Přejít na obsah

zabenskyt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení zabenskyt

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobry den, mam uz delsi dobu problem na sve Fabii 1.2htp rv2005. Zacalo to tim, ze pri zvysenych teplotach(jaro) mi zacalo na podvozku pri otaceni volantem v nizkych rychlostech, stani na miste nebo rozjizdeni neprijemne vrzat. Vcera se tento zvuk o dost zhorsil. Uz to dela i pri najeti na sebemensi hrbol nebo diru. Pri zatlaceni na kapotu mi to zavrze taky. Z toho jsem vyvodil, ze by mohly byt spatne tlumice? Jo a jeste kdyz je po desti, nebo vyjedu z mycky tak mi to nedela. Dekuji za odpovedi.
  2. Dobrý den, vím že se tohle téma už řešilo, ale chtěl bych se zeptat. V mé Škodě Fabii 1.generace mi obě přední okna se zvyšující se venkovní teplotou nepříjemně pískají. Volal jsem do servisů kolik by stálo promazání, v jednom mi řekli 800 za jedny dveře, a v druhém mi řekli, že mi odchází stahovačka. Co si myslíte vy o tom, aby mi odešly obě stahovačky najednou ? Dle mého názoru blbost. Vyřešili jste někdo tento problém bez kompletního rozebrání dvěří ? Děkuji za odpovědi
  3. Tak nakonec jsem se odhodlal to vyndat, největší práci mi dalo nasadit ten plíšek a pružinku na své místo, konektor od napájení šel taky celkem těžce sundat, ale nakonec jsem to zvládl. Již funkční.
  4. Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně pojízdného tlačítka na zapínání světla na čtení.Včera mi vypadlo. Prvně bych se chtěl omluvit, pokud je téma ve špatném vlákně, či už bylo řešeno, protože jsem to z jiného vlákna moc nepochopil co stím mám dělat. Chci se tedy zeptat, mám si koupit celé nové světlo nebo to nějak rozebrat ?
×
×
  • Vytvořit nový...