Přejít na obsah

Marcel Faltus

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Marcel Faltus

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Marcel Faltus

    MaxiDOT

    @Ovce no mam rok 2010 a neukazuje me to jebom smer kterym jedu a hodiny. Tu rychlost mam ve fabii a docela sem si zvykl tak bych to chtel i tam :-) @ka_r_los manual to taky umi radce ti ukaze jakou rychlost mas zarazeno ne jenom automat. Koukam ze to kazdy ma krom me :-D bude lepsi se optat ve skodovce asi .
  2. Marcel Faltus

    MaxiDOT

    @Ovce presne to myslim jak to ukazuje co mas zaradit a ktera tam je rychlo ale zdali to nekdo dodelaval oto mi jde co kde mam hledat ;-)
  3. Marcel Faltus

    MaxiDOT

    Kluci nezkousel nekdo dokodovavat na faceliftu ukazovani jaka rychlost je zarazena? Facelift maxidot by to mel umet udajne vi nekdo neco vic?
  4. Wirer jasny vsak jsme si o tom psali ale udelal sem to jinak a vse funguje jak ma ;-) A ten start stop ty tam mas 2 navody tak tenhle s tim napetim jo?
  5. Jak píše wirer hhc neděláš v bitu 16 ten uplně vynech v bitu 22 přepiš poslední číslo 0 na 1 a nebo teď tam máš CA tak to přepiš na CB a vždy potvrď sipkou nahoru a nebo dolu. Od wirera mam vše a vše šlo super až na coming a living mlhovkama to jsem musel udělat trochu jinak než ma wirer. Planuju uďelat ještě start/stop chci se zeptat jakym zpusobem jste to kdo dělal wirer má dva zpusoby jak udělat. Dík za zkušenosti.
  6. Ahoj, oco bys mel zajem? Neco sem si taky dodelaval tak treba muzu pomoci.
  7. Ahoj, je tu někdo kdo kódu Pardubický či Královéhradcký kraj? A je rozdíl mezi originalem a čínskou kopii?
×
×
  • Vytvořit nový...