Přejít na obsah

Thoumes

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Thoumes

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Zdravím, mam O3 2019 1.5 TSI, najeto 20.000km. Nefunkční start-stop systém. Tlačítko reaguje na zapnutí či vypnutí, počítač hlásí start-stop zapnutý nebo vypnutý. Při standardním zapnutém systému a při jízdě zastavím motor se nevypne a počítač zahlásí jen “závada start/stop”. Auto je jinak bez jakýchkoliv problémů a jiné chyby palubní počítač nehlásí. Nemá někdo podobnou zkušenost s příčinou? díky!
  2. Dnes jedu na výměnu, dám vědět, zda to bylo tím. Jen jsem si myslel, že pokud je špatné čidlo, tak to diagnostika ukáže. Díky.
  3. Palivovy filtr menen tak pul roku zpět. Jak kolega pise níže, dnes jedu na výměnu teplotního čidla, take ho mam měněné, cca rok zpět, ale bylo to čidlo za 200kč v servisu říkal že je to standardní cena, ale teď když koukám, tak je to nějaká šunka, čidlo, které mi tam bude davat dnes je za nějakých 500,- už zde je rozdíl. Díky.
  4. Zdravíčko, mám Fabii 1.2 HTP 47kW, kde mám problém se startem, když auto stojí delší dobu např. přes noc, pak ráno auto nenastaruji. Odpoledne přijdu k autu a napoprvé chytne jakoby nic. Jakmile auto nastartuji, pak s dalšími starty už žádný problém není. Auto při jízdě necuká, neztrácí výkon, vše bez abnormalit. Při nestartování - startér točí a baterka je OK. U auta jsem nechal vyčištit sací klapku, vyměnit vzduchový filtr, svíčky, relátko u čerpadla a nakonec i samotné čerpadlo. Problém stále přetrvává. Prosím o radu. Díky.
  5. Zdravím, Mám problém se startem u me Fabie, auto špatně startuje pouze za studena. Např. pokud auto stoji přes noc pred barakem a rano chci jet do práce, tak mi nechce chytnout. Přijdu odpoledne z práce sednu do auto a na poprvé chytne. Není to pravidlem, auto občas chytí na poprvé, občas na potřetí, atd.. Jak mile nastaruji, tak žádné další problemy nemám. Po nastartování, to mohu chcipnout a pak to startuje už napoprvé furt. Více méně se jedna o první start. U auta jsem již vyměnil svíčky, palivový filtr, vzduchový filtr, sytíci klapka vyčištěna, čidlo na teplotu a tlak vzduchu vyměněno a čerpadlo nabírá. Jsem z toho zoufalý, díky moc.
  6. Zdravíčko, prosím Vás, jak bych mohl otevřít auto pokud mám nefunkční centrální ovladač k autu a možnost otevřít klíčem není, protože auto nemá zámky. díky.
  7. Zdravim, mám otázečku než to někam budu dávat. Auto mi z ničeho nic začíná brzdit až při sešlápnutí brzdového pedálu na koncák (normálně auto začíná brzdit i při mírném sešlápnutí). A také při sešlápnutí brzdového pedálu mi od pedálu vychází jakoby vrzající zvuk. Co by to mohlo být prosím? Děkuji .
  8. Což znamená ale, že bez rozebrani příčinu nepoznam?
  9. Díky za rady zkusím, jen diagnostika hlásí "rozdílné impulsy kol" co by to mohlo znamenat? Myslíte, že by to mohlo mít s tím něco společného? Diky
  10. Zdravím, Předem se omlouvám pokud to sem nepatří. K problému- týden zpět, jsem si nechal v servisu měnit pravé přední ložisko. Nyní je v pořádku (nehučí). Ale nepravidelně při jízdě se mi rozsvítí kontrolky ABS, ASR a brdy (kontrolka brzd 3x zapípá a bliká). Po vypnutí motoru a znovu nastartování kontrolky zmizí. Někdy se objeví po 100km někdy po 2km.Take se mi nepravidelně při brždění aktivuje ABS . Brzdnou kapalinu jsem kontroloval a něco dolil - beze změny. Diagnostika také žádnou chybu neukáže. Jedná se o Fabii 1 r.v. 2004-1.2.htP Nenapadá někoho něco? Předem mockrát děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...