Přejít na obsah

pospa217

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pospa217

  1. Aha sakra! Tak to jsem ze sebe udělal velkýho blbce????každopádně díky za odpověď
  2. Zdravím, je problém, když zaměním bezpečnostní pásy 6Y0 857 701 A za 6Y0 857 702 A ? Mám airbagy v sedačkách, podle skoda dílu by měly být oboje s předpínačem, ale jedny mají omezovač síly a druhé ne. Je mezi nimi ještě nějaký rozdíl nebo je můžu zaměnit? Jde nějak třeba podle VIN vyčíst které přesně mají v autě být? Díky všem
  3. Nevíte někdo kde seženu upinaci desku zrcatka (3B0 845 543 A) ? Nikde na netu jsem ji nenašel.
  4. Tak zkouška v aute..ještě to trochu doladit a bude to 100%..intenzita mi nakonec takhle vyhovuje a při tmě vůbec nevadí (LED mám od GOOSE takže děkuji )
  5. Aha, diky za radu, určitě to vyzkouším a poté kdyžtak upravím. Zapojené to ještě nemám, ale zapojím to aby to šlo řídit regulaci osvětlení..
  6. Jas je akorát, fotka hodně zkresluje, ve skutečnosti to tolik nezáří..
  7. Co vy na to..ještě to není na 100 % hotové, ještě to trochu kosmeticky upravit a půjdou do auta, potom sem hodím foto.
  8. Nezkoušel jste někdo vyměnit převodovku u 1.2 47kw za “delší”? Jeden člen tu kdysi psal že dal na htp 6stupnovou převodovku z rapida, ale podrobnější info, jestli se s tím dalo normálně jezdit nebo to bylo jen na dálnici, jsem nenašel. Nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným, aby při 5. stupni netočila 4000 ot/min?
  9. Zdravím Vás, je tu někdo kdo by mi byl schopný udělat kabeláž k výhřevu po FL tedy pouze s jednou řídící jednotkou?
  10. Nevíte jestli se dělaly sport(rs) sedacky v černé kůži?
  11. Zdravím, nevíte někdo zda pasují sedačky z Fabie 3 do F1? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...