Přejít na obsah

Gugiamara

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Gugiamara

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím, pichnul jsem kolo, čekám na dodání noveho, auto zatím na rezerve. Po výměně (na heveru) na rezervu mi přijde, ze při rychlejším zabrzdeni (ale nemusí to být nic šíleného) se ze zadu ozve vždycky takový zavrznuti/zapiskani. Na nerovnostech, ani když s autem zacloumam to nedělá. Opravdu jen při takovým tom "zapichnuti", kdy auto úplně zastaví. Muže to být tím, ze je auto na rezerve? Protože to začalo dělat opravdu až po té výměně. Nebo je to normální? Takhle nevrzala ani moje staricka jedničkova Fabia. Díky moc.
  2. Jako relativně nový majitel Fabie jsem byl překvapen, že některé věci nejsou úplně tak, jak jsem čekal. Například podivnej zvuk z větráku nad Bolerem (viz video). Dělá to jen při nižších rychlostech a hlavně nahodile, občas. Nedá se vůbec určit, kdy a proč to dělá. Ale je to dost otravné. Myslíte, že to vezmou na reklamaci? IMG_1782_2.MOV
  3. Zdravím, po asi měsící u své Fabie pozoruji takový zajímavý neduh. Zadní(originální) držák SPZ při nerovnostech nehorázně klepe(vibruje) o zadní dveře a zvuk proniká celkem dost do kabiny. Jak jsem psal, je to originál od Škodovky, drží ho dvě plastový "cosi". Je to normální?
×
×
  • Vytvořit nový...