Přejít na obsah

davuh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení davuh

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Nic dalšího jsem nedělal. Propojovací kablik jsem použil 3T0971584 mám rok výroby 2011.
  2. Dnes jsem na své Fabii RS 2 zapojil podle návodu multifunkční volant s pádly... Je to volant s multifunkčnímy tlačítky na obou stranách, a fungují všechny. Levá strana na ovládání rádia, práva maxdot. Jen jsem tedy zapojil komunikační kabel u řidiče ve svazku u dveří. Nechtělo se mi to tahat až ke spolujezdci. Mockrát díky 🙂!!!!
  3. Zdravím všechny majitele RS ? Mám dotaz aktuálně kolem olejů všeobecně. Co do RS dáváte za olej, a také jestli jste už někdo řešil spotřebu mimo záruku, případně kolik vás to stálo. Díky za odpověď ?.
  4. Už se stalo :-) přikládám fotografie. (oufám že jsou čitelné ) Bylo mi řečeno že řešením je vyměnit celý alarm i se všemi čidly cena něco přes 10k.
  5. To si myslím také. Tak tedy proč houká :-) .. a jak jsem již psal, problém nastává, pouze pokud je odemčené :-)
  6. Dobrý den, prosím o radu. Asi tak měsíc mě trápí samovolné spouštění alarmu. Paradox na tom je že se alarm spouští jen při odemčeném autě. Nejraději při jízdě, aby jste to měli s plnou parádou ... Alarm je originální. A při sepnutí houká pouze siréna neblikaji blinkry. Opravdu už nevím co s tím. V servisem nám bylo řečeno že to bude asi čidlo náklonu. Ale to snad je jedno když je auto odemčené je alarm deaktivovaný. Nebo ne ? Při zamčeném autě to nedělá. Nenapadá někoho něco ? Auto je asi 6 roku staré. Děkuji za tipy :-) ....
×
×
  • Vytvořit nový...