Přejít na obsah

gngngn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení gngngn

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Hurá, tralala! Od iOS 12 podpora navigací třetích stran v Apple CarPlay. Sice si počkáme do podzima, ale i tak je to parádní zpráva! Waze, Google, Sygic... dobrý!
  2. Egoisticky? Nekolikrat jsem se omluvil a myslel jsem to uprimne. To, ze jste v roce 2016 a pote o neco pozdeji zalozil dve ruzna vlakna, kde se resi vice ci mene podobne (protoze kazdy chce usetrit penize, sehnat fční levný adapter a pritom mit dokodovane fce), to jsem opravdu netusil. Do sekce ostatni me nenapadlo jit hned. Moderator vsak muj dotaz presunul do prislusneho vlakna! Proti tomu nijak neprotestuju a jsem rad, ze to tak dopadlo. To je uz vse preci vyreseno, proc se k tomu stale vracime? Chapu, ze vas jakozto zkuseneho matadora toci dotazy nezkusenych jelimanu, ale neni to preci jen trochu prehnane? Presto dekuji za odpoved. Na strankach Caristy jsem byl, kompatibilitu jsem overil. Prave na dalsi detaily jsem se prisel zeptat sem. Jedine co mam, je Vase rozcileni, hromadu informaci o Android patchích a beta verzích aj. Nezbyva nez to zkusit sam jako zdejsi kolegove. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Nezlobte se, mám na každém foru ke zkušenějším uživatelům velkou pokoru a nikdy by mě nenapadlo být schválně drzý a arogantní. Na foru nejsem tak často, nesleduji všechna témata, přesto sem občas zavítám a rád čtu zkušenosti i postřehy ostatních. Chci tím říct, že opravdu netuším, zdali vkládám dotaz do vlákna, které je k tomu určené. Nyní se to snad napravilo. I přesto, že jsem se proklikal na jednotlivá témata, nenašel jsem nikde uživatelskou zkušenost, kterou hledám. Proto můj dotaz: carista modul, carosta aplikace (i kdyby placená), poslední iOS (nikoli Android a patch) a seznam toho, co jde a nejde.
  4. Ano, četl. Omlouvám se, zdali Vás popudil můj dotaz. Vím, že je tu dost zkušených uživatelů, kteří jsou zběhlí. Je tu taky dost jelit, jako jsem já, kteří, ačkoli pozorně čtou a hledají, dokážou i takovou nebetyčnost jako dát dotaz do špatného vlákna. Takže si p_ču nerobim. Je to svět internetu... Mě zajímal přímo originální Carista adapter a zkušenosti s ním, dopravou, fčností a možnostmi a zkušenostmi. Ale to nevadí. Číst umím, tak se už ptát nebudu.
  5. JO, to jsem zapomněl napsat, neb jsem to předtím dával do kodování Fabia III, ale odtud mě admin vyrazil :-) Vůz je Fabie III, mělo by to tedy být ofiko podporované vozidlo. AJ problém není. Je tu někdo, kdo má originál Caristu anebo jsou čínské Ali klony na chlup stejné?
  6. Pánové, prosím o krátký komentář. Pokud zakoupím za 40 dolarů OBD adaptér přímo od Caristy - jsem schopný jako naprostý lajk pomocí iOS aplikace "dokodovat" klasiku (corner, rozjezd do kopce, dotankovat, případně dojezd okna atp.)?? Z popisu na stránkách i zde na foru to vypadá velmi jednoduše a výše zmiňované by snad mělo jít. Jde mi spíš o uživatelskou zkušenost, spolehlivost bluetooth, jednoduchost/složitost aplikace a jednotlivých kroků. Byť holduji technice a pokroku, nemám žádné zkušenosti s programováním ani jiným kódování. Bohužel za mých časů jsme se ve škole měli dílny a pozemky:-/ Díky za jakoukoli zkušenost!
  7. Diky za reakce. Jak pisu, auto ujelo za dobu od cervence do unora 12tis. km; posila me na vymenu. Zkusim jeste variantu se svym olejem, ale vim hovno, co a jak. Nejak to dopadne... chtel jsem si jen overit, ze je to normal:-) Sent from my iPad using Tapatalk
  8. Pročetl jsem vše! Nejsem moudrý:-/ fábku mám od únor 2017, nyní najeto 12.300 km, auto me posila na vymenu oleje - servisni interval za 17 dni. Auto Louda v Praze mi odepsali, ze cena za prvni navstevu bude cca 5.000,-! Mne to prijde strasna řacha! Je to normálni? Po roce provozu auta (do cervna jako predvadeci - najeto 700km) zbytek najezdu ja se. Ude menit jen olej! Nebo? Achjo. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Už to jede! Díky! :-) Sice jinak, ale jde to!
  10. @Martab aha! Super! Neznal jsem tenhle tvrdý restart grif! Určitě vyzkouším! Jen Vyp/zap nepomáhá. Žije si to vlastním životem, no :-) Ještě se zeptám: synchronizují se vám fotografie v kontaktech? Mně se po několika desítkách jízd s iPhonem 6S najednou fotky u kontaktu objevily (spojení pouze Bluetooth, ne Applecar). Bohužel jsem však měnil telefon a nyní u novějšího iPhonu se fotky neobjevují. V menu mám pocit, že mám zaškrtnuto, že chci i fotky/náhledy kontaktů, ale kde nic, tu nic. Na to asi taky fígle nebudou, co?
  11. Dnes treba tri jizdy a pokazde se protokol spustil! Zapojoval jsem vsak telefon vzdy az po nastartovani, tak ja nevim, jestli je to ten fígl... :-/ Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Pánové, ať nezakládám další téma. Poslední dobou mě zlobí konektivita Bolero a AppleCar přes Smartlink. Stává se mi poslední dobou dost často, že připojím telefon (iPhone) k rádiu (připojení kabelem) a to mi jen píše, že se spouští a nakonec, že se spojení nepodařilo a ať ověřím kompatibilitu. Kabely jsem zkoušel měnit. Nic. Je na to nějaký spolehlivý fígl? Proč mi to jednou, dvakrát, třikrát jde a počtvrté ne? Jak to hlavně budu reklamovat, když zákon schválnosti zafunguje a v servisu mi ze 390 pokusů 390 půjde. Achjo:-/ Uvítám jakoukoli radu.
  13. Mně, Kubo, pomohlo vypnout natvrdo a zapnout aplikaci v tel. Jinak to mám stejně! Udělala mi ještě radost app TuneIn nebo MyTuner radio- naloz internetovych radii dle zanru, ceske mluvene slovo (radio povidka a humor)! Super! Kdyz je signal a data- nadhera Sent from my iPad using Tapatalk
  14. Já hlásím taky fčnost! Velmi mě to potěšilo a překvapilo. Díky Maverickovi za tip a postřeh! Je to sice takový blbnutí, ale člověk má hned pocit nějaký prémie:-) Pro MilanHos: Nejdřív app taky nechtěla najet, ale na podruhé vše OK! Plug N Play!
×
×
  • Vytvořit nový...