Přejít na obsah

arpi11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem arpi11

  1. Kolik jsi mel kilometru, kdyz ti to menili?
  2. Vidim z toho videa, ze to zacne hlaskou o SOS a pak nasleduje TA. Nemuze to byt ten samej problem, co se tu resil uz ve verzi 2018? Tam si myslim byl problem v te jednotce SOS, co je na strope a menilo se to cele. Vim, ze jsem s tim mel taky problem, ale co presne delali, uz si nepamatuji. Pamatuji si, ze me tvrdili, ze je tam nejaka baterka a ta se musi dobit (auto jsem mel dva dni, kdyz se mi to poprve ukazalo).
  3. Tak to bych jim omlatil o hlavu. Servis chce dvakrat prachy. Skoda uznava aji rezave disky. Tuhle informaci mam ze servisu, ale ne v cr/sk. Jak muze byt 6 mesicu na neco, co je evidentne chyba tovarny a je na to tpi. Do tohohle servisu bych uz nikdy nejel.
  4. @Světlonošzkus restart infotaimentu (dlouze podrzis vypinaci tlacitko, az do doby nez uvidis znova logo skody). Me to pomohlo, pri znova prihlasovani uzivatelu a hlavniho uzivatele. Snad ti to bude fungovat.
  5. Cau, mrkl ses na pojistky? jednou mi odesel cigaretak a byla to pojistka. Ale zadny expert na elektriku nejsem.
  6. Jednou jsem to resil se supportem a oni mi rekli, ze se to updatuje samo. Takze kdyz na tebe vyjede hlaska aktualizace systemu, tak se ti zaktualizuji aji mapy. Teda aspon u naseho iV. Treba ja nemuzu najit v menu WEB radio a v manualu je napsany. Ale jak to popisuji, u me to neni.
  7. V sekci "Ostatni" najdes dilenskou prirucku, kde je popsane jak postupovat.
  8. Cau, resil jsem to uz se servisem a bylo mi receno, ze o tom skoda vi. Melo by to byt opraveno v dalsim updatetu Columbuse. Takze musime jen pockat :/. Jinak mi taky pomohlo reset Columbuse a pak vse hralo.
  9. Uz to resim se suportem delsi dobu. Ale zajimave je, ze mi davaji rady jak co zkusit, ale vzdy to najdu na MIB 2 a ne na MIB 3. Takze jsem zvedavy, jak to cele dopadne. Predpokladam, ze nakonec budu muset kvuli tomu do servisu :/.
  10. Caute, mam problem s aktualizaci map do meho supa iV (3/20). Mam MIB 3 a infortaiment online, tak jsem se pokusil ho updatovat touhle cestou, ale nenasel jsem vubec zadnou moznost, jak ji takhle udelat. Tak jsem stahl s portalu update a dal na usb. Prvne jsem zkousel USB-A cestu v loketce, ale ta mi to usb vubec nenacetla. Tak jsem zkousel moznost pres usb-c, ale se stejnym vysledkem. Nasledne jsem nasel moznost v nastaveni download online v informacich o systemu a tam jsem opet tu polozku "update map" nenasel. A to jsem prosel vsechny polozky v tehle zalozce. Vse bylo prazdne a jen na me koukala cerna obrazovka. Jen pro upresneni, vse bylo pripojeno k routeru, takze pristup k netu mel. Mate nekdo podobnou zkusenost nebo nevite nekdo jak to rozchodit?
  11. @Weithfisto ted jsem to resil, protoze se mi nezobrazoval (nenastavoval) jeden profil. Tak jsem normalne smazal toho uzivatele z auta, ale nesmazal jsem cely profil na skoda serverech, jen v aute. Pak jsem vse znova zadal a opet to funguje, jak jsem to popisoval vyse. Davej si bacha, jakym klicem oteviras auto, kdyz provadis parovani. Vzdy to bere jen ten prvni klic, kterym otevres auto. Abych to objasnil. Jak zadas profil a sparujes ho s klicem, tak zamkni auto. Pak pouzij druhy klic pro otevreni a pak tam zadej druhy profil. Pak by to melo fungovat, aspon myslim. Doufam, ze se ti to podari dat doporadku, aby to fungovalo, jak ma.
  12. Me to funguje na klice. Mam SIII MY 2020 MIB3. Pri zadavani profilu jsem vzdy pouzil prvni klic k danemu profilu a ten profil se priradil k tomu klici. Takze otevru auto ja a priradi se mi muj profil a otevre ho pritelkyne a priradi se jeji. Jen me docela nekdy stve, hlavne v desti, jakou to ma prodlevu.
  13. Mel jsem stejny problem. Jak jsem psal nad tvym prispevkem, opravili to az v servisu.
  14. AA zatim nejde, ale v dohledne dobe by to melo jit, jsem nekde cetl. Ale Carplay jede bezdratove v pohode.
  15. Co to je za autorizak, kdyz si nevi rady :/... Mel jsem stejny problem v novem MIB3, ale v autorizaku mi to kluci opravili. Nevim presne co delali, ale museli to napichnout na jejich pc a tam podle navodu od skody to opravili. Takze bych ti poradil jit do nejakeho jineho autorizaku, kde budou schopnejsi.
  16. Taky mi to delalo na supu iv a zjistil jsem, ze zapomnely vyndat distancni prevozni vlozky v tlumicich. Po oddelani je podvozek bez zadnych razu a konfortni.
  17. Auto jezdi. Na tachometru mam uz 360km, ale v apce/webu je porad 195km. Nevim co se stalo, ale do te doby to fungovalo jak melo. Myslim si, ze problem bude nekde v tom columbusu a te e-simce. Uz to resim se suportem, tak uvidim, co s toho bude. Kdyz to pripojim pres wlan na modem nebo na telefon, tak mi to pise, ze pripojeni wlan nebo hotspot nema datove pripojeni. Tak nevim kde co mam zapnout, aby to fungovalo. Jeste me utvrzuje, ze auto nema pripojeni, seda zemekoule na columbuse. Vidim to na navstevu servisu.
  18. Dobry den, mam problem se synchronizaci dat mezi autem a skoda connect. Mam superb iV. Prvnich 195km slo vse jak melo a najednou nic. Nevim jestli je to spojene s tou jejich vestavenou e-sim. Zkousel jsem aji hotspot z mobilu, ale porad nic. Jsem prihlaseny jako druhy uzivatel, ale aji pri prepnuti na hlavniho uzivatele, to porad nesynchronizuje :/. Nevite nekdo, jak to opet rozchodit? Pro zajimavost na druhem aute vse funguje jak ma, jen nema tu vestavenou e-sim.
  19. Ano je tam, ale stara verze 2018/2019. Ty nove jsou 2019/2020. Jestli chapu update spravne, tak vzdy premaze stare soubory na usb karte. Takze tu starou mapu s celou Evropou, premaze na danou cast, co sis vybral. Proto nez se pustim do aktualizace, bych rad vedel, co to presne udela, abych nemel nepouzitelnou mapu.
  20. Zkousel jste nekdo aktualizovat vice jak jednu mapu? Myslim tim , jak ted rozdelily ty mapy do vice casti (ECE1,ECE2,...). Protoze potrebuji vice zemi a v kazdem slotu par schazi a na kartu muzu nahrat jen jednu cast :/
  21. eMeF...jak ti vyresili tu chybu nouzoveho volani? Mam stejny problem a v servise mi rekli, ze si mam dobit baterku, ktera je nekde za tema tlacitky :/. Ale nechce se mi verit, ze auto stare dva tydny, by uz potrebovalo dobit baterku :(...
×
×
  • Vytvořit nový...