Přejít na obsah

mist85

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mist85

  1. Zdarec, nechci zakládat nové téma,tak to šoupnu sem. Nezná někdo typ materiálu (Př. rozměr) ze kterého jsou o-kroužky do trubek klimatizace? Konkretně jde o o-kroužek viz. foto. Nechci dávat 600 za kus plastu (Který jenom domáčkne ten o-kroužek),segrovku a těsnění. Spojku už mám v pořádku rozdělanou,ale těsnění bych chtěl nové.
  2. mist85

    Alu kola

    Zdarec, mám Fabii 2,mám ALU disky 6Jx15 H2 ET38,ale v TP mám uvedené (doplněný do TP v dalších záznamech) značení 6Jx15 ET38 bez toho H2.Co toto označení znamená a je nějaký problém s používáním v souladu s TP,nebo na STK? Díky
  3. Zdravím, omluvám se,jenom jsem se zajímal o otázku která padla a trochu rozvedla. Původně jsem se ptal na ty zrezlé šrouby,co přidržují a jak je složitá výměna.
  4. Zdarec, rozvody jsou měněny podle servisní knihy ve 140000,diagnostika bude horší,ale snad tam něco na ni mají, zítra se na ni jedu podívat tak zjistím víc.
  5. Zdravím, chtěl bych si koupit nějakou ojetou fabii II a narazil jsem na tuto koupi. Fabia II combi 1.4i 16V 63kWh najeto 180000 z německa za 100000kč,mám fotku motoru a trochu mě znervózňuje ten rez u šroubu. Ty horní dva drží nějaký plechový kryt (Odvod tepla?)a na ty dva kousek nad ním jsem se chtěl právě zeptat? Jdou případně nějak jednoduše vyměnit,nebo se musí rozdělat půl auta? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...