Ale opravdu mě neberte za odborníka! Co se týče infotaimentu Amundsen, tak jsem taky spokojen. Opět nemohu srovnávat, ale na první pohled rychlá reakce na povely a rozlišení je také zcela vyhovující.
  6. Volant je super. Trochu jsem si musel zvyknout na ten profil, když ho nechám jen tak volně protáčet v rokou. V tom zkosení je to pak trochu jiné. Jinak je všechno super. Hlavně světla a přejezd nerovností oproti předchozí OIII 1.2. Ať si každý říká, co chce. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
  7. Už tam mám 128 GB na NTFS a vše v pohodě. Teď řeším SmartGate. Někam se asi schoval, mrcha.
  8. JohnnieM

    SmartGate

    Stejný problém. Dnes jsem si přivezl O III FL a přístupový bod pro Smartgate nikde. WiFi Direct jsem také zkoušel a nic
  9. Už zítra si Octavii této barvy vyzvednu. Nemohu se dočkat.
  10. Čekám na vyřízení TP, registraci, zimní obutí atd. Jelikož je to služební auto, je zainteresována leasingová společnost. Také z důvodu firemní evidence je lepší převzít auto na začátku nového měsíce. Toto není standardní postup pro soukromé osoby.
  11. Jasně, že Rapid nedostane dělená světla. Kdyby ano, tak bude Škoda za pitomce. Jejich hlavní argument pro dělené švětlomety byl odlišit Octavii od Rapida. Jeví se mi to zcela logické.
  12. Já tedy nevím jak Aleš, ale 64 GB karta se kvalitní hudbou ve formátu např. FLAC zaplní velice snadno.
×
×
  • Vytvořit nový...