Přejít na obsah

Kiwísek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

917 zobrazení profilu

Oznámení Kiwísek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

6

Popularita

  1. Kiwísek

    Sunset

    Pokud bys chtěl pouze dočasné řešení, které jde na zimu sundat, tak já mám třeba tyhle clony. Mám je tedy ještě i v kombinaci se Sunsetem, ale jsou super. Bral jsem je hlavně z toho důvodu, protože vozíme v kufru psa. S kombinací Sunset a těchto clon může být venku vedro jako prase a vevnitř je pořád celkem příjemně.
  2. Díky za info, to se možná někdy pojedu směrem na Brno podívat a zkusím se tam objednat. Měl jsem v Královéhradeckém kraji nejmenší nabídku za 6500 Kč.
  3. A kde to máš za takovou pěknou cenu namontované?
  4. Nedávno jsem si zjišťoval ceny v Královéhradeckém kraji v dostupných AS a cena se pohybuje od 6500 u AutoIn a OlfinCar, přes 7500 v AutoStyl Trutnov, až po 9200 v Barthu v Hradci a jako nejdražší AutoBranka v Náchodě. Ti nabídli montáž za krásných 9600 Kč. Možná si nakonec koupím ten momentovej klíč s tisícihranem a předělám si to sám s aktivací v servise.
  5. Přesně jak píše @ski1961 , pokud má auto 6 reproduktorů a je v nabídce Škoda Surround, tak buď funguje, nebo se přehraje SW. @wirer si dodělával zadní reproduktory, tak si to musel dokódovat, ale kdo má 6 repráků z výroby, tak musí Surround běžet nebo se musej v servise otáčet :-D To co ti ale řekli v servise jen ukazuje, jaký odborníci tam pracujou. Pak to auto nemá fungovat hůř než když to do toho servisu přijede. Mě taky prodejce při dotazu na HHC tvrdil asi 4 maily bludy, že to jde jen k automatce, potom že k manuálu jen z výroby, pak zase že to dodělat nejde a tak dále. Tak jsem si myslel svoje a když mi přišel kabel z Ji(čína), tak jsem měl za 5 minut hotovo.
  6. Lepší je to moc nezkoušet, ale teď na dovolené v Itálii jsem dojížděl jednu kolonu a FA zařval a docela slušně dupnul na brzdu, i když jsem i tak brzdil. Asi mu to přišlo málo. Pro mě to zatím funguje moc dobře.
  7. Tak je vidět, že na infolince jsou samí odborníci, co asi nikdy nebyli z kanclu dál než na záchodě. Samozřejmě jsou tam díry na rozpěrné matice připravené. Dokonce jsem skoro jednu matici zatlačil do jiné připravené díry , asi pro paket na špatné cesty nebo tak nějak. Komu by se asi tak vyplatilo mít 50 různých variant dílů karoserie pro 50 různých kombinací výbavy a příslušenství
  8. Teď jsem koukal, ten obdělníček vpravo vedle přepínače světel je asi chybějící nastavení výšky světel u ledek, co?
  9. Tak jsem vyzkoušel to nastavení hodit na pozdní a vypadá to, že původní senzor v palubce byl opravdu tak nastavený. Teď už světla svítí jako dřív. Díky za popostrčení
  10. Díky za radu. Mrknu na to a vyzkouším různé varianty. Mě to jinak moc nevadí. Jestli svítí jen ledky nebo i potkávačky mě zase tolik netrápí. Jen že to teď spíná trochu zvláštně, tak musím odsledovat, jestli se to pak za šera zapíná dobře.
  11. Jestli jde o ty plasty, tak jsem to mordoval sadou nástrojů z alíka, ale jestli o tu kovovou část, tak normálně rukou jsem to dal, ale chvíli mi to trvalo, drží to fest. Dělal jsem to ještě i dost za šera, tak jsem ani neviděl, jak je to tam přidělaný. Mám tam střední, ale možná zkusím nějakou jinou. Díky za tip.
  12. Tak jsem už od výměny párkrát vyrazil na cesty a chci se zeptat ostatních vyměňovatelů. Taky vám teď skoro pořád svítí potkávačky a jen velmi vzácně se vypínají? Běžně jsem předtím vyrazil z garáže a už mi svítily jen denní ledky, ale teď poměrně dlouho svítí i potkávací a samotné ledky svítí asi po dlouhé době nebo někdy možná vůbec. Napadl mě souboj mezi snímačem v zrcátku a v palubce, ale ten když teď zakryju, tak se nic neděje, tak žiju v domnění, že je neaktivní. Tak mě napadlo jedno řešení, ale nejdřív se radši zeptám, co přesně dělá ten reset světel, který tu byl myslím v sekci VCDS? Vrátí kódování světel do stavu výjezdu z linky nebo jen provede nějaký soft reset jednotky?
  13. Jestli myslíš sám doma, tak to nevím co by na to řekli, ale za pár eurocentů to překódují oficiálně v servise. Já jsem jim jenom dodal olej a informaci, že chci přejít na pevný interval a po výměně jsem ho tam měl.
×
×
  • Vytvořit nový...