Přejít na obsah

Marek120

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

826 zobrazení profilu

Oznámení Marek120

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, zkoukni jestli jsou správně zapojeny všechny konektory a podtlaky. Co píše diagnostika?
  2. Ahoj, já teda nevím, ale to seřizování toho světla je neopravitelný? Zkusil bych napřed jít po tom, jestli se nedá to tvoje opravit. A pak bych zkusil sehnat normálně použitý světlo. A až budeš mít světla zprovozněný, tak existují firmy, který repasujou světla. Stojí to kolem 8 000 - obě světla, celý světlo rozeberou, vyčistěj, zrenovujou plexi - to pak nastříkaj bezbarvym lakem, obrousej a znovu pokověj vypálený paraboly, daj nový výbojky a světla jsou jako nový. A možná ti dokonce spraví i to seřizování. Jak už jsi sám podotkl, dávat tolik peněz za nový světla do takhle starýho auta je nesmysl. Dal bych sem odkaz, ale ted si nejsem jistej, jestli je to v rozporu s pravidly :D Ale google určitě poradí.
  3. No to je cena teda...možná zkusit proměřit konektory jestli tam jde šťáva...a motůrky na pojezd.
  4. Já jsem na to taky tenkrát koukal a ne, že bych hledal nějak dlouho, ale nenašel jsem. Asi bude nejlepší zajít do škodovky a oni to snad mít budou.
  5. No ta pojistka by měla bejt bimetalová, takže pochybuju, že se to dá zaměnit za klasickou pojistku. Zkoušels jí vyndat a zandat jestli funguje?
  6. Jo a jestli jdeš po pojistkách, protože ti nejde posuv, tak zkus tu pojistku jen vyndat a zandat. Mně to pomohlo.
  7. Ahoj. To schéma je úplně k ničemu. Jsou zastrčený až za tím. Hodně špatně se tam dostává. Musíš to ještě trochu rozebrat a odklonit ten nosič relé. Jsou zelený a kovový, viz foto. Snad ti to pomůže.
  8. Zdravím, stalo se mi taky, že mi z ničeho nic přestala jít sedačka řidiče..pouze výhřev funguje a samozřejmě pravé zrcátko se nesklápí. Rád bych zkontroloval pojistku, jenže když jsem sundal kryt pod volantem, tak to jaksi neodpovídá obrázku, který sem dával SUP1. A nebo koukám jinam? Vyfotil jsem to...kdyžtak to můžu vyfotit ještě z jinýho úhlu. Děkuji.
  9. Takže bychom vlastně meli bejt rádi, že nám odešly čerpadla nebo jako co tím pan nesmrtelnej polobůh chtěl říci? nikdo si na cenu opravy nestěžuje...s tim netem to byla samozřejmě nadsázka..jen jsem naznačoval, že se škodovkou jsou někdy špatný kšefty.
  10. Tak ona ta diagnostika neni úplně levná..pokud se bavíme o KTS od Bosche...jenom ta malá krabička stojí 60 000...co potom ta velká stojanová, co umí i měřit emise...Na druhou stranu je fakt, že v tomhle případě se bez pořádný diagnostiky asi neobejdeš...Ve škodovce bych se bál, že řeknou, že je to rozbitý a že ti daj nový za 40 000 ..aspoň takový mám zkušenosti...hlavně nic neopravovat, hezky tam dát nový díly minimálně za dvojnásobnou cenu než na netu
  11. Třeba budeš mít štěstí, já už to čerpadlo mám skoro před smrtí. Odhadem má prej najeto tak půl milionu (auto má 300 000) a k tomu ještě asi leželo nějakou dobu na vrakáči, protože tam prej bylo někde něco přirezlý. Předchozí majitel si s tim asi moc hlavu nelámal no.
  12. Tak nakonec bylo opravdu vadné čerpadlo. Nedrží nastavený hodnoty ani po výměně vnitřností, takže se tam dá jiný a zrepasujou se i vstřiky.
  13. No tak nakonec mám "vyběhaný" čerpadlo. Mechanik zkusil vyměnit vnitřnosti toho čerpadla, ale stále nedrží nastavený hodnoty, takže shání jiný čerpadlo a rovnou se zrepasujou vstřiky. Tak snad na tom budeš lépe
  14. Myslíš regulační otevírací ventil vstřikování? Tuhle hlášku jsem měl taky a bylo to vadným čerpadlem. Nevím přesně co konkrétně bylo špatný, dneska si snad asi po měsíci pro auto jedu, tak pak dám vědět, co všechno bylo špatně.
  15. Tak jsem přeposlal přesně tato slova, jak to má být složený a že to dělali přesně, jak zde popisuješ. Já tomu moc nerozumím, tak jsem tu informaci předtím nepřenesl úplně přesně. Navíc to auto za posledního půl roku mělo v ruce několik lidí a všichni se shodli, že je to v pořádku. Jen když já s tim jedu, tak se ta kontrolka rozsvítí. Kolikrát je 14 dní klid a pak se to rozsvítí. Neni přece jenom možný, že to čerpadlo to nějak neudrží a po nějaký době se rozhodí?
×
×
  • Vytvořit nový...