Přejít na obsah

CHOVKY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem CHOVKY

  1. CHOVKY

    Turbo

    Nemá niekto skusenosť s výmenou turba ? Alebo odporučiť stránku kde kúpiť. Ďakujem
  2. Hodím sem screen chyby v jednotke sedačky. Jedine čo som menil bolo tlačidlo pretože plošák bol puknutý.
  3. Ahojte, je možne cez VCDS pre-flashovat alebo preinštalovať jednotku pamäti sedačky ? Nefungujem mi pamäť ani keď nahrám doraz cez VCDS ani keď posuniem sedačky úplne dozadu a dopredu. Niekde som čítal že pomôcť má pre-flashovanie jednotky pamäti. Je to teda možne cez VCDS alebo jedine Škoda servis ?
  4. Jasné niekoľko krát bez zmeny.
  5. Nie to nepoznám. Dáky návod by si nevedel napísať ?
  6. Ahojte, neviete niekto pomôcť alebo ste nemal niekto podobný problém ? Prestalo mi fúkať zo stredu prístrojovky na tvár a ani na nohy. Skúšal som kalibrovať cez VCDS aj cez dvojklik na Climatronicu ale nepomáha. Rozobral som aj prístrojovku pred spolujazdcom a servomotorčeky sa hýbu normálne. Bolo mi poradene aj nová baterka no bez zmeny. Ďakujem za každé info.
  7. Nepomohlo ani výmena za staré žiarovky ani úplne odpojenie osvetlenia kufra. Signalizacia reaguje na otrasy v na vozovke.
  8. Menil som už dávnejšie (cca rok) všetky žiarovky za LED a začalo to až teraz.
  9. Zdravim, nestretol sa niekto s problémom že mu auto oznamovalo že ja otvorený kufor počas jazdy aj keď je zatvorený ? Niekedy je frekvencia oznamovania dosť neprijemna. Ďakujem
  10. CHOVKY

    klima se nesepne

    akurat včera som to robil: 10 - Přizpůsobení v rozbalovacím menu vyberte položku: IDE03176 - Trvání záběhu kompresoru (Do okna "Filtr" zadejte kód IDE, ENG nebo MAS pro snadnější hledání v menu.) vložit hodnotu: 60 s Start v rozbalovacím menu vyberte položku: IDE01503 - doba běhu základního nastavení záběhu kompresoru (Do okna "Filtr" zadejte kód IDE, ENG nebo MAS pro snadnější hledání v menu.) vložit hodnotu: 120 s Start 03 - Akční členy v rozbalovacím menu vyberte položku: IDE01079 - převzetí nefiltrované vnější teploty Start čekat 10 s 08 - Měřené hodnoty vybrat položku: IDE00973 - teplota okolí vozu vybrat položku: IDE00974 - teplota okolí vozu - vypočtená hodnota (Do okna "Filtr" zadejte kód IDE, ENG nebo MAS pro snadnější hledání v menu.) požadovaný stav: teplota okolí vozu = teplota okolí vozu - vypočtená hodnota 04 - Základní nastavení v rozbalovacím menu vyberte položku: IDE02259 - záběh kompresoru aktivovat základní nastavení čekat: 130 s ukončit základní nastavení 10 - Přizpůsobení v rozbalovacím menu vyberte položku: IDE01503 - doba běhu základního nastavení záběhu kompresoru (Do okna "Filtr" zadejte kód IDE, ENG nebo MAS pro snadnější hledání v menu.) vložit hodnotu: 00 s Start kontrola paměti závad požadovaný stav: bez závad 06 - ukončení komunikace
  11. Až niekto potrebuje niečo dokodovať stredne Slovensko dajte vedieť.
  12. Prosim vas ako zistujete co vsetko do auta dokazem dokodovat ? Len skusanim alebo sa to da dopredu povedat co vsetko sa tam bude dat dorobit. Dakujem za odpoved
  13. Nemam karoq k dispozicii kazdy den inak by som sa stym hral aj ja. Kolko tipujes ze ti to este bude trvat, nech si poziaciam od mami auto a hodim jej to tam.
  14. Ahojte chcel by som sa opytat ci niekto dorabal dalsich 20 farieb pre ambientne osvetlenie. Skusal som dorabat podla farebnej skaly co je na SuperB 3 podtteme tu na fore, no niektore farby na dverach su ine ako na liste v predu.
  15. CHOVKY

    Sedadla

    Ahoj, mam takú otázku, mám SuperB s alcantarou ( vyhrievane sedačky s pamäťou) chcel by som sedačky s masážnou funkciou. Je možne ich vymeniť len kus za kus ? Sú masážne aj v alkantare ?
  16. Zdravim prosím Vás resetoval som intervaly no stále mi vypisuje hlášku : Termín servisu oleja. Vie niekto pomôcť. Kodiaq 2020 Style. HOTOVO
  17. Ahoj spravil som si to sam doma. Update cez USB aj developer menu.
  18. Ahojte, mam updatnute radio z 0318 na 1433 a podarilo sa mi tam zmenit skin na tento čo je do modra. Nevie niekto ci su aj dake ine farby alebo typ skinu ? Dakujem
  19. Aha jasne viem čo myslíš, určite vyskúšam.
  20. Ahojte, včera som si updatol SW z 0318 na 1433, vie mi niekto napisať dake vyhody tohto SW. Ďakujem
  21. Ďakujem, hneď som to vyskúšal vyčistiť izopropylalkoholom a funguje. Síce bolo počuť len motorček naprázdno no manuálne som nastavil polohy a už je to uložené. Ešte raz Ďakujem za radu. :-)
  22. Ahoj, ďakujem za múdru radu, spravil som aj scan aj zálohu. Ale namiesto múdrosti by som potreboval radu. Myslím si že nikto učený nepadol z neba a každý niečo najprv len skúšal ako sa stal profikom :-). Ďakujem za pochopenie a prajem ti pekný deň. :-) Ďakujem pekne za radu, pozriem sa teda na tie logy a dám vedieť.
  23. Otázočka... Kódoval som si funkciu Virtual subwoofer. Po reštartovaní radia nehrá žiaden zvuk, skúsil som to teda nakódovať spať ale stále nič. Nepomáha ani továrne nastavenia. Ďakujem za každú pomoc.
  24. Ahojte, riesil uz niekto ze mu striekaly slabo odstrekovace celneho skla ?
  25. Ahojte na VCDS mi vyskocili tieto chyby. Snímac kvality vzduchu mam uz objednany novy, nevie niekto co tie dve dalsie chyby ? 03-ABS brzdy -- stav: Nefunkèní 0010 8291 - Datová sbìrnice; pøijatá chybová hodnota U1123 00 [008] - - [FCAN: MO_QBit_Motormomente signal is invalid] 08-Klima/topení -- stav: Nefunkèní 0010 263425 - Snímac kvality vzduchu B10AF 04 [009] - Vnitrni chyba systemu 13-Regulace odstupu -- stav: Nefunkèní 0010 1067 - Datová sbìrnice; chybìjící odezva U1121 00 [008] - - [FAULT_TIMEOUT_MOTOR_20]
×
×
  • Vytvořit nový...