Přejít na obsah

vaci13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení vaci13

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. vaci13

    Piskani brzd

    Ahoj pánové, všiml jsem si také pískání při dobržďování. Nevíte, kde zjistím to PR číslo? Koukal jsem do papírů a nějak to nemohu dohledat. EDIT: Povedlo se mi najít je v návodu na první straně a číslo 1ZG tam nevidím, takže asi jen náhoda... Btw je možné, že tam mám jen 19 těchto trojmístných čísel, nebo jsou ještě někde jinde? Koukal jsem na netu a všude vidím, jak ji tam mají na fotkách pomalu 50 :-D. Mám Škoda Fabia 3 Combi 1,2 TSI 66 kW výbava Trumf. Mockrát díky za odpovědi.
  2. Možné to je no, ale přijde mi to až dost rušivé, bohužel :-(.
  3. Ještě bych dodal, že v klidu, když stojím, se ty změny nedějí (alespoň se mi zdá).
  4. Ahoj, zajíždím první stovky kilometrů s Fabií 3 Combi Trumf a jsem spokojen, nicméně trápí mě docela rádio Blues. Je normální, že kolísá hlasitost rádia? Jde mi to, že si nastavím Volume třeba na 12, nastartuju/jedu a hraje tak, jak by mělo, ale pak se na chvíli ztlumí, sotva je kolikrát slyšet a během chvíle zase hraje nahlas. Děje se to ještě někomu? Hrál jsem si s nastavením, říkal jsem si, že problém bude v Gala, ale když jsem jej dal na 0, dosáhl jsem akorát toho, že při vyšší rychlosti hlasitost nestoupala, ale občas se stejně rádio nastavilo na nižší hlasitost. Alespoň můj subjektivní pocit. Moje nastavení rádia je: Gala 0, On Volume 12, TP volume 12 (byla nižší hodnota, ale zkusil jsem na stejnou jako on Volume, nicméně zlepšení nevidím), PDC audio Low a v Sound mám vše nastaveno na 0. Máte někdo nějaké rady? Tipy, třeba jak jste to řešili, jestli jste měli podobný "problém"? Mockrát díky
  5. Nejsem závodník. Jezdím řekl bych rozumně, na solidních silnicích okolo 110 až 120 (kde to je povoleno). A chápu, že když nastartuju, vůbec nevadí, nechat to 5-10 minut ohřát na volnoběh (v zimě to dělám běžně i u mého stařičkého auta). Podle vašich reakcí i toho, co jsem se dočetl, asi koupi raději urychlím a někdy v březnu bych šel do té 1.2 tsi.
  6. Ahoj, přemýšlím o pořízení Fabie Combi (Trumf) a zaregistroval jsem zprávu o budoucím nahrazení motoru 1.2 TSI za tříválec 1.0 TSI. Moje otázka zní – je lepší pospíšit a například během března/dubna koupit 1.2 TSI (66 kW), i když jsem ji původně chtěl objednávat až někdy v červnu, nebo raději počkat na 1.0 TSI, kde jsem četl, že by měla dorazit někdy během přelomu května/června? Co se týká mého ročního nájezdu, měl by být okolo 10 až 15 tisíc km. Prostě hledáme nové cenově atraktivní auto pro mladou rodinu a Fabie se nám líbí. Taková podotázka pak zní, jak je na tom 1.2 TSI (případně klidně i v porovnání s 1.0 TSI, i když chápu, že těžko, když je to teprve nastupující motor) s životností? Známý, který autům rozumí mnohem více než já, mě straší tím, že okolo 150 tisíc totálně odchází motor do věčných lovišť. Auto kupuji s dlouhodobou vidinou a bojím se, aby se po 5 letech nerozsypal motor. Mockrát díky za vaše komentáře.
×
×
  • Vytvořit nový...