Přejít na obsah

piškot

Uživatel
  • Počet příspěvků

    101
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem piškot

  1. Přitažení/povolení lanka nic neřeší. Pouze tím upravíš polohu pedálu. Jak psal Smajda. Jedině vyměnit.
  2. Zkus si někoho přizvat a měř napětí na baterce během startu. Schválně jestli tam nebude nějaká odchylka. Pak taky vymontuj ten snímač otáček, vem ho domu a druhý den namontuj a zkus co to udělá.
  3. Hlavně záleží na startovacím proudu. Tak si ji zkus od někoho půjčit. Měl jsem 44Ah 360A startovací proud. Teď mám asi 390A (nevím přesně) a nedá se to vůbec srovnat. Točí jako blázen.
  4. S tou baterií jsem myslel tak že když je chladno tak ji dojde dech a motor se zhoupne ( zanedbatelně) zpět ale ještě jsem se nesetkal s tím že by rozlouplo startér. Teplotu nasávaného vzduchu si můžeš ověřit na vagu ale myslím že ta na to vliv nemá. Kabeláž v pořádku? Tohle je fakt oříšek. Kdyžtak sem hoď fotky ať se pokocháme.
  5. To byli originál startéry nebo nějaké shity? Nezkoušel jsi jinou baterii? Ten věnec je opravdu ok? Nijak se nehýbe celý komplet?
  6. MPI nebo BMM? Co se přesně stalo tomu startéru?
  7. Jak vypadá věnec? Není poškozený?
  8. Měli by ti ho vyrobit podle štítku co jsi měl u klíčů.
  9. Danibar2 zkontroluj čidlo teploty na vagu jestli se teplota mění postupně a neskáčou tam nějaké blbosti. Pak také kabeláž ke vstřikovací jednotce ( jestli tam není špatný kontakt ).
  10. piškot

    seviska 75000

    Potřeboval bys vyndat nádržku a něčím propláchnout. Lihem nebo nějakým jiným odmašťovadlem. Když to nepůjde tak jedině novou. Ještě prohledej fórum. Určitě tu bude zmínka čím to vyčistit.
  11. Když to nejde tak zkus vyfénovat víčko rozdělovače. Ideální je když máš ještě jedno v teple domova ;-)
  12. Mohl bys zkusit nové přispůsobení ale nejsem si jistý. Potřebuješ pin jednotky immo. Já koupil klíč v autorizáku, vybrousil u zámečníka, nechal si zjistit pin páč jsem neměl štítek ke klíčům a nakódoval přes vag.
  13. Imobilizér. Dej to na diag a mrkni na chyby. Jestli není vadná čtecí cívka.
  14. Už si to přesně nepamatuji ale měl bys s ním otočit doleva a mělo by se uvolnit z držáku. Jsou tam snad tři packy. Musíš to zkouknout. Jinak to vypadá že se čerpadlo sekne ( pak do něj stačí klepnout a jede dál ). Dá se koupit i samostatný motůrek ale když máš libovou cenu u celého kompletu tak proč ne. Jen aby to vydrželo. Dej si pozor na plovák ať ho neohneš. Je to ježek v kleci
  15. Šipka by tam být měla ale která hadička to nevím (tipoval bych tu nalevo). Už si to nepamatuji. Zapni zapalování a uvidíš hned. Jinak to čerpadlo jede pořád? Nebo se seká?
  16. Asi jsem se špatně vyjádřil. Prostě ten vlevo a vpravo
  17. Kontakty 30 a 87 . Ty co mají jakoby vodorovnou osu. Sítko je na čepadle. Napoj hadičku bez filtru a zkus to. Rozebrat to můžeš později.
  18. Vytáhni relé pal. čerpadla a propoj kontakty. Budeš vědět hned jestli funguje. Udělej to nekolikrát za sebou ať máš jistotu ( někdy se sekne a pomůže mu jen klepnutí). Pak můžeš bádat dál. Kontakty, hadice, ucpané sítko atd.
  19. Můžeš si od někoho vypůjčit zapalovací lištu?
  20. Nejdřív zkontroluj ty kabely ( baterie, motor a kastle ). Jak je stará baterie?
  21. S klimou jsem to myslel tak, že by po ohřátí nějakým zkratem jakoby sepla kontakt 35 na řj ta by zvedla otáčky. Akční členy jsi zkoušel? Jaké máš skutečné napětí na baterce? Zkontroluj ještě vedení ke škrtící klapce. Můžeš jsem dát ještě blok hodnot kanálu 00 ( těch deset čísel ) před a potom co to začne blbnout?
  22. Mně mate ta teplota vzduchu a chladící kapaliny. Jakoby přehozené. A ten mišmaš napětí aku. Také mi není jasné když ti otáčky vyskočí tak máš rozepnutý spínač volnoběhu. To samo nebo jsi přidal? Není ten vag nějaký divný. Zkoušel jsi jiný? Jaká je to verze? Ty tam máš i klimu?
  23. No tak jak říkám. U BMM při zapnutém zapalování máš vždy chybu snímače otáček protože jendnotka nedostává impulsy a vyhodnotí to jako chybu. Když nastartuješ tak ta chyba zmizí. Ve tvém případě bych se zaměřil na čidlo teploty. Máš ho vzadu na sání ( u termostatu je čidlo s jedním drátem ) nebo kombinované u termostatu. Zkontroluj ho na vagu. Co ukazuje když to zrovna nejde.
  24. BMM nebo MPI ?. U BMM to hodí vždy chybu snímače otáček. Čidlo teploty je u termostatu (MPI a poslední BMM). Jinak je na sacím potrubí vzadu( BMM ).
  25. Buď rád. Kdyby si ho promáčkl tak by byl vadný. Udelěj základní nastavení a hotovo. Když si nejsi jistý tak nejdříve protoč motor rukou. Ano drží to olej v nich. Proto se to nechává půl nebo hodinu aby si to sedlo( pružiny to pomalu vyrovnají ).
×
×
  • Vytvořit nový...