Přejít na obsah

Naletěla Podvodníkovi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Naletěla Podvodníkovi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jo já to beru, jenom si scháním informace protože nevím jak dokázat pravdu. Co je chiptuning?
  2. To mate asi pravdu, jen to nechápu. Kdyby to bylo tak poznat na jízdě autem tak proč to zbytečně doničily? Já jsem prostě nic nepoznala a blbá nejsem. Ale i tak všem děkuju za rady a za čas.
  3. Dle ustanovení § 2085 - 2127 občanského zákoníku (89/2012 Sb.) a pokud tato smlouva nestanový jinak platí pro jejich vztah takí v ustanovení §2079 -2084 OZ Takže vlastně všechno co jde.... Opravdu při té znalecké kontrole jsou schopni určit uplně přesně všechno jak se co stalo? Co se rozbylo dříve a co pak, jak dlouho to trvalo, co se muselo stát aby doško k zadření motoru, opravdu jsou schopni odhadnout kdy se do toho hrabali a že se vůbec do toho motoru hrabaly? Protože to jsou opravdu zatím jen to co mi vpálily a nikdo mi to zatím nedosvěčí. A ani nevím kde auto je, na to vůbec nereagují....
  4. Jak to porad řeším tak jsem udelala hroznoz blbost. Stahla jsem si kupni smlouvu z internetu. A je zde uszanoveni, ze prodavajici odpovida za vady stanovene zákonem.
  5. Auto si projeli, prohlíželi pod kapotou motor, divali se na spodek, divali se do technickeho prukazu. Asi hodinu to trvalo.
  6. Ano, jsem si jista na 99 procent, jezdim casto tak si nemuzu dovolit nikde vyset. Taky se mi nezda ten jejich pravnik. Odepsala jsem prodávajícímu, ze auto pri predani bylo v pořádku a at me tedy pravnik kontaktuje písemně. Vzdy jsem si nechala projít auto před technickou kontrolou. Rok vyroby je 2000, je to stare auto, ale snazila jsem se ho udrzovat protoze je to hezky auto, peknej lak, dobre se mi s tim jezdilo, žádný opravy, vzdy mi rekli v autoopravne pred prohlidkou chtelo by to udelat to a to a tak jsem to nechala udelat, proc taky ne kdyz jsem s nim pocitala do budoucnosti protoze na jine bych nemela.
  7. Jsem s timto teprve na začátku ale uz ted toho litiju! Ten posudek od Škodovky nevíte kolik může zhruba stat? A musi to byt jen autoservis Skoda nebo si to muze napsat nijaky automechanik doma v dilne?
  8. Jelikož jsem poznala jaký to jsou smejdi ihned pri predani dokladů nasledujici den po prodeji, nabidla jsem jim ze penize vratim a auto si vezmu nazpet ale odmitli mě. Chteli jen dalsi slevu a zaplatit evidencni kontrolu. Pokud bych jim zaplatila teď, chteli by další tyden další penize. A ten fakt, ze za celych 5 let nebyla jedina zavada, a po tydnu jejich uzivani, je auto nepojizdne, mě nepřinutil uvěřit takovým výmyslům.
  9. Pokud by treba nebyl olej, tak by přeci svitila signalizace. A to pri předání nebylo. A bohužel jsem se dozvěděla, ze oni typci maji rodinou dopravu a že na příčinu závady přišli tak že auto rozebraly. Ale to mi řekli po telefonu a do mailu už napsali ze byla zavada zjistena v servise.
  10. K tomu bohužel je blízko. Volal mi někdo (prí pravnik ) a "informoval" me o tom jak jim vsechno zaplatim a jak se to potahne. A nemate přehled kolik takovy pravnik stojí? A jak se dá vubec prokazat takova závada. Ten jejich právník mi řekl, ze jakožto prodávající je na mé straně prokázat opak s to třeba i půl roku zpětně.
  11. Dobrý den, chtěla bych někoho poprosit o radu. Prodala jsem Škoda Octavia, přijel mladý pán se známým, projel si auto, prohlédli si ho, popovídali co a jak, podepsali smlouvu, auto se převedlo a po týdnu ho pán zadřel a ted po mě chce peníze na opravu nebo odstoupení od smlouvy. Jelikož auto bylo bez jakýkoliv závad (samozřejmě mělo škrábanec a na jedné straně byla koroze u lemu), ale denně jsem jezdila do práce, do nemocnice, s děmi a tak, vím že na auto je spoleh a pán si vymýšli. Pokud je rozbyté, tak proto že se k němu choval jako prase. Ale netuším jak se proti této situaci bránit. Nemáte nikdo podobné zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit nový...