Přejít na obsah

rimsy2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem rimsy2

  1. Ale jo:) Něco podobného jsem nakonec objednal. Diky.
  2. Půjde v Superbu 3 nahradit12V dvojitou zásuvkou (např. USB-C/a PD/QC) ? Nebo máte doporučení na jinou osvědčenou?
  3. Přes obrazovku infotainmentu zkusili v nastavení tzv jednoduchý reset (vypínací tlačítko stiknout na 15s.) ale nepomohlo to; zafungoval až tovární reset MIB.
  4. Stejný problém tzn. nepouzitelny zvuk přes HF, nešlo ovládat hlasitost, zamrzání a restartování infotaimentu za jízdy.. zřejmě po aktualizaci cca 2,3 týdny zpět. Projevovalo se to naráz na různých mobilech. V autorizaku udělali předevčírem zřejmě úplný reset ale pomohlo to Ztratíte tím všechna nastavení i propojení s mobilem do MyŠkoda tzn. čeká vás pak práce navíc. Po resetu to opět nutí aktualizace tak snad neskončím v kruhu.. EDIT: vyžádal jsem si přesné info co s tím provedli, hodím to sem.
  5. Ahoj, lze někde v Infotainmentu nastavit deaktivovaný Lane Assist po nastartování? Nebo to lze natvrdo dokódovat? Děkuji.
  6. Už lze stáhnout novou verzi AA s prostředím Coolwalk. To umožňuje pracovat s různými velikostmi a orientacemi obrazovek v automobilu. Obsah na obrazovkách lze pak lze dynamicky měnit. V Superbu nefunguje nebo je to pro beta testery?
  7. Specifický detail ale třeba má někdo zkušenost. Jde mi o MP3 na flash disku přes USB C. Columbus podporuje zobrazení obalu alba - funguje 100%. Internet mi našel, že obal alba by mělo jít přiřadit i pro samotný playlist ve formátu *.m3u ( kódem #EXTIMG: ) Je to blbost a nebo to jde ale Columbus to nepodporuje?
  8. Jen si potřebuji ověřit, u téhle motorizace 206kw 2020+ je 7° DSG se mokrými spojkami typ DQ 381?
  9. Osvědčil se mi obousměrný ovladač s haptickým potvrzením úspěšného příjmu signálu (např. SOMMER Pearl Vibe).
  10. Jen odhaduji, že se třeba někomu nechtělo čekat a auto se tím uvolnilo pro někoho dalšího? Některý dealeři si při těhle čekačkách už ani neberou zálohy. V téhle situaci asi fakt nemají problém auto druhý den udat.
  11. Zajímavé. Je otázkou jaký máš přesně typ telefonu a s jakou verzí systému. S3 s MIB 3 a OnePlus Nord2 si bezdrátově neškrtne ale přitom všechny podmínky pro bezdrátové AA splňuje. Jsem kvůli tomu měnil mobil. Jiné telefony např. Samsung A52 nebo GooglePixel 6a s Androidem 13 frčí.
  12. Klasika. Asi záleží s čím ten motor kdo srovnává. Tím si vysvětluju tolik protichůdným reakcí:) Za mě souhlas s Martab. Osobně vyzkoušen v automatu, pod zátěží tří dospělých a i zvukovej projev žádná hitparáda. Chci říct, že není špatnej a je za dobré peníze. Nicméně objednána 1.5ka.
  13. Zvažuju ve Fabii motor 1.0 vs 1.5 (DSG je podmínka) ale nemám šanci si je přímo porovnat. Váhám, jestli slabší motor do města není ve finále lepší. Typicky potřeba se neustále rychle dostat z křižovatek atp. Ten slabší motor je jednak lehčí a živější (tuším -30kg) a jak výše uvádí Martab - má lepší zpřevodování. Nevadí mi připlatit si za 1,5ku ale mít vyšší spotřebu a být přitom s autem těžší a pomalejší mi nesedí. Nebo ta 1.5ka do města dává někomu smysl? Budu rád za praktické zkušenosti.
  14. Update 08/22: Columbus s 9.2 palcovým displejem s rozlišením 1 280×640 pixelů, samotné video nemá limit pro rozlišení, přehrává přes USB-C port. Podporované video soubory Typ kodeku Přípona souboru MPEG 1 mpg mpeg m1v mpv MPEG 2 mpg mpeg ps m2v MPEG 4 (H.264) m4p mp4 m4v mp4v mov MJPEG MPEG 4 (ISO) Xvid Xvid WMV9 wmv asf
  15. Ahoj, chtěl jsem zobrazit data z Google kalendáře přímo v Columbusu nicméně asi neumím přidělit oprávnění (Android 11). V každém případě po instalaci v autě jsem skončil po zvolení účtu na hlášce: "Tato aplikace je blokována" (pokusila se získat citlivé údaje ve Vašem účtu Google, přístup jsme zablokovali).
  16. Objednáno 15.11.21 a 30.6.22 u dealera tzn. 7,5 měsíce čekačka na Superb liftback Sportline 206kw v plné; budu přebírat po dovolené za 20 dní (by už mohla být na značkách).
  17. Když to vidím.. žádná hitparáda. Mám objednán liftback 11/21 a měl jsem v plánu dát jen začátkem července nájezd 6tis po Evropě novým autem:/ Beru jak to je. Nejde o život.
  18. rimsy2

    Ceny

    Trochu offtopic nicméně Arteon krásný a funkční auto (i v kombíku) za fajn cenu ale když jsem osobně zkusil ten dotykovej volant.. U auta za cca 1,5M bych si na tohle fakt nerad zvykal (možná jde vyměnit snadno za starej tak pak ok).
  19. Ahoj, přední 4K kamera DR900X Plus Blackvue s držákem od BlendMount. Zapojení v autorizovém servise. Jde o moji první kameru, tak jen krátce pár úvodních dojmů. Diody GPS, WIFI, LTE jsou vidět dobře (těsně pod zrcátkem). Ze strany řidiče je proximity senzor (lze nastavit např. snímání zvuku, vypnutí záznamu atp.); Cloud, G-senzor a detekci pohybu nepotřebuji. Bezva je rychlé stahování záznamů přes wifi během pár vteřin do mobilu (přes aplikaci). Obecně kamera je fajn z pohledu funkcí pro hračičky. Můžu časem přihodit nějaký záznam. Osobně kvalitu záznamu nemám moc s čím srovnat. Pro většinu lidí myslím dostačující.
  20. rimsy2

    Škoda Superb 4

    Začínám věřit, že ergonomické chyby v podobě snahy vše nacpat do displeje (včetně ovládání klimatizace, radia aj. viz O4) nepřenesou na novej Superb 4. Thomas Schäfer: „Uvidíme některé prvky z enyaqu, ale myslíme si, že musíme udělat více tradičních ovládacích prvků, nejen hrát si s největším displejem v oboru. Musíme mít také prvky, které dávají smysl pro naši značku. Pokud existuje nějaká značka, která by měla být funkční, jasná a snadno použitelná, jsme to my,“.
  21. Ahoj, nemám možnost srovnat, zeptám se tady. Během pár dní budu objednávat auto (v plné kromě šíbru). Předesílám, nyní mám O3 RS Combi (bez střešních ližin), nikdy jsem neměl naskládanej kufr nad plato, na nové auto nespěchám, dodací lhůty mě netrápí. S3 combi proti lifbacku má asi trochu jinak naladěnej podvozek ale je třeba rozdíl v úrovni vnitřního hluku?
  22. Taky stále váhám. Říkám si jestli vůbec kupovat nové RS nebo radši přihodit 100k a mít podobně vybavenej Superb 200kw na starším infotainmentu.
  23. Paráda. Koukám na barvy - super. Na silnicích to bude pestřejší :) Na druhé straně za Octavii s plnou výbavou ceníkových 1,2mio? :) Jinými slovy dobře vybavenej novej Superb v 4x4 2L příští rok naceněj.. 1,5mio? To už bude krůček k slušně vybavené prémii.. :) Ale asi patří jinam..
×
×
  • Vytvořit nový...