Přejít na obsah

peppies777

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli peppies777

  • Narozeniny 11.10.1977

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení peppies777

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Děkuji za rady, zkusím si opravit sám a sleze sníh a udělá se lepší počasí. Když to nepůjde, tak to dám někomu, kdo si s tím poradí. Ale z vlastní práce má člověk asi větší radost. Ještě jednou díky za radu a až bude po opravě dám vědět jako to dopadlo a jak to vypadá. Dík.
  2. Ahoj. Chtěl bych se zeptat jestli jste to už někdo neřešil. V prostoru prahu a zadního blatníku, viz. foto se mi odloupnul lak, nevím asi kamínky a jiné vlivy. Nechce se mi to dávat opravovat do lakovny protože ta cena bude ukrutná. Jak by se to dalo rozumně v domácích podmínkách opravit ??? Prosím o radu. Díky.
  3. Kdyby se raději starali o to že mají "POMÁHAT A CHRÁNIT" a ne "BUZEROVAT A OTRAVOVAT"
  4. Jestli někomu vadí, že někdo svítí "jako mlhovkama" na octavii, tak ať, ale pro provoz to není nebezpečné, i když asi ne zákonem povolené, na rozdíl o těch borců co v mlze i nemlze jezdí s rozsvícenými zadními mlhovkami. Myslím, že není problém pro slušného řidiče při jízdě pohlídat jestli za ním někdo jede a případně vypnout zadní mlhovky když za ním jede někdo jiný. A to nemluvím o těch co si montují ty skvělé HID sada 100% homologované a které neoslňují, to je fakt zhovadilost !!!!! Sám jsem za posledních 5 dnů na Vysočině strávil několik dlouhých kilometrů v mlze a není to bůhvíco když jedete za někým kdo není schopen reagovat na danou situaci na silnici a okolí. To snad k slušnému chování na silnicích patří taky, nebo snad ne ???
  5. Proč??? Protože třeba když si dám do světla o trochu lepší žárovky, která má oproti ostatním kratší dobu svítivosti, tak žárovce trochu ulevím přes den. Nehledě na to, že u Oct.I slovo mlhovka není uplně na místě. Mlhovka má být umístěná dole, aby mlhu podsvítila. Funkce mlhovky v hlavním světle není úplně nejštastnější. Za další nelze srovnávat s HID sadou, která opravdu oslňuje, ale z vlastní zkušenosti mlhovka u OCT I neoslňuje. nemá proč. Ale to je můj názor.
  6. Cena potahů je závislá na typu látky, kterou použiješ. Ale kombinace kůže a látky nebo alcantary se pohybuje od 8000 do 12000 opravdu záleží na typu. Vzhledem k ceně přečalounění celých sedadel a cena za potahy rozumná a potahy opravdu sedí. Když to dobře namontuješ - není problém.
  7. tak tady máš fotku potahů MAD, kombinace alcantara black a kůže camel Fotky jsou z mobilu, hned po montáži. Zkusím ještě udělat nové foto po cca 1roce používání.
  8. Doporučuji taky MAD, měl jsem výhrady k ceně, ale po montáži nelituju. Sedí jak mají, nekroutí se. Jednoduše jsou nejlepší ... !!!
  9. peppies777

    Spojka Starline?

    STARLINE = NEBRAT !!! Raději bych si připlatil a vybral něco kvalitnějšího např. Valeo, Sachs atd. Osobní zkušenost s díly ST nic moc, neušetříš při případných problémech vůbec nic.
  10. Ahoj. Na ukázku foto světlého interiéru. Snad ti to trochu pomůže při výběru. Lepší fotky teď nemám, ale mohl bych udělat.
  11. Vysočina/kousek od ZR, dnes ráno v7:30 Na letní je opravdu ještě čas. Je to jak na sáních.
  12. U nás na Vysočině včera pěkně napadlo. Asi to přezuju zpátky. Pro dnešek jsem si vzal druhý na zimákách.
  13. peppies777

    Alu kola

    Tady jsou moje: 1. zimní set 2. letní set
  14. Ahoj. Asi před týdnem jsem měnil tapecy a taky jsem zadní musel předělat ze sedana na kombi. Přemýšlel jsem čím to připevnit zpátky. Na starém jsem zkusil pájku a různě to nabodovat, ale nic moc výsledek. Nakonec jsem zašel do prodejny s lepidly i s tapecem a nechal si poradil čím by to mohlo držet. Poradili, koupil jsem lepící tmel v tubě a doma zkusil a drží jak přibité. Když si vzpomenu opíšu jak se tmel jmenoval. Teď z hlavy nevím. Ale určitě se toho neboj, stačí to pořádně očistit a bude to držet. Hodně stěstí.
  15. Tak jsem rozhodil zadní sedačky komplet, promazal jsem je i ve středovém uchycení a je klid. Díky za radu. Bylo to poslední co jsem neměl promazané a bylo to ono. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...