Přejít na obsah

rybkap

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rybkap

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, to by mě zajímalo co teda dělám blbě. Já mám posledního Superba SL s Columbusem, zaplacená data u Cubicu (vestavěný hotspot funguje, děti na něm sviští každou cestu).. ale webová rádia ani prd (chová se mi to jako tu píše Pitvier). Něco se muselo změnit asi ve FW infotainmentu, protože bych přísahal, že u předchozího Supa LK (budiš mu země lehká, schytal jsem to na bok a šel na odpis) o 3/4 roku staršího mi to fungovalo s eSIM bez problému. (BTW, je zajímavé, že novější Sup SL je poskládán ze starších řídících jednotek než původní LK, montuji do toho co kde vyškrábli ze skladů). K tomu co píše diskutér na konci, že se připojuje na mobilní hotspot.. to je sice fajn řešení, ale to nemůžu použít, kvůli aktivnímu bezdrátovému Android Auto.
  2. Takový postřeh z AA. Pokud zároveň používáte WhatsApp (WA), může se stát, že při příchozí zprávě z WA se vám loopne zvukové upozornění na tuto zprávu, často po následném odpojení USB kabelu od AA, zůstane pípání aktivní i v mobilu a pomůže jen jeho restart. Vyskytuje se to v případě, že jste nastavení WA přenesly ze starého mobilu na nový a na původním mobilu byl nastaven zvuk upozornění, který se na novém mobilu nevyskytuje fyzicky. V takovém případě WA pošle do AA nějaký výchozí zvuk a způsobí loop. Chvíli mi trvalo než jsem na to přišel, protože v základním nastavení WA jsem měl právě výchozí notifikaci, která se nainstaluje společně s WA, jen jsem zapoměl, že u přítelkyně mám jiný zvuk a ten v novém mobilu nebyl. Výše zmiňované nastavení WA se přenese, pokud vytváříte zálohy do googledisk a tyto nasajete zpět po oživaní WA na novém případě reinstalovaném tel.
  3. Zajímavá informace. Můžeš se podělit, jak jsi rozchodil Waze přes Mirrorlink, když Waze není aplikace pro něj certifikovaná, tudíž v nabídce se ani nezobrazí. Pokud vím a mám koupeno a otestováno, tak jedině shitka Sygic.
  4. Ani to nezkoušejte i když vás schválí jako testera, zatím ani v betách neexistuje možnost využití Android Auto. Vymýšlí tam samé chujoviny typu nahrávání vlastního hlasu, ikony kde parkujete, prostě kosmetika, AA podpora je ještě daleko a na veškeré dotazy k AA jsou tam dost alergičtí.
  5. Dovolim si odporovat, reakce se zásadně změní. Odzkoušeno na 110 i 140kW motorizaci
  6. Pojďme k věci.. teď mi konečně odepsali ze Sygicu nicméně to nepomohlo, Sygic stále při jízdě zhasíná (někdo tu psal, že je potřeba aktualizovat Sygic - těžko mám poslední ver.) Vladimir (Sygic Support) Apr 6, 11:51 CEST Dobrý deň ďakujeme Vám za kontaktovanie zákazníckej podpory Sygic a ospravedlnujeme sa za oneskorenu odpoved na Vas email. Za tuto situaciu sa ospravedlnujeme. S najvacsou pravedpodobnostou bude problem s Mirrorlink certifikatom vo Vasom telefone. Skuste teda nasledovne: -Vypnite aplikaciu Sygic Car Navigation -Otvorte si nastavenia telefonu > Aplikacie > Správca aplikacii -Tu potiahnutim obrazovky doprava 2x vyberte zoznam vsetkych aplikacii -V zozname najdite aplikaciu "Samsung Mirrorlink 1.1" a kliknite na nu -V detailoch tejto aplikacie zvolte "Vynutit zastavenie" pockajte niekolko sekund a stlacte "Vymazat udaje" -Vypnite a zapnite telefon Po dokonceni tychto krokov chodte do auta so zapnutym pristupom na internet v telefone(je potrebne aby si aplikacia nanovo stiahla vymazanu konfiguraciu pre "Samsung Mirrorlink"). Nasledne pripojte telefon k autu a zapnite navigaciu. Je mozne, ze bude potrebne niekolko krat telefon pripojit a odpojit. Funkcia kompasu (zdokonalene urcenie polohy) sposobuje problemy na niektorych zariadeniach s menej presnym kompasom. Vypnutie funkcie tento problem riesi. Co sa tyka rozlisenia v pripojitelnom mode, toto bohuzial my nevieme nijako ovplyvnit. Rozlisenie prenasaneho obrazu je dane samotnym standardom Mirrorlinku a toto nevieme nijako zmenit. Ak by ste mali akekolvek dalsie otazky, prosim kontaktujte ma. Dakujem. Best regards, Vladimir Customer Support Specialist
  7. Tak jsem si neprozřetelně koupil Sygic (Car verzi s dopravou), ještě než mi SUPIII/MR17 dorazil. V pondělí jsem hned po převzetí napároval mirrorlink a jal se navigovat a ejhle - Není podporováno za jízdy. Zajímalo by mě, kteří soudruzi udělali chybu, jestli v SA nebo u Sygicu. Psal jsem na Sygic a bez reakce.. No nic mějte se před touto navi na pozoru ať nespláčete. Nakonec jsem skončil u Android auto s Google maps a ve výsledku možná ještě lepší, hezčí mapa (škoda jen, že GMaps neumí ukazovat cajty a radary), plno funkcí, čte to SMS, WhatsApp dá se tomu diktovat text atd.. Občas sice má Android Auto slabší chvilku s přehrávačem muziky, drhne to a asi dvakrát mi do provedlo soft-reset Samsunga S5 Neo, ale je to snesitelné... Jaké jsou vaše zkušennosti s Android Auto, případně Sygic via Mirrorlink?
  8. cippis: Jestli mas pocit ze to vubec nejede z krizovatky, nech si prenastavit plynovy pedal z profilu Skoda/Seat/VW na profil Audi a uvidis.
×
×
  • Vytvořit nový...