Přejít na obsah

davnemecek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem davnemecek

  1. Ahoj, mam dotaz. Hudbu v aute si poustim pres telefon (bluetooth) a konkretne pres aplikaci Spotify. Mam problem s tim, ze u 90% pisnicek mi to neukazuje obrazek daneho alba nebo interpreta. Ma s tim nekdo podobnou zkusenost?
  2. Ahoj, potreboval bych poradit, jak vymenit zadni odrazky na trojkove octave. Mate s tim nekdo nejakou zkusenost ci postup jak na to? Vim, ze odrazky tam jsou jen nacvakle, ale kdyz jsem se snazil sroubovakem vycvaknout ty stare, tak si u toho akorat odiram lak na aute. Predem diky za radu
  3. To jsi me teda moc nepotesil ? no zkusim pozjistovat a uvidim
  4. Ahoj, chtel bych na moji octavu nechat namontovat originalni spoiler 5 dveri. Nejspis primo v Agrotecu. Nema s tim nekdo zkusenost na kolik to cenove vychazi? Predem diky za odpoved :-)
  5. Čau, nemáte někdo alu Vega r18 na černé Octavii III? Rozhoduju se, jestli pořídit Gemini antracit a nebo právě Vega.. díky :-)
  6. Ahoj, prosim vas, nevi nekdo kde bych sehnal ZADNI LED SVETLA z FL na sedana? Chtel bych poridit na moje auto pred FL. Na internetu jsem nejaka svetla nasel, ale vetsinou jen na combi... diky za odpoved :-)
  7. Ahoj, chtěl bych vyměnit stříbrnej rámeček za černej. Byl by někdo ochotnej mi to vyměnit v okolí Brna? Samozřejmě někdo, kdo s tím má zkušenosti :-) děkuju za odpoveď
  8. Ahoj, koupil jsem si origo LED díly na osvětlení SPZ.. byl by někdo ochotný v okolí Brna nakódovat diagnostiku? Díky :-)
  9. Ahoj všichni, vlastním škodu octavii 3 (liftback 2013). Mám bi xenony, ale s halogenem pro denní svícení. Světla bych chtěl vyměnit za bi xenony s led proužkem pro denní svícení. Hledám někoho, kdo je schopný tuhle operaci udělat a celkově světla seřídit. Zjišťoval jsem cenu a u autorizovaného servisu by to vyšlo jedno světlo na 20 000,- kč, což mi příjde jako raketa...Děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...