Přejít na obsah

Lizard04

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Lizard04

  1. Motor je ten Evo2 - tzn. spíná na 2 válce klidně 500m po vyjetí. Děkuju, za kódy, aspoň vím, že tam bude ten kratší. Chtěl jsem zachovat originální vzhled, aby pak v servisu neřešili, že už jsem to někdy měnil a nebyl problém se zárukou. Raději teda asi bohužel zajedu k nim.
  2. Děkuju, ale je jiná barva. Chtěl jsem zachovat originální vzhled, tahle výměna měla být jen navíc pro můj dobrý pocit. Nechtěl bych aby to v servisu poznali, takže raději zajedu k nim ať se pak nebojím o záruku, ale děkuju.
  3. Nevíte někdo kód šroub olejové vany? Kód motoru DXD. Na škoda-díly jsem vhodný nenašel. Můj je černý a má na sobě písmena HFS.
  4. Po dlouhé době jsem se tady zase zašel podívat. Ještě to dva roky není, s mechanikem, který to dělal to ale na nějakou dohodu nevypadalo :(.
  5. Zdravím všechny, v 9/2015 jsem koupil Fabii I, 1.4MPi, 44kW udávaný nájezd cca 127tkm - spojka byla skoro na odpis - zabírala hodně nahoře. Ve 130tkm jsem nechal vyměnit komplet spojku (přítlačák, lamelu, ložisko). Cca o 5tkm později se začly objevovat problémy se spojkovým pedálem. Má cca 5-10mm mrtvého chodu a při sešlápnutí v tomto mrtvém chodu jsou v pedálu cítit vibrace. Po čase mě to začlo vážně štvát a nechal jsem v origo servise Škoda nechat vyměnit hlavní i pomocný spojkový válec (řekli, že chyba je v jednom z nich), problémy však přetrvávají. Se spojkou se nezachází dobře, nemá lineární odezvu a když pouštím v oblasti na přechodu mrtvého chodu spojku při řazení, tak mi to občas škubne, protože neodhadnu tu hranu. V pedálu je cítit výrazný přechod v odezvě (odporu či jak to popsat) při přechodu do oblasti mrtvého chodu, je to velmi nepříjemné a už mě to deprimuje. Ozývá se i zvuk pružiny. Netušíte někdo v čem by mohl být problém? Nebo nenašel by se tady nějaký odborník z Olomouce, který by to po vyzkoušení poznal? Navíc mě trápí ještě jeden problém, za studena mi něco zepředu píská, jakoby prokluzoval řemen, ale při vymezení tohoto mrtvého chodu pedálu spojky mírným sešlápnutím je zvuk pryč. Po ohřátí je vše v pohodě. Díky moc za každou radu, Pavel
×
×
  • Vytvořit nový...