Přejít na obsah

radkin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

885 zobrazení profilu

Oznámení radkin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ne ne pazvuky žádný, prostě má tvrdší chod a předvstřik mám ok 52 až 57 ale to jsem psal hned. Na tý 66kw jsme předvstřik taky měřili a má naopak vetší cca 62 a6 66
  2. jo jo taky tankuju různě jednou OMV pak zase Benzina prostě co je po ruce a motor bručí stejně. Olej mám 10W-40.
  3. Ano přesně tak bych to asi řekl. Jsem rád že mi to někdo potvrdil. Opravdu je 66kW kultivovanější ale jede hůř což je pochopitelný. Díky
  4. Jasný pod motorem i na kapotě odhlučnění mám.
  5. no to je rada nad zlato - vím že má 190t historii auta znám velice dobře jinak i kdyby měla 500t tak ten zvuk je prostě jinej než u 66kW
  6. No jde mi o to že je ten chod tvrdší a ta 66kW je taková kultivovanější - no nic tak asi slyším trávu růst ...... -
  7. Ahoj mám tdi 81kW r.v.98 AHF najeto 190.000km a motor mám hlučnější nebo takovej tvrdší chod než třeba kamarád u 66kW AGR a to má najeto 320.000km. Je možný že jsou 81kw jinak poladěný a tím pádem hlučnější? Předvstřik mám 50až54 a hydroštely slyším jen ráno jinak ok a auto jede dobře. Každopádně zvuk těch motorů je naprosto odlišný. Máte s tím někdo nějaký zkušenosti?
  8. Nemyslím že 55kW je špatná a slabá,jel jsem už v několika tady těch slabých verzích a celkem mě překvapila. Sám mám tdi 81kW takže by se mi ta 55kW mohla zdát líná ale není to tak,brzda provozu to rozhodně není. Jo a SDI to byl asi fakt omyl - možná jako městský TAXI dobrý. Spíš bych ti doporučil se svezt s oběma verzema a uvidíš jakej budeš mít dojem. A navíc ta slabší bude samo levnější při nákupu.
  9. radkin

    pojisteni kradeze

    Ahoj měl jsem pojištěno u Kooperativy a cena 3900kč s 10% spoluúčastí jen krádež. Teď mám Generali 12000kč s 5% spoluúčastí kradež+havárie+povinný ručení+okna.
  10. I kdyby měla 260.000km tak je TDI v pohodě pokud ho neužíval magor. Teď si kamarád koupil v německu oktu tdi kombi r.v.2000 starý model 66kW najeto 325.000km a auto naprosto parádní až se těm km nechce věřit. Kilometry jsou origo má to servisku popsanou jak školní sešit. Jen maličko klepe uložení stabilizátoru - oprava do 800kč. Jo a vyšla na 135000kč.
  11. To taky netuším ale myslím že by to neměl snad být problém protože dovoz ojetin by se měl řídit zákony EU. Ale kdo ví co na nás kdo vymyslí.
  12. Ahoj jen te nebudou kontrolovat na hranicich (takze to bude rychlejsi) - jinak vse zustava.
  13. Ahoj bohužel se s tím smiř protože neuspěješ (nemáš důkaz resp.viníka) - pokud si s autem spokojen tak ho hýčkej a jezdi. Malou šanci na úspěch máš pokud auto už jezdilo v ČR než si ho koupil a v TP je zapsaný bývalý majitel - pak se to dá určitým způsobem zkusit. Pokud je to dovoz a ty jsi první kdo to v ČR koupil tak je šance nulová. Já sám auta vozím a už párkrát jsem sám nalítl a řešil tento problém. Vždy bez úspěchu. Jednou jsem koupil auto ve známém bazaru a zjistil týden po koupi že má o 100000km víc tak jsem do bazaru volal a řekl mi že jsem kreten a položil telefon!!! Že prý se semnou ještě bude soudit za pošpinění jména.Vím že to bazar neudělal ale takhle to semnou hezky vyřešili. Byl jsem celkem v klidu ale za toho kretena jsem měl chuť mu jet dát jednu do brady protože k tomu moc nepotřebuju ale nechtělo se mi jet 100km kvůli blbcovi. Jinak to je jen jeden z několika mojich zážitků. Ty auta už jsou kolikrát stahovaný už v německu a to naprosto prokazatelně ale kdo se ti přizná. Nezoufej nejsi v tom sám - jen ostatní o tom třeba jen neví. Přeju ať si s autem spoky.
  14. No jistě přesně tak - prohlídni jí jako by měla těch tachometrových 128000km - nebál bych se jí vůbec a zvlášť pokud ji máš za dobrou cenu ... Zkušenosti s firemním autem mám jen dobrou jak se něco nezdá tak šup do servisu a žadný provizorní opravy.
×
×
  • Vytvořit nový...