Přejít na obsah

petr.podzimek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    214
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení petr.podzimek

  1. Tak ono velice záleží, čím to člověk páčí. Obyčejný šroubovák není ideální. Používají se různé plastové klíny.
  2. Tak dneska rekord. Při cca 20 km cestě do 90 km/h mi odletěly 3 z předního kola 😔😔😔
  3. Já když se na to kouknu zepředu, tak mě napadá..."auto za mega a nemá ani mlhovky!".
  4. Pro mě osobně je FL trochu zklamání. Ale jestli bude i druhý FL, kde bude i změna ovládacích prvků infotainmentu, tak by to mohlo být hodně zajímavé.
  5. Na zahraničních fórech jsem viděl, že dávají do té krytky "tape" dovnitř krytka, ale to tam ta krytka nejde vůbec nasadit. Dále jsem četl, že to někdo ty šrouby maže. To se mi nezdá, že by namazání šroubu zabránilo "odfouknutí" krytky.
  6. Ahoj, Mám na O4 18" kola Luxon na zimu a z výroby 19" kola Becrux na léto. Za poslední měsíc na 18" kolech mi za jízdy uletěly 4 krytky šroubů, dokonce jsem asi slyšel bouchnutí jak odlétly. Zatímco na těch 19" za 9 měsíců mi neuletěla ani jedna. Jakto? Je to tvarem kol? Jde tomu nějak zabránit? Díky.
  7. @septim Zkus jiný servis. Alespoň budeš moc posoudit, jestli se o tvoje auto postarají lépe. Ještě je možnost hnát to přes infolinku... ale to může trvat trochu déle, než se všechny ty kola rozhýbou.
  8. @septim Co vím, tak nejaktuálnější verze je 1941. Ale tu si tam sám snadno nenahraješ. a.) Pokud je auto v záruce, tak se objednej na přehrání, důvodů k reklamaci je spousta (neustálé restarty infotainmentu, nefungující asistenti, často zlobí práce s profily apod.). Pokud tě zase odbydou, změň servis. b.) pokud je auto po záruce, přehrání může stát cca 1000,-, doba přehrání je tak +-2 hodinky.
  9. @Škodov_KÁR Koukni do manuálu, tam jsou popsané podmínky použití a jak to funguje.
  10. Tak v tom případě verze 19xx mají větší možnosti OTA aktualizací než předchozí.
  11. @mirajanouro pár stránek výše je odkaz na stránky kde jde stáhnout SW 1941 a je tam i návod jak na to. SW ti zaktualizují na záruku i v AS, zavolej si tam. Trvá jim to 1-2 hodiny.
  12. AFAIK Scout má středy sedadel z jiného materiálu (nějaká alternativa Alcantary). AGR jsou myslím z kůže.
  13. Těm šikulům to zase nefunguje. V appce se nepřihlásím a na webu mám prázdnou garáž 😔😔😔
×
×
  • Vytvořit nový...