Přejít na obsah

Krofnen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Krofnen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám Octavii před faceliftem s origo rádiem Casablanca, CD changer nemá. Můj plán je k rádiu přidělat AUX, což by s Casablancou jít nemělo, proto ho chci vyměnit za Symphony rádio které podporovalo i funkci CD changeru (potřebnou k instalaci AUX). Půjde to v mém případě bez problémů? Tedy že rádio jednoduše vyměním a doinstaluji AUX výstup? Nebo se nějak liší kabeláž mého původního rádia, případně jestli je problém že nemám CD changer,..? Díky za pomoc :) PS: vím že by asi bylo jednoduší koupit aftermarket rádio s AUX/bluetooth, ale chci aby vzhled vypadal původně.
  2. Zdravím, neuměl by mi někdo poradit jak demontovat panel stropního osvětlení (verze pro střešní okno PAD)? Byl jsem v servisu na výměně skla a ta část plastu okolo tlačítek pořádně nedrží a nesvítí světlo spolujezdce, tak bych to chtěl rozdělat, jestli si s tím třeba neporadím sám ať nemusím zase do servisu ..
  3. Já vzal právě předváděčku na 19", dokoupil jsem ještě zimní komplet 18", ale teď už tam nechávám ty devatenáctky, takže na vyzkoušení 18" si ještě rok počkám, tak jsem jen zvědavej, jestli je ten rozdíl velkej (17" jsem kvůli vzhledu a skoro stejný ceně jako za 18" okamžitě zavrhnul )
  4. Má tu někdo zkušenosti s rozdílem v komfortu mezi 18" a 19" koly?
×
×
  • Vytvořit nový...