Přejít na obsah

Schwarzwagen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Schwarzwagen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, řeším podopbný, né-li stejný problém a pořád se jej nemohu zbavit. Při rychlosti 80 km/h a výše se ozývá hvízdání, jakoby profukoval někde vítr. Jde to z přední části vozu. Zkoušel jsem již všechno možné oblepit páskou, ale nepomohlo to. Neví někdo prosím, jak se toho zbavit? Už mi z toho pomalu začíná hrabat.
  2. Ahoj, omlouvám se, že ruším, ale tady na fóru jsem zaregistroval, že jsi řešil problém s hvízdáním při rychlosti 80 km/h a výše. Mám stejný problém. Koupil jsem auto, které bylo trošku ťuknuté na předek a pořád se toho zvuku nemůžu zbavit. Mohl bych se Tě prosím zeptat, jestli a jak jsi to vyřešil? Omlouvám se za tykání, ale tady na fóru mi to přijde nějak přirozenější. Díky moc.

  3. Rozvody mám právě vyměněné. Nemohl by to být vstřikovač nebo dvouhmota?
  4. Dobrý den, hledal jsem zde na fóru, ale nenašel jsem, že by měl někdo podobný problém. Tak tedy k věci. Mám Škodu Octavia Greenline a vždy když poprvé nastartuji motor, tak má chvíli zvláštní drkotavý zvuk, pokud popojedu par metrů, tak se vše dostane do normálu. Pokud už ten den nastartuji znovu, problém se neopakuje. Stane se to vždy jen při prvním nastartování. Děkuji za rady a podněty.
  5. Ahoj, mám podobný problém. Koupil jsem auto s origináním tažným zařízením od Profsvaru a nebyl k tomu klíček. Zajel jsem do klíčnictví, zda by mi nevyrobili klíče, ale zdálo se jim to moc zarezlé, tak se pokusili zámek odvratat. Nyní když do zámku vložím šroubovák tak můžu zámkem pootočit cca o 90 stupňu po směru hodinových ručiček, jak se to píše v návodu, ale za boha nemohu potlačit pákou dopředu, aby se koule odjistila. Bojím se, že když použiju příliš velké násilí, tak se to celé urve. Nemá někdo náhodou nějaký nápad, jak to sundat?
×
×
  • Vytvořit nový...