Přejít na obsah

Tazz7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    169
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tazz7

  1. Dík. Díval jsem se do SZ. Jsem absolutní antitalent na elektriku
  2. Zhaním někoho,kdo by mi zapojil kameru přes zpětné zrcátko nebo přes pojistky. Nejlépe Morava.Dík
  3. chlapi,jak namontuji opěrku nohy? musí se sundat ten boční plast,jak je ručka na otvírání kapoty?
  4. Tazz7

    RS vs 1.9 Tdi

    jednoduše.Větší zájem lidí o TDI.Jeden z důvodů je spotřeba.
  5. Musím ti oponovat.Už jsem viděl dost aut s čirými světli,co měli čirý plast totálně zašlý,matný,paraboly zežloutle.Nebyli to jenom Octávky.Depo bych určitě nebral.Kupoval jsem otci světla do Passatu a zpracování hrůza.Cena byla suprová .Cena za dvě v ceně jednoho origo.Za dva měsíce už měl lampy orosené.Věřím tomu že i životnost neorigo bude kratší.
  6. Tak dnes jsem si zajel pro podložky k Milanovi.Namontoval mi je a vypadají super.a co teprve ta hudba.Nemyslel jsem si,že to bude takový rozdíl.Ještě vytlumit a bude to super.Dík Milanovy za suprovou prácí.Bavil jsem se s Milanem a má posledních 10 kousků.Chlapi,neváhejte.
  7. Já si taky beru jedny podložky od Milan II i s montáží.Ještě se musím domluvit na montáži.Už se fakt těším.Raději si připlatím za osvědčenou kvalitu.
  8. Pokud se nic nestane,tak taky po dlouhé době dojedu.
  9. Určitě ti to dělá ASR.Pokud máš zaplý ASR,tak při prokluzu a činnosti ASR se ti na přístrojovce začne blikat kontrolka ASR,že je právě v akci protiprokluz..Ten zvuk je nejvíc slyšet na sněhu nebo ledovici.
  10. Tak to jsi ještě dopadl dobře,že jsi vyměnil jenom panel climatronicu.Mě taky nešla klima.Topení šlo,ale klima ne.Tak jsem zajel do Škodovky,aby se mi na to podívali.Hodili to na diagnostiku a napsalo jim to vaný ventil naklápěcích klapek.Tam mi to vyměnili,já zaplatil 6000kč a klima stejně nešla.Pak mi technik řekl,že se díval,že v tom panelu climatronicu něco chrastí.že bude potřeba vyměnit i ten panel.Nabídli mi nový za 12 000,nebo použitý za 6 000kč.Tak jsem řekl že děkuji a že si seženu použitý za 800-1000čk.Pak jsem kontaktoval jednu kapacitu zde na foru.Ten měl použitý panel z Golfu,tak mi ho tam namontoval a klima běží.Nejlepší je na tom,že se pravděpodobně nemusel měnit ten ventil naklápěcích klapek.Kdyby nejdřív zkusili ten panel,tak jsem mohl ušetřit 6 000kč
  11. Tazz7

    Xenony

    H3 tam nepříjdou.Pokud je to na Octu tak tam příjde bi-xenony H4.Xenony jsou jak pro tlumené tak i pro dálkové.
  12. Já jsem právě dal tento profil o rozměru 15x20.Nalepil jsem to správně.Ta guma je trochu tvrdá.http://www.gumex.cz/samolepici-mikroporezni-profily-27704.html#
  13. Chci se zeptat Mikliseka,jestli jsi dával těsnění od Gumex s s profilem 15x20mm.Dneska jsem to lepil a teď nemůžu zavřít kapotu.
  14. Já před rokem měnil tempomat s rovným tlačítkem(Octavia) za kolébkový(Superb) u Vaši a za tu dobu bez problémů.Takže ji tam můžeš bezproblémů namontovat.Já už na takové věci do Škodovky nejezdím a jezdím k odborníkům zde na foru a je jich tu dost a cena je úplně někde jinde než ve Škodovce.
  15. Jo,jo.Už se na to chystám pěkně dlouho.Ale v brzké dob se na to vrhnu. Jinak moc pěkný srazek.Nejlepší byl hromadný odjezd na náměstí.Už se těším na další srazek.
  16. Čau.Ta Octa je moje.Co by si potřeboval?Piš na SZ.
  17. Chlapi,když používáte hydraulický zvedák,jakou má max. výšku zdvihu?.Já jsem si koupil zvedák který má max 330mm a když ho zvednu na max výšku,tak kolo mám pořád na zemi.
  18. Já ho ráno Octu umyju,ale na vnitřek nebudu mít čas.Takže nebudeš sám.
  19. Čau Mig25.Pojedeme spolu na sraz z Nového Jičína?
  20. Super,už se moc těším..Já určitě přijedu takyLoni mi to nevyšlo.Na noc nezůstanu.Budou nějaké nálepky srazu?
  21. Vaša ho má o dost levnější než odkaz viz na hoře.
  22. Přoč "ale jsou to Autopaly".Pro origo Octavii dělá světla na face jenom Autopal-Visteon.
  23. Sedět budou a svítit taky jak mají.Akorát životnost světel nic moc.
×
×
  • Vytvořit nový...