Přejít na obsah

zby

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení zby

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

8

Popularita

  1. Já mám zhruba po roce s novou FIII velmi podobný pocit. Ikdyž zatím si to vykládám tak, že jsem se na tento jev dřív pouze tolik nesoustředil. Ale pokud nás bude více, tak asi to nebude jen můj pocit :-/
  2. zby

    Dažďový senzor

    Mně pomohlo ten držák zrcátka mírně naklonit jakoby k sobě (nejde to moc, ale pomůže to překonat ten "zobáček", na kterém to drží) a pak současně otočit doleva.
  3. zby

    Dažďový senzor

    Pokud to byl dotaz na mne, tak "střední".
  4. zby

    Dažďový senzor

    No, taky mi přijde, že po výměně senzoru, se tlumená světla vypínají za trochu jiných podmínek. Několikrát se vypnula později, několikrát za přibližně stejných světelných podmínek. Na druhou stranu se mi zdá, že se tlumená zbytečně nezapínají při projetí pod některými mosty, kde se dříve zapínaly. Citlivost automatiky je nyní jiná (subjektivně), ale ne až tak výrazně, abych to nějak řešil (resp. někdy je ta změna asi i k lepšímu)
  5. zby

    Dažďový senzor

    Dnes senzor poprvé od instalace vyzkoušen v praxi. Hezky si řídil rychlost stírání v závislosti na hustotě sněžení. Za mě spokojenost.
  6. zby

    Dažďový senzor

    Postupoval jsem podle návodu @psemrad. Bez problémů. Funkci jsem ověřoval zatím pouze rozprašovačem, a vše bylo korektní. Pokud bylo málo vody, stěrače pomalu setřely. Když jsem "zavlažoval" intenzivně, stírání zrychlilo. Jakmile bylo sklo suché, stěrače zastavily Uvidíme reálnou funkci v dešti, ale zatím se zdá vše ok.
  7. zby

    Dažďový senzor

    Dnes také vyměněn obyčejný senzor vlhkosti za dešťový. Vše v pohodě. Jen jsem se pokoušel odstranit původní senzor tak, abych mohl původní gelovou podložku případně ještě použít. Ale to se mi nepodařilo. Šel jsem na to velmi jemně, ale přišlo mi, že je nemožné zachovat celý gel v pořádku. Takže moje rada pro ostatní, co by to zkoušeli - moc bych se nestaral o původní gel. Jeho zbytky je pak potřeba pořádně očistit. Nový dešťový senzor je již s vlastním gelem, takže použití je bez problémů.
  8. zby

    Dažďový senzor

    Já to řešit nebudu - použiju to, co mám. Jen prodejce upozorním, že dodal něco jiného než měl - pro případ reklamace.
  9. zby

    Dažďový senzor

    Dnes mi přišel senzor z CC Autodíly - a úplně stejný výsledek. Všude mají napsanou verzi B, dokonce i na polepu sáčku, ale ve skutečnosti přišla verze A.
  10. Před nějakým časem jsem psal, že jsem objednal zadní čtecí lampičky přímo s integrovanými LED (https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Rear-Interior-Dome-Light-Lamp-Inside-Ceiling-Reading-Light-For-VW-Golf-Passat-Beetle/32798749355.html). Teď jsem se dostal k instalaci. Pár poznatků: Odstín plastu lampiček, které mi přišly, je mírně odlišný (ale po nainstalování to není žádný problém a mírně odlišná barva vůbec neruší, jak jsem se bál po prvotním vybalení). Kovový háček je trochu jinak tvarovaný. Na jedné straně mi lampička držela dobře, na druhé moc ne. Tak jsem se pokusil háček trochu lépe vytvarovat, ale.... stalo se to, co mnohým ostatním - zlomil jsem ho :-D Každopádně náhrada, kterou jsem si udělal z háčku na obrázky (z nejbližšího hobbymarketu), přesně jako si udělali někteří ostatní, funguje lépe, než původní háček ;-) S výsledkem jsem spokojený - krásná bílá barva - ladí s barvou LED, které do předních lampiček dříve v tomto tématu doporučoval @wirer, a světla je nyní vzadu o hodně, hodně, více.
  11. @wirer nezkoušel jsi prosím osvětlení pro nohy? Líbilo by se mi a nyní řeším, kam jej zapojit. Ideální řešení by bylo, pokud by to šlo přímo na jednotku.
  12. Já měl na poslední faktuře AS z předminulého týdne 4 l LL oleje po 500 Kč (navíc ještě 5 % sleva).
  13. Já mám vzadu na Combi (MR2017) taky 36 mm. Ale, jak jsem již psal v jiném tématu, teď jsem zkusil objednat komplet náhradu s LED: https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Rear-Interior-Dome-Light-Lamp-Inside-Ceiling-Reading-Light-For-VW-Golf-Passat-Beetle/32798749355.html (zásilka by měla tento týden přijít, tak uvidíme, jak budu mít čas na instalaci)
  14. Ve virtuálce ve VMware mi to taky blblo (resp. myslím, že se mi to ani nepodařilo pořádně propojit). Když jsem to nainstaloval přímo na W10, tak to jede bez problémů. (Já si ale pro jistotu udělal zálohu celého disku, nainstaloval VDCS, udělal potřebné na autě, a pak vrátil komplet obsah disku ze zálohy. Takže by to mělo být snad bez jakýchkoliv následků v PC :-) )
  15. zby

    Kessy

    Ve výbavě Style nebo Scout line je Easy Start - to je přesně jen to startování tlačítkem, ale bez Kessy (bezklíčové odemykání). Jinak po zamknutí automobilu tlačítkem na klice (Kessy) je na 2 sekundy zamezeno znova odemčení - aby se dalo vyzkoušet zatáhnout za kliku, zda je opravdu zamčeno - viz návod: "Po zamknutí vozidla nebude možné následující 2 s odemknout vozidlo uchopením za kliku. To umožňuje kontrolu, zda je vozidlo zamknuté."
×
×
  • Vytvořit nový...