Přejít na obsah

bubakk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bubakk

  1. Nacetl mi závadu a chyba stejná jak minule , mrknul i na sondy viz fotky co mi poslal , smazal a budu čekat za jak dlouho se objeví problém opět.
  2. Tak závodník nejsem , tak normálně ,někdy to trošku protáhnu .Jezdím tak aby auto řadilo dle optimálních otáček motoru , ale řídím rukama - brzda ,plyn , takže moje práce s páčkou plynu při dodržování rychlosti v obci je někdy problém , když tam skočí 7st v obci při 55km a nechce podřadit . Jezdím sice denně ale krátké trasy .cca do 30km . Delší trasy jen když jezdím něco zařizovat ,úřady atd . Servisní prohlídky a výměny oleje v autorizovaném servisu . Ted čekám na kámoša až mi přijde načíst aktuálni zavadu .
  3. Mam stejný problem u Yetiho 1.2TSi 81 kW 7stup AT koupeno 03/2016 , najeto 25000km . Rozsvítí se kontrolka motoru ,auto jede normálně., Poprvé se to stalo při 23800km , načetli jsme chybu vymazali a ok . Po čase se na displeji objeví Oil Service a po několika najetých km se rozsvítí oranžová kontrolka motoru , byl jsem v servisu at to zkontrolují a řekli že musím jezdit delší jízdy aby se zahřál katalyzátor , je fakt že jezdím krátké cesty . Ted se kontrolka motoru opět po 3.měsících rozsvítila . Otázka zní dá se s tím něco dělat ? VCDS : 1 nalezena chyba 24367 řada válců 1: katalyzátor P0420 00 (237) - malá účinnost .
  4. u mého problému z divnym zvukem po nastartovani , viz o pár příspěvků výše , rekli mi ze to je problém s natlačením oleje a zpusobuje to asi prestavovač na vačce , tak otázka zní , jak vážný problém to je a co to muže dál způsobit ? cena opravy cca 10 - 15tis kaček . zatím mechanik vyměnil řetěz + napínák+ těsnění a vyčistil sací koš + výměna oleje.
  5. dik za inspiraci mam na tom najeto cca 56000km odvezu to mechanikovi co nejdříve servis prohlídky v aut.servise co 2roky další me ted ceka tak ji urychlim
  6. ahoj mam tento problém u 1.6AT pri startováni motor naskoci a pak proběhne takovy srasny zvuk jako když nezajizdel pastorek starteru u š120 a bral to po zubech nevim jak jinak to popsat ,kamarad mi řekl ze by to mohl delat vlnovec u vyfuku druhy zase ze nejake hydrostely konroloval jsem olej je tam 3/4 na merce mam long life 5W30 vymena by mela proběhnout ted na podzim,dolil jsem cca pul litru,ted toho moc nenajezdim jen kratke trate.zadná kontrolka nesviti,ted se mi nekdy zvysi volnobeh na cca 1000ot .staci trochu pridat když stojim a ustali se to v norm otackách.ted jsem jel trasu cca 750km a vse se zda ok spotřeba i tah . vim ze se to takle tezko urcuje ,ale co by to mohlo způsobovat.dik
  7. procetl jsem diskuze a ruzne navody ohledne mikrospinacu no porad mame problem,kamos koupil octu I kombi r.v. 99 po case zacal problem auto se samo zamyka,skoro okamzite,ale po otevreni 5dveri vse funguje,zkontrolovali jsme zamek ridice,propajeli mikrospinace,zkontrolovali jsme kabelaze ve dverich,kontakty jednotky ve dverich ridice jsou ok,co bylo mozne v tomto pocasi bez garaze jsme opravili,diagnostika nic nehlasi,nemenili jsme jen mikrospinace v zamcich dveri to mu nejak nedovedu vysvetlit ze by to mozna mohlo pomoct,zatim vcera proklemoval mikrospinac v zamku kufru a jezdi...nemel nekdo z vas podobný problem ci napad cim to muze byt a co by mohlo pomoct.mam pocit ze to zacalo jak se objevilo vlhke pocasi,predchozi majitel garazoval, auto ted stoji venku.
  8. Co se vám honí hlavou?

  9. necham to na teplejsi obdobi,nebo servis.ted okna dolu nepotrebuju,snad mi neodejde jednotka kdyz to vyhodi i pojistku.auto jede zamyka,sviti,sterace stiraji,pocitac hlasi ok stav.v boleslavi asi prisetrili na materialu ...po 4 letech a dratky v kelu :-(
  10. tak mi prestaly fungovat okna u rooma zjistil jsem ze kdyz zahybam gumovou pruchodkou u dveri ridice vyskoci pojistka c52 a cvaka zamykani,takze nejspis neco s dratama,da se to rozebrat bez sundani dveri...
  11. bubakk

    Brzdy

    tak jsem uspel s reklamaci zadnich kotouču a desek,záruka mi skončila 20.11.09 ,v servisu nafotili a skodovka odsouhlasila výměnu ,takže to jde. takhle to vypadalo viz fota
  12. bubakk

    Brzdy

    pri procitani tohoto tematu jsem koukal ze tu je fotka zadnich kotoucu ktere jsou nerovne a s ryhama, moje jsou na tom stejne ,predni ok ale zadni hruza,objel jsem par znamych co se hrabou v autech vesmes se shodli at to zkusim s reklamaci, tak jsem zkusil reklamovat v servisu zadni brzd kotouce , no řekli mi že je to spotrebni material a to ze jim skoda a.s. neuzná. mam rooma 1.6 automata najeto 24000km r.v.11/2007. s prodlouzenym serv intervalem.zatim to brzdí i kdyz pri inenzivnim brzdeni to vadne...subjektivne,muj pohled na vec. zkousel jste nekdo taky reklamaci tehle zapeklite zavady,nebo je to u kotoucu u techto aut normalní kdyz jsem kokal po parkovistich na oktavkach nebo golfechIV jsou zadni kotouce bez ryh.kolega co tady resil toto taky zrejme neuspel,.kolik km cca ty kotouce maji zivotnost.asi zkusim poslat maila do skody a.s. ..
  13. bubakk

    Alu kola

    mam na roomsteru origo plechy a objednany neorigo alu kola ronal a musim menit i srouby .mel jem to tak i na fabce1 alukola rial srouby 1sada plechy 1sada alu.
  14. ja mam najeto cca 12000km a spotreba s automatem je mezi 7.5 - 7.9 l na 100 jel jsem i za 6.9 ale to byla vyjimka.
  15. u roomstera zatim ne,kontroluji pri desti, jelikoz u fabie combi r.v.2002 jsem mel mokro v interieru pri kazdem desti co stala venku reklamoval jsem to 2x a stejne tam teklo, pres tesneni dveri, vice ve predu.
  16. bubakk

    MaxiDot

    jo cekali jsme, no presto bez uspechu je to asi o postupu tech operaci ve vagu.neco si o tom najdu a casem snad poridim i nejaky kabel a sw na diagnostiku. no hlavni je ze maxik slape a jeste jsem neco usetril.
  17. bubakk

    MaxiDot

    ja stim byl prvne za znamym co se hrabe v octII v dilne rikal no problem vsemam a zkousel ve vagu 17 a nic tak nekam volal zkusil 25 nic pak dalsi furt nic, tak jsem jel do skoda servisu a zvladli to pres vas ale taky zkousel.
  18. bubakk

    MaxiDot

    jak jsem psal,u me byl taky problem s imobilizerem a nakodovanim klicu ale zvladl to bez propojeni s boleslaví ,no hlavne ze vse funguje . v servisech asi budiky nemeni a nemaj to v priruckach .... tak se uci na vozech zakazniku.
  19. mam je taky,vozim tam vestu lekarnicku skrabku a ruzne drobnosti, servisku ve spodni prihradce spolujezdce asi jako vetsina
  20. bubakk

    MaxiDot

    dnes jsem s tim byl v servisu a stalo me to 250kc cca 30min. delali asi poprve na roomsterovi a trosku zlobilo kodovani klicu ale vse dopadlo ok. budiky jsem si dodal, po vymene se mi zda ze ten bez maxidotu mel jasnejsi podsvit budiku (otackomer , rychlomer). udivilo me jen, ze cca 1min po uzamceni auta jeste sviti horni display s hodinama a ukazatelem km, ma to tak byt?
  21. pomohl by mi pls nekdo s nakodovanim budiku do rooma,nedari se prizpusobit klicky. dik problem vyresen.
  22. bubakk

    Xenony

    jo za par na e-light.cz 502kc blister 2ks a jelikoz jsme objednavali s kamosem tak pulka dobirky 80kc = 582kc
  23. bubakk

    Xenony

    LUKY-007 me se zdaji lepsi.nemam sice moznost porovnani v okoli neni žadny roomster a uz jsem i mirne zapochyboval,zkusim jeste nastaveni svetel v servisu, uvazoval jsem i o tech phillipskach ale vyhrala cena 580kc,zalezi jak na tom budou s zivotností na krabičce maji uvedenu pulku proti normalni h7 :-(
  24. bubakk

    Xenony

    taky se přidam, ja zkusil OSRAM NIGHTBREAKER a taky lepši viditelnost a i vic světla.je to o dost lepsi
×
×
  • Vytvořit nový...