Přejít na obsah

salam01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem salam01

  1. salam01

    Nehody

    Včera v noci jsme u nás* společně s kolegy z Říčan a Benešova pořádali letecký den - vylosovaný účastník pak měl vyhlídkový let vrtulníkem. Akorát se nelosovalo klasicky kámen-nůžky-papír, ale použili jsme jenom nůžky. Tak jezděte lidi opatrně, at příště nemusíme vystřihávat někoho z vás! * 6. km E55 od sjezdu D1 Mirošovice. Jezdím tam každý den a kolikrát jen kroutím hlavou, jaká hovada se na našich silnicích pohybují. Asi 100 metrů od té včerejší nehody už je od loňského podzimu i jeden křížek. Musím teda říct, že lepší bylo hasit chatu, čerpat vodu při povodních nebo tahat chlapa ze studny, než tohle. BTW, ten řidič bílé dodávky* se asi dlouho neprojde po svých - po nárazu mu v kabině moc místa na nohy nezbylo. * pravděpodobný viník - vjel do protisměru, škrtnul o Peugeot a sundal to BMW.
  2. Ženě jsem stejnou koupil loni do Focuse (loni na podzim jsme za ni dali asi 3600 ) a žádné závažné nedostatky jsme na ní nenašli. Dokonce je někde označována za nejlepší hned po originálu. Akorát vzhledem k tomu,že F má o něco menší rozvor než FF, tak nevím, jestli by vzadu přerostlejším pasažérům nevadily ty vzpěry, na kterých je opěrka připevněna. Ale snad ne.
  3. salam01

    PLIVÁRNA

    To platíš na daních+SP+ZP 400 k ročně?
  4. salam01

    mBank

    BTW, kolega v práci je z Polska a když jsem se ho před založením účtu ptal na reference, tak říkal, že to je jedna z mála polských věcí, která nestojí za hovno a kterou může s klidným svědomím doporučit. Takz si u nich pak mKonto založil.
  5. salam01

    mBank

    Já jsem ve stejné situaci - počkám až zavedou inkaso a bude čas udělat mé milované KB pápá. Mimochodem, v pondělí jsem byl okraden a mj. jsem přišel i o 6 karet. Dvě byly KB (jedna platební + jedna kreditní) - poplatek za jejich stoplistaci byl 2000+2000=4000 Kč. Kdybych si neplatil pojištění pro tyhle případy (asi 300 Kč ročně), tak mě omyjou. Jedna z ukradených karet byla mBank - poplatek za stoplistaci 0 Kč. Mimochodem, ani American Express si za stoplistaci dvou ukradených charge karet nic neúčtoval. Nehledě na to, že u KB platím roční poplatek za platební kartu 700, za kreditku 350, měsíčně za vedení účtu + položky asi 250. Celkem teda dám KB ročně na poplatcích cca 4000 Kč - a to jsem jejich dlouholetý klient. Jiný příklad - platil jsem zálohu na dovolenou v HR 100 EUR. "Moje banka" KB mi za tento převod naúčtovala poplatek 20 EUR. Už se těším, až půjdu naposledy v životě na pobočku KB to všechno zrušit.
  6. Kód je BVY, jestli se dívám na správné místo na štítku v servisce.
  7. Taky musím většinou klíček držet déle, než to chytne. A vydává to i škaredé zvuky, jak se všechna ta kolečka trápí a přemlouvají motor, ať chytne.
  8. Já mám s tímhle motorem dlouhodobou (50 tkm) průměrnou spotřebu kolem deseti. Dolní rekord byl cca 7 a na druhé straně 12 taky není problém. Ale je pravda, že moje auto má trochu větší čelní profil než OII, což se na spotřebě taky podepíše.
  9. Koníčky a zájmy? Mě celkem baví chlastání, ale v poslední době na to nějak nemám čas . Budu se k tomu muset mezi svátky zase aspoň na chvilku vrátit, abych si připomenul mládí .
  10. ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu A kdyby šlo o blondýny, tak můžu kromě očí začernit i cokoli jiného.
  11. ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu
  12. salam01

    Čína??

    No nejdřív bych se podíval tady.
  13. Kufr u krátké OII znám, rok a půl jsem s ní jezdil (mám ji i v podpisu). Když Ti jinde dají víc, tak neváhej. Já už dneska nějakou loajalitu nepěstuju - firmy se totiž nechovají jinak. Myslíš, že kdyby za Tebe sehnali náhradu za polovic, že bys neletěl?
  14. Zbavovat se ho nebudou, páč to je na operativní leasing. Dostane ho někdo, kdo přijde po mně - tzn. nebude si moci vybrat nové. S tím prozatímním autem to snad nebude taková hrůza - nebude z půjčovny, ale z garáže té firmy, kde jich mají pár na podobné účely. Asi to vypadá na krátkou OII. Ale příští týden ještě budu mluvit s nějakýma lidma od nás z práce, protože se rozneslo, že odcházím a z jiných oddělení mají celkem zájem, tak uvidím, kolik položí na stůl
  15. salam01

    Parfem

    Tak to je tada síla
  16. On ten Touran nebude ani Highline Vybrat mi snad dají - ve firemní policy je sice Jetta, Octavia a Superb, ale já umím udělat hodně smutné oči - viz můj avatar
  17. Ještě nejsem. Protože jsem debil, kývl jsem na jeden měsíc výpovědní lhůty navíc, takže nastupuju až 1.11. Navíc první tři měsíce budu jezdit v něčem půjčeném - nové auto si budu vybírat až po zkušební době. vážně ještě uvažuju o Touranu s 1.9 TDI - dávají do něj 6° převodovku. Ten prostor je totiž celkem návykový
  18. No asi jsme si to každý jinak zajeli. Nebo u OII tachometr přeměřuje více než u Tourana
  19. BTW, nechcete tu někdo vyzkoušet a hodit sem rychlosti u TDI?
  20. Něco od moře pro spravení chuti po tom gyrosu...
  21. Protože mě ferda25 inspiroval nejrůznějšími experimenty s motorem, zkusil jsem, kolik to jede na různé rychlosti: (všechny rychlosti jsou tacho - reál je cca o 10 % míň) 1° - 65 km/h 2° - 90 km/h 3° - 135 km/h 4° - 175 km/h (odhad, při 160 to točí kolem 5800) 5°, 6° - nezkoušeno (možná někdy v Německu ) R - nezkoušeno
×
×
  • Vytvořit nový...