Přejít na obsah

rody.t

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení rody.t

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Určitě budu, vlákno jsem sledoval od roku 2015 kdy vzniklo s daným problémem, ale stále jsem si říkal, že snad vědí co mají dělat jestli se to mého vozu týká. - před 500km jsem byl na výměně oleje, inspekčním servise a teď bum je to tady. - načetl jsem si chyboví kód: přes ELM a zhrozil se. - měnit budou na 100% v záruce, jen neví co všechno.
  2. Takže aktuální info, když jsem si dnes zavolal do servisu. - přestavovač vačkového hřídele a ještě nějaký díl. - čekají na vyjádření ŠA jestli mají měnit oba díly. =D - závada není způsobena provozem auta ale výrobní vadou. =D (oprava bude provedena v záruce) Ptal jsem se servisního technika jestli je to přestavovač vačkového hřídele, nejprve moc nechtěl s pravdou ven ale pak to potvrdil. (Dohledal jsem, že některé autorizované servisy prováděli výměnu přestavavoče vačkového hřídele automaticky - hrozí zde potkání motoru) Promiň, ale když čekají až se mi auto podělá, nejlépe po záruce aby ze mě mohli tahat peníze není pro mě celá ŠA solidní. Hned jsem jim řekl jestli do zítra neopraví chci náhradní vozidlo na které mám na tři dny zdarma nárok. (mobilita +) Tohle byla časovaná bomba, kterou mohli za 2,5 roku dávno vyřešit. Proč tak neučinili?
  3. Zdravím borci, moje zkušenost s Fobií 3 r.v. 2015 1,2 66kw. Najeto 48 000+km, před 500km olejový a inspekční servis vše Ok podle autorizaku. Po celou dobu tankováno jen na Shell, přidávání aditiva a olej měněn po 15 000km/1rok. Aktuálně svítí kontrolky EPC, motor, auto jede na nouzak. Načteno svoji diagnostikou - kod P0011 - označuje součásti VVT (variabilní časování ventilů) nebo VCT (variabilní časování vačkového hřídele. Nesprávné načasování vačkového hřídele Problémy se zapojení (kabeláž / kabeláž) v elektromagnetickém systému řídicího ventilu časování řídicích ventilů sání Průběh průtoku oleje do komory pístu VCT Chybný ovládací ventil časovacího ventilu (otevřený) Při objednání auta do servisu v zaruce, nemají teď čas, nejdříve za tři týdny. Přezouvají zimní pneu. =D Uplatnění mobility + , servisní technik se tvářil jak kdyby nikdy nic takového neslyšel. Strašně se divil, že je na autě najeto 48000+, jak kdyby to auto mělo být po smrti snad. =D Po vyšumneni do mobilů, technik změnil názor a jednání. Okamžitě auto přivezte. Bohužel naivně jsem si myslel, že koncern za něco stojí, ale je to opravdu tragédie, když tady čtu ty příspěvky. Tohle opravdu není motor. Známý mi rozmlouval ať do tobo nejdu a já marně věřil, že nové auto něco vydrží, když se o něj člověk stará. Dnes mi měl volat servisní technik, nezavolal. Takže jsem zvědavý s čím ti chytráci z Porsche Smíchov přijdou.
  4. Ve předu mám YA DashCam a vzadu YA Ultra DashCam. Líbí se mi i aplikace na android, jde živě koukat přes wifi na kamery. Mob který mám na palubovce můžu hned použit na náhled na zadní kameru například. Může se někdy hodit když se chce člověk podívat co se za ním děje.
  5. Uvidíme, zatím to drží bytelně. Je tam z hora ještě jistící matice na závitu proti kameře, která se dá dotáhnout fakt na fest.
  6. Čau Borci, přidávám provedení přední a zadní kamery. Zapojeno přímo do pojistkové skříně přes rozbočovač, volná pozice jištěna 10A a adaptér na 12v jištěn 5A pojistkou. Všechny dráty schované, nemá chybu. Funkčnost: při nastartovaní nebo jen zmačknutí tlačítka start se kamery zapínají a nahrávají. Po vypnutí motoru nebo zmačknutí tlačítka stop se kamery vypnou. Děkuji všem zde za inspiraci.
  7. rody.t

    16" vs. 17"

    Prosím o radu , chci koupit letní alu org Rock 7,0J x 16", ET 46 , pneu 215/45/16. Nebude problém když mám v zadu bubnové brzdy? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...