Přejít na obsah

acetat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení acetat

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A to je právě ten účel, zastavím třeba na křižovatce nebo na železničním přejezdu a po dejme tomu jedné minutě se vypnou tlumená světla a zůstanou svítit pouze obrysová. Po rozjetí se okamžitě zapnou opět světla tlumená. Denní svícení, kdy vepředu "cosi" svítí a vzadu je "tma" je prostě špatně. A nejhorší je, že někteří "řidiči" denní svícení používají i v zimě, za hnusných povětrnostních podmínek. Když v zimě nastartuju a hned se zapne denní svícení a já škrábu okna, mi nepřjde jako správné. Záměr je asi takový: nastartuju - do 5 sekund se zapnou světla obrysová, po rozjetí se do 3 sekund rozsvítí světla tlumená. (časy se samozřejmě dají naprogramovat dle libosti) :-)
  2. Chtěl bych si "zautomatizovat" zapínání světel. Potřeboval bych zjistit kde vzít "impulzy" o pohybu vozidla. Tedy to co jde do tachometru, nebo impulzy z ABS. Denní svícení mě nezajímá to jsem okamžitě deaktivoval, protože to považuji za zcela špaté řešení, které nemělo nikdy vzniknout. Uvažoval jsem o akcelerometru (Arduino) ale to se mi moc nezdá. Naprogramovat nějaký procesor není problém. s pozdravem "mikroprocesor je nejlepším přítelem člověka" Miloš :-)
  3. ELM327 bílá s "modrým zubem" - tablet Lenovo se připojuje trochu déle, mobil jakýsi Samsung se připojuje okamžitě, snad ještě dříve než ho zapnu. Používám Torgue placený.
×
×
  • Vytvořit nový...