Přejít na obsah

Paulie TDi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    162
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Paulie TDi

  • Narozeniny 20.6.1993

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Paulie TDi

Nováček

Nováček (1/14)

16

Popularita

  1. Wittman : Abych řekl pravdu , chlapi víc info taky zatím nemám...každopádně budu informovat co a jak dál.
  2. Ježiši Ferdo ptal jsem se co udělá s autem 5ti lété stání to je celé... Ty děláš jak kdybych za to mohl já...vylejvej si vztek prosím někde jinde, děkuji... Ostatní díky za věcné komentáře... Co jsem si teda zhrnul se na to zřejmě vykašlu...uvidíme po prohlídce
  3. ferda25 : Pokud vím , tak jsem se na tohle neptal... Mě jde o to , co to stání s autem udělá. Zvlášť s moderním dieselem. Ano auto je přes známého , je zabavené soukromé osobě, co mám informace já. Na skle cena opravdu není. Ale mě tohle nezajímá , i kdyby stálo 5 let na Ukrajině je mi to fuk. Pokud Ti to opravdu tak vadí... tak téma mažu...
  4. Ahoj , mám takový specifický dotaz. Dostal jsem nabídku z od strýce , více méně od jeho kamaráda na BMW 320d Touring rok výroby 2010 , výkonem myslím 130kw , 6q manuál. Auto stojí cca 4-5let to nevím , přesně...má najeto uplný prd , prý se s tím skoro nejezdilo, důvod teda neznám,zatím jsem se po tom nepídil. Podle mě asi pozůstalost. Auto bylo prý garážované až na poslední 4 měsíce , před půl rokem museli uvolnit stání a tak auto zřejmě odvezli odtahovkou ke strýci známému na nějaké parkoviště , co vím. Mám se na to jet teprve podívat... Jde mi o to , chápu , že komponenty jako baterie, brzdy , oleje , řemeny případně asi hadice atd budou KO takže by byla případná výměna , jde mi o to jestli nebude něco špatně v motoru vyrezlého atd... Přece jen už je to moderní common-rail motor tak aby to tomu stání opravdu neuškodilo... pro mě to pak bude auto na 10let než na něm najedu 200tisíc. Jde mi o to , auto je stavem opravdu jako nové, tak proto se o tom zajímám...pokud by to mělo najeto 140 a více tak to pro mě strácí smysl se o to vůbec zajímat... Neřešil jsem někdo takovou věc? Já že jsem toho o tomto problému poměrně málo našel, víceméně nic. Všem díky za případné postřehy a komentáře ( jen pro pořádek Sup doma zůstane tak jako tak )
  5. Děkuji, že jsi to napsal za mě :-) Jinak mě dle obrázku měnili : Predok: velky 1K0407183E x2 maly: 1K0407182 x2 a Zadok: silenblok na ramene 1K0505171C x2 Opravdu doporučuji toto nechat udělat a auto se s jízdními vlastnosti změnilo, jak kdyby mělo najeto 60tisíc...pevné tuhlé, popravdě bych nevěřil, že by to byla až taková změna k lepšímu :-)
  6. chnapka : U sveho dvorniho mechanika ale bylo to s geometrii a dalsim servisem :-) Celkem 4500,- r_e_n_e : Bohuzel katalogove kody nevim , ale zkusim zjistit :-) Zadni tycky uz menili v autorizaku predemnou :-)
  7. Jen chci poreferovat...auto bylo na vymenu vsech silentbloku na predni naprave a vibrace zmizely
  8. Já uvažuji o výměně za Bolero protože nemám BT jednotku která by přehrávala songy z telefonu na co si celkem potrpím.... a našel jsem toto http://skoda-sklad.cz/index.php?id_product=79&controller=product Nemá to někdo v autě ? Potřeboval bych nějaký názor zda do toho jít nebo ne... Je super že to komunikuje přímo s autem co se týká origo věcí( klima,multifunkce atd) Od soudruha z Číny se dá sehnat kolem 6tky https://www.ebay.com/itm/9-Android7-1-2-GPS-DAB-Autoradio-Navi-Fur-VW-Passat-Golf-Touran-Jetta-Eos-Seat/201968344202?hash=item2f06405c8a:g:LfoAAOSwWv5Z-A1N Díky za případný info :-)
  9. Dneska jsem absolvoval výlet do Rakouska cca 500km ale před cílem cca 20km z niceho nic jde lehce přes zuby 2 a 4řka...spojka normálně zabírá, neprokluzuje atd...cestou zpět do Brna 2jka jde v poho ale 4řka si obcas škrtne...jsem z toho celkem mimo :-( Co by to mohlo být? Ostatní kvalty 1 3 5 jak po másle a 2 4 horší a 6 tka , zpátečka taky ok..
  10. Já použil tento originál a jsem spokojený :-) Balení tohoto oleje seženete kolem 1000,- :-)
  11. Tak jsem objednal originál olej https://eshop.autorozvody.cz/code/ORIGINAL[spc]VW|VAG[spc]G052195M4|0|-1|1 200,- za litr mě fakt nezabijou...pak ho po 12 tisicích vyleju a je to... doufám že to přežije bez újmy..
  12. Dneska ho chci objednat a v pondělí hned vyměnit. Fakt jsem nasranej...člověk aby si všechno dělal sám... koukal jsem ten původní Shell Helix Ultra Professional 5W-30 AV-L se snad ani nedá sehnat, tak co místo toho? Dám na doporučení a zrovna objednávám.. Našel jsem toto asi jako náhradu... http://www.olejgroup.cz/olejgroup/eshop/0/3/5/1366-Shell-Helix-Ultra-Professional-AV-L-0W-30-5L , mám to koupit? Vezmu originál a je to : https://eshop.autorozvody.cz/code/ORIGINAL[spc]VW|VAG[spc]G052195M4|0|-1|1
  13. Wittmann : Děkuji Ti , uklidnil jsi mě ...já už ho chtěl pomalu věšet za gule do průvanu.... koupím něco s rozumem ale zase na oleji nechci šetřit :-)
  14. Tak jsem koukal že jsem na olej najel 9 tisíc, tak jsem si k tomu dneska sedl a málem mě omyli.... do auta dle servisky do 242ti tisic Shell Helix Ultra Professional 5W-30 AV-L specifikace : VW 504.00/507.00 V květnu při koupi auta ve 242 tisíc jsem nechal měnit olej u mechanika který tam dle obrázku co jsem si vyfotil a ten tam nalil Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30, 5L specifikace : VW 502 00/ 505 01 Do dneška jsem si jezdil uplně v pohodě... jak hodně velkej průser to mohlo/může udělat? Myslel jsem,že snad sakra ví co tam patří když jsem mu nechával velký techničák kvůli kódu motoru atd .. Jinak hledal jsem ten první a už ho asi nevyrábějí.... co koupit místo toho?
  15. Měl jsem taky B5,5 Passata s 96kw a spotřeba tam byla kolem 6ti litrů... a je pravda u SII mě dost vytáčí malá nádrž...od tankování do tankování to vždycky znuluji a od plné do rozsvícení rezervy 780-850 podle tras(40% město , zbytek okresky a dálnice) jezdím spíš svižněji...vychází to průměr na nádrž od 5,5 do 6,2 cca , což je podle mě nejpřesnější metoda.
×
×
  • Vytvořit nový...