Přejít na obsah

Tomáš.N1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomáš.N1

  1. Dlouho jsem tu nebyl jak se daří?

  2. Ahoj, prosím o pomoc stalo se někomu že mu praskla trubka zpětné vedení zplodin. Mě už praskla 4x a vůbec netuším čim by to mohlo být Děkuji
  3. Dobrý den, to Vás nepotěším je vypálené. Musí se vyměnit tato základní deska. Ale musí ji poslat čínan. Popřípadě pošlete číslo a já zavolám.
  4. Právě že nemám kamera je odpojená a furt to tam je a nejde nic ! ani reset cd a ani manuálně vypnout ale prohledám to tu děkuji za info.
  5. Dobrý den, potřeboval bych pomoc s 2 DIN 7 palcový auto DVD přehrávačem. chtěl bych Vás poprosit o radu, mam už nějaký čas autonavigaci viz. první obrazek, teď jsem si koupil couvací kameru ve světle SPZ a po zapojení se mi nechce přepnout na radio a zůstalo mi tam "žádný video vstup" a i když je kamera odpojena, reset nepomáhá a ani nejde manuálně vypnout. Jedině když zapnu klíček, tak se na okamžik ukáže rádio a hned se přepne na viz. obrázek. Mám škodu octávia 2 r.v 2005 Předem děkuji za radu
  6. Ahoj, potřeboval bych radu mám navigaci nexus a koupil jsem si parkovací kameru dá se připojit a jak. Děkuji
  7. Hele já měl problém že to furt vařilo a bez termostatu to fungovalo nikdo nevěděl. A na konec můj doktor mi to dal dohromady a stálo to 120 Kč Bylo špatné víčko na nádobce!! Tento termostat musí být pod tlakem jinak nefunguje!
  8. jinak když budeš kupovat tak souhlasím jedině BEHR
  9. Hele já měl problém že to furt vařilo a bez termostatu to fungovalo nikdo nevěděl. A na konec můj doktor mi to dal dohromady a stálo to 120 Kč Bylo špatné víčko na nádobce!! Tento termostat musí být pod tlakem jinak nefunguje!
  10. Ahoj, vyměnit celý kus ale proč? to ti vaří co ti nefunguje. Máš ještě čidla na chladiči
  11. Ahoj, měl jsem problém jako většina z Vás mam oct.1,9 77 KW BKC 2005 za studena jela super ale jak se ohřála začala škubat nikdo si nevěděl rady. Kamarád mi poradil se kouknout na kabely ke vtřikům že to je častá porucha. Ale nejdřív jsem hledal tady a taky musím tímto poděkovat teď k věci mě to dělal přerušený drát k "čidlu nafty" vůbec to nebylo znát bužírka byla nepoškozená až když jsem zatáhl zjistil jsem že drát byl zlomený.
×
×
  • Vytvořit nový...