Přejít na obsah

vpopelaa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení vpopelaa

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Vyřešeno. Pod zadním pravým sedadlem je poklop, pod kterým je palivový čerpadlo s hadičkama. Sice to jde blbě, ale hadička i s koncovkama se dá prostrčit odsud až k filtru.
  2. Dobrý den, Měnil jsem palivový filtr a přívodní koncovka hadice nádrž -> filtr se mi rozpadla (ta prostřední na filtru). Hadičku sem sehnal z vraku i s obouma koncovkama, ale co sem se tak díval, tak pro výměnu musí ven celá nádrž. Chtěl bych se zeptat, nedá se vyměnit jen ta rozpadená koncovka? Že bych prostě ty 2cm hadičky se starou koncovkou uřízl, hadičku nahřál a natlačil tam koncovku novou? Nemá s tím někdo prosím zkušenosti? Pokud by to nešlo, dá se nádrž demontovat v domácích podmínkách na nájezdový rampě? Nechce se mi kvůli hadičce dávat auto do servisu. Ale kdyby nebyla jiná možnost, tak to tak dopadne. Dílenskou příručku jsem našel. Děkuji za odpovědi.
  3. Zdravím, potřeboval bych poradit. Nějaký *** do mě nacouval na parkovišti a ujel. Od tý doby má zadní nárazník na jednom místě popraskaný lak a je celý nárazník je zdeformovaný - spodní část dveří od kufru se dře o nárazník. Jedná se o Fabii II 2009 combi s tažným zařížením. Chtěl bych se zeptat, všude v bazarech a vrakovištích nacházím jen verze bez okýnka pro tažné zařízení. Dal by se koupit nárazník bez okýnka a to okýnko doma vyřezat pomocí nějaké šablony? (jestli vůbec taková je). Dál bych se chtěl zeptat, jestli je rozdíl mezi verzí nárazníku pro hatchback a kombi. Nechci dávat auto nikam do servisu a platit ještě někoho za práci. Celý nárazník už sem měl sundaný kvůli nefunkčním couvacím senzorům, ale nevšiml jsem si, jaké přesně číslo dílu to je. Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...