Přejít na obsah

pevely

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení pevely

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zhruba ve 30000km jsem nechal udělat geošku, páč se mi sjížděly blbě gumy a hned po té geošce odešly obě přední ložiska. Takže nic moc. Jinak (klep,klep) krom divného zvukového projevu turba (občas trochu víc píská) zatím vše v pohodě (mám najeto 45000). Spotřeba léto 5.5 a zima 6,5.
  2. Již třetí zimu na FRS používám 205/45/16 Bridgestone Blizzak LM-25 + elektron Dotz Imola 6,5"x16. Maximální spokojenost a navíc to i dobře vypadá... Jediná nevýhoda je nemožnost použití řetězů, ale ty stejně nepoužívám, takže neřeším..
  3. pevely

    FABIA RS

    No nějak mi nesedí věta o tom odstranění pískání brzd promazáním....promazat mužou čepy na kterých se hejbe brzdič...ale to by musely bejt pěkně přirezlý aby pískaly...a spíš by to nebrzdilo skoro vubec,páč by se brzdič nemohl hejbat....pískání vzniká při tření korouče s deskou nebo když tam máš nějakej kamínek,rez..atd...ještě že ti nenamazali kotouče.... No ono šlo spíš o vyčištění a promazání... Každopádně to píská dost a budu se na to muset juknout sám.
  4. pevely

    FABIA RS

    No já mám FRS od 6/05. Zatím najeto 37000 a měl jsem dva problémy. První se projevil nedávno a to díky špatné geošce mi odešly po seřízení obě přední ložiska. Pak mi při akceleraci pískalo dost hlasitě turbo, servis to rozebral, složil a sdělil, že nic nenašel. Turbo pískat přestalo i když občas si to trochu pískne víc než by mělo. Spotřeba přítelkyně průměr 4,5. Já 6 - 6,5, takže celkem 5,7. Jo ještě mi pískaj zadní brzdy a dle servisu to promázli, ale žádný výsledek. Chip nemám, chtěl jsem ho, ale po zvážení pro a proti do něj nejdu. Výkon mi vyhovuje.
  5. No tak např. ty Rainbow SLX 210 Deluxe sice v nabídce jsou, ale dodavatel je nemá... protože v praxi nejsou. Páč jsem je chtěl a nakonec z toho jsou "jen" SLX210. Takže to není jen o položcev ceníku.. Ale jako prodejce to jistě víte lépe než já... Hlavně když nabízíte aj kompletní autohifi sestavy do 5000 jak jsem se tu někde dočetl. To jen tak někdo nedokáže... Ale s tím, že jsem se předtím nezmínil o tom, že mám na mysli komplet sestavu včetně předku, máš pravdu
  6. No z té nabídky co tu uvádíš jsou všechny koaxiální. Komponentních desítek aby k nim byly i adekvátní 16-ky dopředu s hloubkou do 63mm od jedné značky moc není.... Určitě ne spousta....
  7. Kdyz budes chtit, tak napis nabo zavolej. Neni problem to probrat. Nejdriv je treba zjistit co presne od toho vyzadujes a pak muzu navrhnout nejakej komplet ozvuceni. pevely: nic ve zlym ale to co si napsal "Pokud chceš aby to slušnějc hrálo, tak si připrav zhruba 30 - 50 tisíc" je pitomost. Kazdej si pod pojmem "slusne hralo" predstavuje uplne neco jinyho. Mam zakazniky co maj sestavu za 5tis a jsou spokojeni. Mam zakazniky co maj sestavu pres 100tis a taky jsou spokojeni. Kazdej vyzaduje uplene neco jinyho a nikdy nemuzes rict, ze dobry ozvuceni prijde na 30-50tis. Nevím co si představuješ pod pojmem pitomost, ale když vemu v úvahu radio, komplet repro, zesík, subáč, instalační matroš + eventuelně zesík na repro tak jseš na 30-50 tisících. Takže mi to jako pitomost moc nepřipadne. Spíš je to fakt. Jinak instalace nad 100000 je pro audiofily a navíc ve fabce bych řekl k ničemu... Samo jsou lidi co se jsou rádi za hifi kolem 5000, ale to se na mě nezlob moc slušně nehraje.
  8. Natěsno tam sice jsou, ale jen z jedné strany - tam je totiž u fabky trochu prohlá ta lišta stahovačky. Ale na těch reprákách jsou gumové kryty na magnetech, takže se stlačí trochu jen ta guma. Vzadu mám Rainbow SLX210. Basák místo origa a vejškáč je před tím basáčkem nasměrovanej dopředu. V sadě k reprákům je vše potřebné. Jinak co se týče zvuku jsem max. spokojen. Jen je potřeba kompletně vytlumit přední dveře včetně stahovačky a tapecu. Hrajou velice slušně basy, takže kdo není náročný, nemusí instalovat SW. Kdybys chtěl víc info napiš SZ. Jinak ti můžu poslat i foto.
  9. Vejdou mám ve dveřích model Rainbow SLX 265 Deluxe. Kroužky mám sice MDF, ale výšku mají také 38mm.
  10. Jo tak to by mne zajimalo taky, radio mam skoro stejne .. takze bych taky uvital tuhle radu... Taky jsem nechtěl dělat zásah do zadního plata, tak jsem vybíral něco, co se dá instalovat do origo pozice. Fabka má vzadu prostor pro repro s průměrem 10cm. Teď záleží na tobě, zda chceš instalovat komponentí nebo koaxiální repro. Komponentní je lepší, ale dražší. Další problém komponentních je ten, že se jich zas tak moc v 10-ce nevyrábí. Já jsem např. sáhl po značce Rainbow a model jsem vzal SLX210, ale tam je cena 2500. Pak ještě Ground Zera dělaj kompa desítky. Problém desítek je ale další v tom, že nečekej od nich super výkony a basy. Ono s membránou 10cm toho moc nenaděláš. Ovšem mě šlo předevšík o posílení středů a výšek, protože v kufru mám subwoofer, který nadělá basů ažaž. Každopádně být tebou bych raděj dal ovály do plata, pokud nechceš subwoofer a nechceš vyměnit stávající repro v předních dveřích. Jinak kabelu budeš potřebovat cca 10m a na ten tvůj výkon rádia stačí 1,5mm2 průřez. Jináč pokud bys chtěl origo repra z fabky, můžu ti je nabídnout. Jedny se mi válej doma. Možná pro můj účel by originály stačili...a máš i ty vejškáče do zadních dveří? Možná se domluvíme... A cenově by to bylo za kolik? Mám všechno komplet. Jak výškáč, tak ten basáček... Napiš SZ, domluvíme se tam...
  11. Jo tak to by mne zajimalo taky, radio mam skoro stejne .. takze bych taky uvital tuhle radu... Taky jsem nechtěl dělat zásah do zadního plata, tak jsem vybíral něco, co se dá instalovat do origo pozice. Fabka má vzadu prostor pro repro s průměrem 10cm. Teď záleží na tobě, zda chceš instalovat komponentí nebo koaxiální repro. Komponentní je lepší, ale dražší. Další problém komponentních je ten, že se jich zas tak moc v 10-ce nevyrábí. Já jsem např. sáhl po značce Rainbow a model jsem vzal SLX210, ale tam je cena 2500. Pak ještě Ground Zera dělaj kompa desítky. Problém desítek je ale další v tom, že nečekej od nich super výkony a basy. Ono s membránou 10cm toho moc nenaděláš. Ovšem mě šlo předevšík o posílení středů a výšek, protože v kufru mám subwoofer, který nadělá basů ažaž. Každopádně být tebou bych raděj dal ovály do plata, pokud nechceš subwoofer a nechceš vyměnit stávající repro v předních dveřích. Jinak kabelu budeš potřebovat cca 10m a na ten tvůj výkon rádia stačí 1,5mm2 průřez. Jináč pokud bys chtěl origo repra z fabky, můžu ti je nabídnout. Jedny se mi válej doma.
  12. S použitím MDF kroužků s výškou 38 mm (made by fancarhifi) jsem do předku dostal Rainbow SLX265 Deluxe, u kterých je montážní hloubka 63mm.
  13. JJ fancarhifi Jináč já tam mám předek Rainbow slx265 deluxe, zadek Rainbow slx210, rádio sonka s bluetoooth, sub v rezervě sonka 38cm, zesík třídy D sony, kapík, komplet zatlumený dveře atd..... Pokud chceš aby to slušnějc hrálo, tak si připrav zhruba 30 - 50 tisíc. Kdyžtak hoď SZ.
  14. Nerad bych tě zklamal, ale tohle je původní návrh.. Aspoň na mém autě.. Mě se zase nelíběj ty faceliftovaný.. Jedny se mi válej v garáži kdyby měl někdo zájem..
×
×
  • Vytvořit nový...