Přejít na obsah

SlaGy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení SlaGy

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Jo taky ten paket pro spatne cesty mam. Predni lapace necistot jsem tam soupnul taky a zadni mi dealer nabizel, ale prej se to musí navrtat do blatníku tak to jsem nechtel. Akorat ty podbehy asi budu muset poresit (jako by nemohly bejt soucasti toho paketu pro spatne cesty :X ). Kde ze se to necha objednat?
  2. Haha tak to se povedlo. No kdybych si o tom motoru pořádně přečetl dřív, tak bych do té 44 kW asi šel taky, ale co už, auto je objednané a už to řešit nebudu. Jinak já s tímto autem také počítám na dlouhá léta, a proto chci aby hned od začátku mělo nejlepší péči.
  3. Zdravím majitele tohohle "minimazlíka", zhruba před měsícem jsem začal uvažovat o koupi nového auta a vočko mi padlo právě na tuhle škodovku (do užšího výběru se dostali ještě suzuki Ignis a toyota Yaris). Papírově pro mě byl favoritem právě Ignis. Po svezení se všemi zmíněnými a zjištění konkrétních informací byl Ignis totální propadák. A protože píšu právě na toto fórum tak asi tušíte, které z těch zbylých dvou vyhrálo. Škodovka je již objednaná ve výbavě fresh, 55 kW motor s manuálem a přihodil jsem k tomu paket pro špatné cesty a samozřejmě to bude ta nová verze. Takže mám dotaz na co si dát pozor, co se určitě vyplatí dokoupit (mám na mysli třeba nějaké kryty atd.), co vám na autě vadí (klidně maličkosti) zkrátka rady, typy a triky. Samozřejmě chápu, že některé věci budou u nové verze jinak a také pochopím, že mě budete odkazovat na různá vlákna kde se to již mnohokrát řešilo, ale je toho tady tolik, že už mi jde hlava kolem. Byl bych vděčný kdyby to tu někdo shrnul do jednoho příspěvku. Když dám příklad, tak určitě dobrá rada je při koupi druhé sady kol mrknout na ofiko shop kde jsou disky kol právě na Citigo za super cenu (což jsem se mimochodem dočetl tady na forku, takže díky ) Díky za reakce a doufám, že na příštím srazu se s některými z vás potkám osobně.
×
×
  • Vytvořit nový...