Přejít na obsah

Zdenek Pastorek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    921
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Zdenek Pastorek

  1. před 4 hodinami, Čečulák napsal:

    Kupoval jsem vzdy premiove H7 a kdyz mi posledne praskla, tak jsem tam hodil puvodni z vyroby, co se mi doma valely a hned jsem sel koupit opet premiove, rozdil docela dost. 

    Takze reci, ze je to stejne dle meho neplati. 

    Je to prostě tak, bez výhrad souhlasím.

    • Pozitivní 1
  2. Měl jsem úplně stejnou situaci. Čím víc spojů, tím hůř. Tak jsem se nás*al, koupil 5-žílový kabel a i kostru jsem vedl od předu. Tak kostra by mohl být problém. Zkus a uvidíš.

  3. V 22. 2. 2021 na 14:31, dominilk napsal:

    Zdravím vespolek! 🙂

     

    Měl bych takový dotaz (omlouvám se, jestli se zde už řešil). Občas - tj. 1x za týden cca - se mi stane, že se mi nechce kabelem iPhone připojit k infotainmentu vozu a hlásí mi to, že mám ověřit, zda je iPhone vůbec kompatibilní k připojení přes SmartLink (což určitě je). Takže jsem zkoušel vyměnit kabely, restartovat telefon, vypnout a zapnout infotainment a vypnout a zapnout po nějaké době motor a elektriku auta celkem. Nic ale nepomohlo. Pak sednu do auta druhý den a ejhle, CarPlay jede, jakoby nic... Nevíte někdo, co s tím prosím?

     


    Taky se mi to občas stane s iPhone 12. Pomohl restart rádia - podržet stisknuté tlačítko zapnutí / vypnutí déle než 10 sekund.

     

    Ten Waze vypadá, že se Ti mobil drží na domácí WiFi sítí a Waze nechce naskočit nás na data. Pomůže ukončit trasu a zadat znovu.

  4. Celkem se mi to rozvádět nechce. Dal jsem LED do paraboly a buď to aspoň trochu fungovalo nebo ne. Žiju dlouhodobě v NL, tak jsem si uspokojivé LEDky vyzkoušel i v praxi na cestě, protože tam to policajti neřeší, narozdíl od CZ. Mám O III FL, takže zkoušeno v tom. Značky nevím, protože to byly čínské kusy. Moje subjektivní hodnocení bylo v podzemní garáži proti zdi ve srovnání s lomem světla obyč žárovky. Fota nemám. 🙂

    • Pozitivní 1
×
×
  • Vytvořit nový...