Přejít na obsah

aautojt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení aautojt

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Aky je ten druhy pasivny system? Ten co ukazuje aj tlak nieje aktívny? Neviem,ja som to testoval tak,ze som stym jazdil po resete cca 200 km a potom trochu sfukol (vsetky na zaciatku 2.3) jednu na 1.8 a po 2 ci 3 km ma to upozornilo,cize toto mne vyhovuje (zene) necakam od toho nejaké extra zazraky :-)
  2. Jj,octavia...tlacitko je ine,ale vsetko ostatne je rovnake :-) a k tej funkcnosti dva kliky v pocitaci a 10€ dokazem ozeliet ked s tym jazdi moja zena a jej to moze pomoct :-) vysvetlil som piktogram ( zlta led) tak vie,ze musi kuknut kolesa :-)
  3. Bolo to zle napinovane uz vsetko ide ako ma.Dik majkl
  4. Skratka ma fungovat samostatne to tlacidlo nee spolu s ESP, tak?
  5. Tlacidlo som kupil na ebay a pin 5 tam vobec nema :-( . Tiez mi to pride ze niektori z pinov je akoby do serie z esp.Na inom vlakne. som nasiel ze sa o tom bavil uzivatel Biggy aj som mu pisal,len zatim nereagoval.
  6. mozem ta poprosit vies mi dat vlakno na temu kde sa to riesilo?
  7. Pani potreboval by som helfnut,kupil som tlacidlo pripojil a po stlaceni nic nedela.potom som zistil , ze to funguje ked to stlacim esp+set , ale to mam asi spatne napinovane...? 2hnedy,3modry,4cierny,6cerveny-esp pin 35 .Viete mi helfnut? Dik Inak sstem pred tym siel len som to tlacidlo dorabal kvoli zene ( nedokaze to resetnut cez komp ) Este jedna otazocka , niekto to spominal ,ze sa da vycitat ci to ma ten system uz naucene atd ,neviete kde to vycitam? a hlavne ako.. Dik Borci
  8. vedel by mne nekdo poradit v ktere polozce vyctu software verzi budiku? diki moc
×
×
  • Vytvořit nový...