Přejít na obsah

salam01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli salam01

  • Narozeniny 13.5.1974

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení salam01

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. salam01

    Nehody

    Včera v noci jsme u nás* společně s kolegy z Říčan a Benešova pořádali letecký den - vylosovaný účastník pak měl vyhlídkový let vrtulníkem. Akorát se nelosovalo klasicky kámen-nůžky-papír, ale použili jsme jenom nůžky. Tak jezděte lidi opatrně, at příště nemusíme vystřihávat někoho z vás! * 6. km E55 od sjezdu D1 Mirošovice. Jezdím tam každý den a kolikrát jen kroutím hlavou, jaká hovada se na našich silnicích pohybují. Asi 100 metrů od té včerejší nehody už je od loňského podzimu i jeden křížek. Musím teda říct, že lepší bylo hasit chatu, čerpat vodu při povodních nebo tahat chlapa ze studny, než tohle. BTW, ten řidič bílé dodávky* se asi dlouho neprojde po svých - po nárazu mu v kabině moc místa na nohy nezbylo. * pravděpodobný viník - vjel do protisměru, škrtnul o Peugeot a sundal to BMW.
  2. Ženě jsem stejnou koupil loni do Focuse (loni na podzim jsme za ni dali asi 3600 ) a žádné závažné nedostatky jsme na ní nenašli. Dokonce je někde označována za nejlepší hned po originálu. Akorát vzhledem k tomu,že F má o něco menší rozvor než FF, tak nevím, jestli by vzadu přerostlejším pasažérům nevadily ty vzpěry, na kterých je opěrka připevněna. Ale snad ne.
  3. salam01

    PLIVÁRNA

    To platíš na daních+SP+ZP 400 k ročně?
  4. salam01

    mBank

    BTW, kolega v práci je z Polska a když jsem se ho před založením účtu ptal na reference, tak říkal, že to je jedna z mála polských věcí, která nestojí za hovno a kterou může s klidným svědomím doporučit. Takz si u nich pak mKonto založil.
  5. salam01

    mBank

    Já jsem ve stejné situaci - počkám až zavedou inkaso a bude čas udělat mé milované KB pápá. Mimochodem, v pondělí jsem byl okraden a mj. jsem přišel i o 6 karet. Dvě byly KB (jedna platební + jedna kreditní) - poplatek za jejich stoplistaci byl 2000+2000=4000 Kč. Kdybych si neplatil pojištění pro tyhle případy (asi 300 Kč ročně), tak mě omyjou. Jedna z ukradených karet byla mBank - poplatek za stoplistaci 0 Kč. Mimochodem, ani American Express si za stoplistaci dvou ukradených charge karet nic neúčtoval. Nehledě na to, že u KB platím roční poplatek za platební kartu 700, za kreditku 350, měsíčně za vedení účtu + položky asi 250. Celkem teda dám KB ročně na poplatcích cca 4000 Kč - a to jsem jejich dlouholetý klient. Jiný příklad - platil jsem zálohu na dovolenou v HR 100 EUR. "Moje banka" KB mi za tento převod naúčtovala poplatek 20 EUR. Už se těším, až půjdu naposledy v životě na pobočku KB to všechno zrušit.
  6. Kód je BVY, jestli se dívám na správné místo na štítku v servisce.
  7. Taky musím většinou klíček držet déle, než to chytne. A vydává to i škaredé zvuky, jak se všechna ta kolečka trápí a přemlouvají motor, ať chytne.
  8. Já mám s tímhle motorem dlouhodobou (50 tkm) průměrnou spotřebu kolem deseti. Dolní rekord byl cca 7 a na druhé straně 12 taky není problém. Ale je pravda, že moje auto má trochu větší čelní profil než OII, což se na spotřebě taky podepíše.
  9. Koníčky a zájmy? Mě celkem baví chlastání, ale v poslední době na to nějak nemám čas . Budu se k tomu muset mezi svátky zase aspoň na chvilku vrátit, abych si připomenul mládí .
  10. ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu A kdyby šlo o blondýny, tak můžu kromě očí začernit i cokoli jiného.
  11. ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu
  12. salam01

    Čína??

    No nejdřív bych se podíval tady.
×
×
  • Vytvořit nový...