Přejít na obsah

MarťasNovak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení MarťasNovak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, Dnes si mi při mírném brzdění z cca 110km/h projevovalo mírné hučení na vyšší frekvenci. Jednou se mi již ložisko na minulém autě odporoučelo a byl to tehdy podobný zvuk. Mám už je 20 dní do konce záruky a v pátek jdu na garanční prohlídku. Myslíte si že se může začínající ložisko projevovat jen při mírném brzdění, tedy při přesunutí váhy na předek? Jedná se o OIII 1.6TDi 5/2015 najeto jen 26000km
  2. Ahoj, Rád bych koupil tuto Fabčuhttp://www.skodaplus.cz/Car/1095789/skoda-fabia-tsi-1-2-tsi-77-kw-ambition?query=fulltext%3D%26ord%3D6%26dir%3D0%26model%5B%5D%3D400%26mark%5B%5D%3D32%26priceFrom%3D228000%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D pro manželku. Nezdá se mi ale prohlídka při 8836 tis km (druhá prohlídka). Je tam totiž zabělené číslo a vedle napsané jiné(právě 8836). Prodejce tvrdí, že to servis v Německu popletl a opravil. Se serviskou sedí i štítek oleje v motoru viz foto v inzerátu. Auto je z Německa, takže Cebia má jen jeden údaj a to od prodejce z Česka (1 měsíc starý údaj). Říkám si, že takhle by to nikdo naivně nefalšoval a už vůbec by to asi nefotil a ten štítek oleje taky sedí. Myslíte, že má prodejce pravdu a ten údaj opravil servis v Německu kvůli chybě při zápisu? PS: foto je rozmazané. Je potřeba se podívat na inzerát.
  3. MarťasNovak

    Brzdy

    Ahoj, Zajímalo by mě, co to máš za fleky na kastli nad pružinou (zadní náprava)? Je to asi špína že?
  4. Manuál právě nechce. Měl již jednou automat, který ukradli, ale nebyl s ním problém. Byl to ale 6° DSG. Dají se tedy očekávat velké investice u 7°DSG? Nebo už se není čeho u FIII bát. Případně co zkontrolovat? Říkám si, že u Škoda plus by to mělo být bez problémů.
  5. Jinak auto je že Škoda plus,tak by mělo mít servisní knížku. Jen si nejsem jistý, jestli Škoda předepisuje výměnu oleje po 60000km.
  6. Ahoj, Mám na vás takový dotaz. Chci klukovi koupit 2letou fabču 1.2tsi dsg se 125000km. Chci se zeptat jak je to se spolehlivostí těchto dsg. Vím že třeba v OII byly se 7° problémy. Dají se očekávat nějaké budoucí náklady spojené s dsg? Děkuji
  7. Takže vir třeba na telefon a PC je pro auto neškodný?
  8. Ahoj, Zajímalo by mě, jestli je auto chráněno nějak proti virům atd. Třeba kdyby byl vir na SD kartě vložené jen s písničkami do rádia SWING MR2015? Uchrání se auto, nebo by to bylo vidět na diagnostice? Vložil jsem totiž do auta SD kartu, která byla doteď v telefonu, který se rozbil. Projel jsem ji antivirem Avast Free Antivirus a nic nenašel. Moc děkuji
  9. Jen doplním, že se jedná o ten hnědý drát, který je připojen ke kastli.
  10. Ahoj, Předem se omlouvám, jestli jsem založil téma špatně. Po návštěvě kuny jsem měl rozpojení drát. Nebyl okousany, spíše o něj zavadila nohou a rozepla se taková průhledná čepička. Myslíte, že když jsem drát opět nasadil a auto nic nehlásí tak je drát v pohodě, nebo je nutno připájet?
  11. Hlouchyno: O to mi právě jde. To pazvuky bych přetrpěl, ale zajímá mě, jestli to dělá kvůli vybracím(jen na nerovnostech) jak se plasty o sebe třou, nebo nejaka prasklina po té krabici.
  12. Jj to jsem si pročetl, ale mám možnost koupit palubku od kámoše, tak si říkám jestli to dělá nějaká prasklina, nebo uvolněny šroub.
  13. Ale nic prasklého by tam být nemělo ne? Říkám si že by dříve praskl ten vrchní plast a ozývalo by se to už v létě.
  14. Ahoj Škodováci, Měl bych na vás dotázek. Mám OIII lift 3/2015. V létě jsem ji půjčil bráchovi na přestěhování pár drobností. Při předání mi řekl, že mu do cesty vběhlo zvíře a on musel prudce na brzdy. A jak měl sklopené sedadlo spolujezdce a na něm položenou malou asi 10kg krabici(něco z kovu, obalené ještě tou praskaci fólií). Tak při brzdění bouchla do Přístrojové desky v místě mezi průduchy(takový ten zlom z vrchní části) a poté do vrchu tapecu dveří(ten plast jak se dotýká okna) a toho černého plastu kolem řadičky na kraji. Na první pohled žádné poškození jsem neshledal a v létě se neozval na kostkách ani žádný pazvuk. Teď v zimě a překročení 19000km se ale začaly ozývat pazvuky od spolujezdce a že středového tunelu kolem řadičky. Myslíte, že mohlo dojít k vnitrnimu poškození, které se projevilo až teď? A mohl by se tyto pazvuky objevily tak nebo tak. Moc děkuji za rady od zkušenějších.
×
×
  • Vytvořit nový...