Přejít na obsah

Lukáš P.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lukáš P.

  1. Mam Superba necely rok, pri akceleraci od cca 80 km/hod se oziva jemne rezenovani z mist vepredu nalevo od ridice (z A sloupku a nebo nekde v tech mistech, zni to jako tvrdy plast o sklo nebo dva tvrde plasty o sebe), v servise se na to divali, nicmeme nic nevyresili a pred dalsi reklamaci varuji, ze by muselo dojit k vetsi demontazi oblozeni ci palubovky a hrozi dalsi nove pazvuky. Poradite co by to mohlo byt a jestli jsou obavy servisu opravnene nebo se me chteli jen zbavit? Diky
  2. V jakem origo Skoda servise v Brne jsou machri na serizeni bixenonu? Tam kam jezdim se zda ze to moc neumi...
  3. Ahoj, mám trochu jiný problém, měnily mě jedno světlo a i když světla údajně seřídily a pak i podruhé v rámci reklamace, kdy i nahráli nový software řešící problém, o kterém se píše v tomto vlákně, auto svítí velice dobře, ale jen do malé vzdálenosti (nicméně určitě mnohem dál než dva tři metry...) a pak následuje ostrá tma. V servise tvrdí, že už není co seřizovat a že světla jsou OK. Když na dálnici předjíždím a nebo jsem předjížděn jiným Superbem, vidím, že svítí více do dálky a není tam tak ostrý přechod světlo versus tma. Problém jde vidět na fotce, ale není moc ostrá. Myslíte, že je to jen o seřízení světel v asi jiném servise? Jo a dodám, že kalibrace po nastartování probíhá.
  4. Díky za aktuální fotky ze Ženevy. Takže LEDky se nekonají a asi si je Škoda nechává u Superba na facelift.
  5. Po rozhovoru s prodejcem a vzhledem k tomu, ze ani Kodiaq u LED svetel nic jako Smart Light Assist nema, nepocitam, ze by to mel i Superb v modelovem roce 2018. Velkou otazkou je jestli bude ted mit vubec LED svetla...
  6. Me jde v podstate o to, jestli cekat s objednavkou na novy modelovy rok nebo ne, z vybavy co se tady diskutuje jsou pro me zajimavy asi jen ty LED svetla, za ostatni bych nerad zase priplacel, az se zvedne cena, coz predpokladam s novym modelovym rokem nastane... Nejste teda nekdo v Zeneve nahodou a nemuzete sem hodit fotku strechy z vnitrku Superba, kde bude nebo nebude cervene tlacitko, coz nam odhali co tam je za auto..
  7. To je pravda, ze je tam Superb se stavajici svetly, ale otazka je, je ten Superb tam na 100% nivy modelovy rok 2018? Pokud se nenajde nejaka fotka treba z interieru, kde bude jasne videt cervene tlacitko SOS z care connect, tak jsou to spekulace. Byl jste nekdo v Zeneve a muzete poslat fotku sem? Diky
  8. Vy co jste už vyzkoušeli, můžete popsat dojem z LED světel? Ideálně pokud máte porovnání s bixenony z jiného auta. Jo a umožňuje Kodiaq s LED světly stejnou funkci jako je Smart Light Assist u Superba, tzn. že jedete neustále se zapnutými dálkovými světly a neosňujete? Díky
  9. Chtěl bych se zeptat jestli u současného Kodiaqa a předpokládám i u Superba po modernizaci v rámci modelového roku 2018 nabízí LED světla podobnou funkci jako je Smart Light Assist u bixenonu a celkově v čem je hlavní výhoda/nevýhoda těch LED světel?
  10. Full led světla za příplatek nebo myslíte od určité výbavové verze v ceně? O kolik tipujete, že se zvedne cena Superba?
  11. Dostal jsem se zatím maximálně na 10.3% při financování v hotovosti. Myslím si, že je to víceméně teď maximum, co vám nabídnou. Brzo naskočí nový modelový rok a je dost možné, že se zvedne cena. Myslíte, že se vyplatí čekat na nový modelový rok 2018? Zvažuji, jestli ty změny budou nějak zásadní a jaká změna se dá čekat v ceníku. Máte někdo podrobnější informace co se má změnit?
  12. Lukáš P.

    Sedadla

    Nemůžete sem prosím někdo hodit fotku, jak vypadá isofix na předním sedadle (doplňová výbava)? Jde mi o to, jestli to nehyzdí vzhled alcantarových sedaček. Znám jen isofix z Octavie ze zadních sedadel, skrytý pod plastovým krytem, tak by mě zajímalo, jak je to řešené u Superba. Díky moc!
  13. Jo a stává se často, že senzory selžou?
  14. Ok, mě taky bylo svým způsobem nepříjemné couvat s tou kamerou. Každopádně když už ji tam člověk má, dá se to jednoduše přepnout na grafické zobrazení senzorů nebo ne? A s kamerou fungují zároveň i senzory, myslím zvukové signály vzdálenosti nebo je to jen ten obraz na displeyi?
  15. Zvažuji, jestli budou u liftbacku stačit standardní parkovací senzory a nebo si připlatit za parkovací kameru. Nerad bych ji pak přidával zpětně. Jaké jsou vaše zkušenosti? Jak je na tom s výhledem vzad liftback v porovnání s kombíkem případně jestli někdo jezdil předtím třeba Mondem a může srovnat? Doteď jezdím v Mondeu liftback předešlé generace pouze se senzory a je to OK. Jakože najde se situace jednou za čas, kdy bych kameru asi ocenil, ale je to fakt výjimka. Kameru jsem si teď zkusil na předváděcí jízdě se Superbem kombi, ale stále nemám jasno, jestli to za ty peníze stojí nebo je to zbytečnost pro zhýčkané :-). Couvat a dívat se přitom jen na dispey, mě přijde divný, ale to bude asi o zvyku. Na poprvé mě přišlo nebezpečný i to zkreslení vzdálenosti, kdy auta na kameře vypadají, že jsou ještě daleko, ale opak je pravdou. Kdyby se člověk řídil jen kamerou a nepodíval se zpět nebo nesposlouchal senzory, mohlo by to dopadnout špatně. Ale to je asi taky o zvyku. Kdy vy vidíte couvací kameru jako skoro nepostradatelnou? O jaké situace se jedná? Jak jde na ní vidět obraz, když je venku tma? Je to dostatečný? Díky za názory!
  16. Na 11% jsem se ani na Ičo nedostal, maximalne neco pres 10%. Muzu se zeptat, kde nabidli tech 11%?
  17. Jakou nejvyšší slevu vám aktuálně nabídli a kde? Myslím na objednávku na zcela nový Superb.
  18. Bílá Moon teď v zimě, když není moc slunka, podle mě háže takový odlesk do modra, osobně se mi to nelíbí. Je stejná i bílá Laser?
  19. A rozdíl u bílá Laser a bílá Moon? Myslím, když stojí vedle sebe. Vím, že Laser není metalíza.
  20. Máte někdo bílou Laser? Je opravdu do šeda nebo lehce modra, jak jde vidět u bílé Moon? Můžete sem případně hodit nějakou fotku? Stále se nemůžu rozhodnou jestli Superb bude vypadat líp v Candy nebo Laser...
  21. Myslíte 2.0 TDI 110 nebo 140 kW?
  22. S jakým autem jste jezdil předtím? Mají i ostatní stejné zkušenosti? To je právě to, co člověk na zkušební jízdě moc nepozná, pokud si na ni teda nevezme celou rodinu i s příbuzenstvem.
  23. V co máte 110 kW TDI s manuálem, jste spokojeni s dynamikou i při obsazenějším autě? Zvažuji jaký motor z TDI vybrat, jestli 110 nebo 140 kW, ale určitě s manuálem, v tom mám jasno. Doteď jsem jezdil s Mondeem 2.2 TDCI 129 kW, ale předváděcí jízda se Supem 110 kW mě celkem nadchla. Jezdím cca 40% město, 30% okresky, 30% dálnice. Díky za vaše názory
×
×
  • Vytvořit nový...